דניאל שלום

שני 4

New member
דניאל שלום../images/Emo24.gif

יש לי שאלה תגידי עשת כבר IVF? מירבי אמרה לי שכדי לי לעשות על מנת "לאגור" עוברים, ועל מנת שהכל ירוץ חזק ומהר. איזה הצעה נבונה.יש לי במחזור הבא שאיבה, ללא קשר למשרד הבריאות, כי ביינתיים רק נקפיא... אז דני- אני מציעה לך לחשוב על זה. אני יודעת שהתחיבויות של קופת חולים לוקח זמן רב עד שמאשרים בכלל. לי אין צורך בקופת חולים , מישום שאני נכת צהל, ואת הכל אני לוקחת מהם. הגיע לי כבר לבית: הכוריגון+ ההתחיבות לIVF בתל השומר. אני מציעה לך לחשוב על זה. נ.ב- מירבי חמודה שוב תודה.

תודה על העצה ../images/Emo13.gif

אבל... אני עברתי כבר 10 מחזורי IVF, ובדר"כ אין לי יותר מ- 2 עד 3 ביציות, לכן אין אצלי כל-כך מה להקפיא... לכן אצלי נעשה עם הפונדקאית מחזור של "טריים", מה שאומר שיצטרכו לתזמן בין השאיבה שלי להחזרה שלה... אבל אני משאירה לרופאים לדאוג לזה. הרעיון של מירבי אכן מאד הגיוני וחכם ! ממליצה לך ללכת על זה... זה בהחלט יחסוך לכם הרבה זמן מיותר. שיהיה
בשאיבה !

שני 4

New member
דניאל הי- אם הבנתי נכון, את ללא

הורמונים? כי בלי הורמונים יש מעט ביציות 1 או 2 אם אפשר לשאול, מדוע יוצא מספר קטן, אם את לוקחת הורמונים? למרות שאפילו עם ביצית או שתיים יכולות להניב תוצאה.

הי שני

אני דווקא כן עם הורמונים... מה לעשות שגם עם כמות לא קטנה של הורמונים יש אצלי "יבול" לא כל-כך גדול של ביציות, ואחר-כך מבין כל הביציות רק חצי בערך מופרות. הסיבה לכך אצלי היא האנדומטריוזיס שגורם לכמות קטנה יותר של ביציות וגם לכך שאיכות הביציות פחות טובה.

למעלה