דניאל עמית שירים חדשים

דניאל עמית שירים חדשים

הוא שר את עונות בעיבוד מיוחד ואת החדר האינטימי שלי... תהנו... ההקלטה ביתית, עיבוד הכי פשוט שיש, אבל בעיני (נו שויין, אמא שלו) /www.youtube.com/playlist?list=PLCGEOXDIIKKoz9hyDCVdZ0wVg4w4aSckC&feature=mh_lolz" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/playlist?list=PLCGEOXDIIKKoz9hyDCVdZ0wVg4w4aSckC&feature=mh_lolz" rel="nofollow" target="blank">מקסים מקסים מקסים...

randy1982

New member
לצערי לא אוכל לשמוע

כי המחשב שלי מעוות צלילים,
אבל אשמור קישור ואשמע במחשב החדש כשיהיה.

חתיך, יפה תואר, מוכשר, יצירתי, מה עוד צ

אז תודה...

הבגרויות עברו בהצלחה, כמובן גם בזכות זה שהוא לומד בבית ועושה גם את הבגרויות בבית... נראה שיקבל מאיות... הוא לא מוציא דיסק, אבל בעוד זמן מסויים אגלה לכםן מדוע הוא הוציא את הקאברים האלה עכשיו... אני אספר לכם בהמשך קצת על שוויון הזדמנויות שכנראה לו שוהה במקומותינו והיא הסיבה להודעה הזאת.
אני מבקשת מכם בקשה מאוד חשובה שתעזור לנו, תפיצו את השירים של דניאל, השירים על האוטיזם וגם אלה שלא... תאמינו לי שכשתגלו את הסיבה אתם תשמחו שהייתם חלק..

כדי להכיר את השירים של דניאל, לפחות למי שאינו מכיר, אני מזמינה אתכם לערוץ שלו ביוטיוב, אפשר להגיע אליו דרך "דניאל עמית", גם באנגלית, ומי שרוצה ללחוץ על לייק או להגיב מוזמן... זה ישמח אותו מאוד.

לגור: אשמח לשמוע יותר על הפרוייקט... דבר איתי בהודעה אישית?

ועוד שיר חשוב של דניאל שהייתי רוצה להפיץ:

דניאל שר את השיר בגיל 13, מאז הקול שלו השתנה והתבגר... להנאתכם:

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה יופי לשמוע שהוא מצליח בלימודים וגם את השירים!

ולא יופי לשמוע מה שסיפרת בהמשך...
עם הכשרון שלו, הכוחות שלו ושלך, שום דבר לא יעצור אותו!

מקפיצה...

אשמח אם מי שאוהב את השירים של דניאל, יפיץ אותם ככל שיוכל... זה חשוב לנו מאוד.

למעלה