דניאל

נטע20111

New member
דניאל

בוואלה נזכרו להעלות תמונות לא מעודכנות של דניאל ואיתן. "צונאמי", של טוקבקים שטף את האתר : נהדרים, מקסימים,יפים...חתונה...ילדים.... השמחה היחידה ששטפה אותי , זה שסטטיסטית ,נראה , שרוב הסופרלטיבים מופנים לדניאל - ואילו איתן הוא נספח משני. מבחינתי זהו צדק , ולא רק פואטי ! בתוכנית ובמיוחד בסיומה , תהיתי מה מפריע לי בו הרי מדובר בבחור שקול ומחושב,בעל יושרה נעים הליכות.. בניגוד לדעת אחרים, אותי הוא לא שעמם.. אז מה ? איתן עבורי הוא חידה ! " פוקר פייס " - חומות הגנה עבות ומבוצרות השפה שלו טכנית , קרה ומחושבת מדי. גם בענין של דניאל ( "התאהבתי באופי שלה..") להערכתי אופי מעריכים - את האדם כמכלול אוהבים! נו, אז הוא התאהב בה או לא ? לי ממש קשה לפצח , תצלומים של שניהם משמחים אבל לא משכנעים מספיק - כמו את האחרים !

אקרובט2

New member
נטע- כמוני כמעט כמוך

גם אני התאהבתי בדניאל והתקשיתי להבין את איתן. יש לו חומות הגנה במידה מופרזת, כנראה שנפגע מאוד בעבר ולכן נזהר מאוד. אני חושב שהוא מאוד אהב את דניאל כבר בזמן התכנית אבל נזהר מאוד לתת לכך ביטוי מפורש. דווקא בתצלומים מלפני כשבועיים הוא נראה כמי ש"הפשיר" לגמרי.

אקרובט2

New member
אה ובנוסף, אינני צייד ראשים :)

אבל אני ממליץ לך ולמעטים שעוד נכנסים לפורום להכנס לדף של קרן שחם הדור הבא. הטירוף שם עולה מדרגה. עכשיו הם מאשימים חברים שהם "חפרפרות" (של מי?). אתמול קללו את גב, היום סוגדים לו... מעניין.

נטע20111

New member
לאקרובט 2

התנצלות וסליחה - "צייד ראשים"שמוש שגוי ,מוקצן סליחה !!! אני מאד מבינה אותך, ריאליטי - הוא ז'אנר שמעורר ים אמוציות ההצפה האמוציונלית שחווים מקהה לחלקנו הגדול, את הפרטים הריאליים , דוגמת חלקה של ההפקה בארועים וכד'. אני,נעה בין הראציונלי לבין האמוציונלי לכן, אני חושבת, יש ביכולתי למצוא איזון כלשהו בדברים אחרים מונעים מאמוציות בלבד ( דוג' הדף של קרן ) או בוואלה - בטקבקים לדניאל ואיתן. היסחפות גורפת - חד צדדית ,אותי מפחידה ! -למטבע שני צדדים , שחוק אבל נכון ! לגבי קרן - כל ההתנהלות שלה לא מקובלת עלי לחלוטין אבל זיהיתי אצלה שבר בביטחון העצמי , שגרר למעשים באופן שנעשו , ומתוך הבנת הרקע יש בי חמלה כלפיה :כי יש שם פגם רגשי קשה !

למעלה