דניאלה

לדעתי כן בפרק האחרון

לא אכפת לי. לרגע הכי מאושר בעונה הזאת כבר זכיתי בפרק הראשון, כשדני סיפר שדניאלה היא זאת שמתה. נראיתי ככה:

צודק

גם אני לא אהבתי את גאיה בתור דניאלה, לדעתי בתור עופרה היא הרבה יותר משכנעת

עופרה דמות מעולה

דניאלה מעצבנת. עפרה ומושיקו זוג מקסים מיוחד ומעניין. דניאלה ודני לא באמת נראו אוהבים, והם עוד היו זוג ראשי. פספוס רציני היה איתם.

מוגלי7

New member
לדעתי אתה טועה.

דניאלה ודני הם עוד יחסית בסדר לעומת דני ורננה. הם אמנם אמורים להיות הראשיים, אבל אני הרגשתי שהם הכי משניים שיכולים להיות.

../images/Emo45.gif

דניאלה שאמורה להיות מאוהבת בדני, כל הזמן חיפשה דרכים להתחמק ממנו. שמענו כבר על הקרבה עצמית, אבל בנינו זה היה ממש כבר מוגזם.

עפרה היא דמות אינפנטילית מלשון אינפנט

היא מתנהגת/מדברת/חושבת כמו ילדה בבית ספר יסודי. לו הייתי צריכה לנסות לנחש את גיל הדמות בלי לדעת את העלילה,הייתי מאמינה שהיא בת12. המשחק של גאיה לרוב מעצים את התחושה שמדובר בילדה קטנה ולא בנערה בוגרת אבל תמימה שזו היתה צריכה להיות הדמות

האמת שאת צודקת

לפעמים עפרה ממש מעצבנת ותינוקית, אבל לא ברוב הזמן. בשיחות שלה עם מושיקו בהתחלה, שם נבנתה הדמות שלה, היא הייתה בוגרת ונורמלית. היא עדיין דמות מעולה לדעתי, אם כי אולי זה רק כי אני משווה אותה לדניאלה. דניאלה של התסריט אמורה להיות דמות מקסימה וראשית ומאוהבת בדני ומתאימה לו. זה לא מה שקרה בפועל, היא הייתה בלתי נסבלת ולא הצליחה לגרום לצופים לרצות לראות אותה עם דני לנצח.

odel123345

New member
לא מסכימה..

לדעתי דינאלה כן גרמה לנו [לפחות לי]לחשוב שהיא דמות מקסימה ושהיא מתאימה לדני...

למעלה