דניאלה גרוס!!!!!!!!!!1

wildhorse18

New member
דניאלה גרוס!!!!!!!!!!1

איפה החווה של דניאלה גרוס???? מיליון פעם כבר שאלתי אותכם ואתם שולחים לי הודעות בחזרה ואתם אומרים רק שהשיעורים שלה יקרים!!!! אבל שזה לא מעניין אותי! אין לנו בעיית כסף ואני רוצה לדעת כמה עולה שיעור, איפה החווה ואם אפשא אז מספר טלפון כדי שאני אוכל לקבוע שיעור!!!! אז בבקשה תגידו לי!!!!!!!!

חוסר הטאקט והמוח שלכם הורג אותי...!

לא ראית שאבו דני נתן לך קישור לדבר ששם כתוב היכן החווה?!?!?!?! תגיד לי אתה נורמאלי?!???!?! לפתוח 2 הודעות ויותר על דבר שאולי 100000 פעם ענו לך עליו?! הנה- http://172.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=3850
והקימה את חוות הפיסגה במושב עופר שבחוף הכרמל
מספק?! יופי!

ScooBy

New member
טוב, בפעם ה100../images/Emo70.gif

החווה של דניאלה נמצאת בישוב ליד זכרון יעקוב שקוראים לו עופר, כבר אמרתי את זה. שיעור אצלה זה 180 ש"ח (פרט שולי כי השיעור ממש שווה את זה...) אין לי את המספר טלפון אבל אני יכולה לברר ולהביא לך...

לא אני לא ארגע!!!!../images/Emo46.gif

כי אני שלא כמו אחרים שראו איך שהפורום מדרדר- אני עוד לא עזבתי! אני כאן על הרגלים!!! ואני כאן כדי להזכיר לכם שזה לא צ´ט ולא גנון!!!!! תינוקות! אותה שאלה 2!!! ולמה? כי איזה ילד לא יודע לקרוא תגובות!!!
אז זאת לא אני שצריכה להרגע... אלא אתם! ואותי שלא כמוכם... זה לא מצחיק!!! כי אני באתי לכאן לדבר על סוסים... לא על אם סתיו היאר ג´ינג´ית או על אם טאורה או איזה סוס שאין לי מושג מיהו הוא פוני או סוס גדול!!!

אז על מה באת לדבר??

על מי היא האהבה האפלטונית שלנו ומועמד לבחירות כאילו ברצינות על מה את כן רוצה לדבר תשמעי כולנו פה חברים וטאל תכחי את זה לא נכון אני עדיין מתה עלייך אבל זה מוגזם אני לא יכולה לדבר עם חברים שלי בלי מדי פעם לזרוק הערה חברותית כמעט בלתי אפשרי אז נכון יש את האי סי קיו ואת המסרים אבל עדיין! ואת זאת שכתבת שאלון של 59 שאלות שאולי 7 מהן קשורות בכלל לסוסים....

dearanita

New member
מה גם את רוכבת אצלה?

היא הזמינה אותי לחווה שלה ביום שבת אז אני כנראה אסע... דרך אגב אמרת לי שרנה שרון היית המדריכה שלך ופגשתי אותה ביום שבת בתחרות בנצר... בתחרות הזאת הבנתי שכולם בארץ בדרסז שונאים אחד את השני אבל זה לא משהו שכדאי לכתוב בפורום... בקיצור אבל איך רנה הדריכה? נהנית מהשיעורים אצלה??? למה בכלל הפסקת??? ועוד משהו - לקחת גם שיעורים עם דניאלה שאת אומרת שהיא כל כך טובה? לא שאני אומר שהיא לא טובה כי גם לקחתי אצלה שיעור והיא באמת מעולה אבל סתם רציתי לדעת....

ScooBy

New member
מי אני???

אני אישית לא רוכבת אצלה, אבל חברה שלי כן... ברגע שיהיה לי רשיון נהיגה אני יתחיל לרכב אצלה... איזה קטע, אני הולכת להיות שם ביום שבת!!!!!! רנה מדריכה ממש טוב, יש לה את הניסיון, הבעיה שלה זה שהיא לא שמה דגש על פרטים קטנים... אבל סך הכל היא בסדר.. לא הפסקתי לרכב בגללה, הפסקתי בגלל שאין לי ממש זמן ובגלל ששנאתי את הבעלי של החווה ברשפון- הוא לוקח המון כסף להחזקה וזה ממש לא שווה את זה כי האורווה חרא והמנאז´ים עוד יותר (במיוחד המנאז´ דרסאז´...). ואני אומרת שהיא טובה בגלל שראיתי את השיעורים שלה ואת השיפור שחל ברוכבים שרוכבים אצלה, אז כן, אני חושבת שהיא מורה טובה...

dearanita

New member
אה גם את הולכת אליה בשבת?

גם אותי היא הזמינה... ד"א זה עולה כסף???

smokeman

New member
תשובה

עם אתה עדיין לא יודע את התשובה אז אני אגיד לך: החווה של דניאלה גרוס נמצאת במושב עופר בצפון וקוראים לה חוות הפיסגה אני לא יודע את מספר הטלפון שלה. וכן, השיעורים שלה יקרים אבל עם אין לך בעיית כסף אז לך על זה בגלל שזה משתלם רוכבת כמו דניאלה גרוס יכולה לעזור לך יותר ממה שאתה חושב

smokeman

New member
תשובה לשאלתך

אני רוכב בחוות אינטרה של גיורא שקדי שנמצאת בנעורים.

dearanita

New member
יש לי את הפלא פון של דניאלה

אבל מה הבעיה תבקשי מהמנהלים של הפורום הם דיברו איתה... ודרך אגב מישהו בא אליה בשבת? היא התקשרה לחווה שלנו להזמין אותי ועוד רוכבת דרסז מאצלנו אבל אני לא יודע אם אני אסע... אולי אם ירד גשם ולא יהיה י משהו אחר לעשות...

לטרון

New member
כתובת החווה של דניאלה גרוס

לכל המעוניינים חוות הפיסגה ( החווה של דניאלה גרוס) נמצאת במושב עופר,8 ק"מ צפונית לזכרון-יעקוב. מספר הטלפון של החווה הינו 04-954-1430 . ובעניין המחיר: אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו,ובכל זאת....המחיר איננו חורג בהרבה מהמחירים המקובלים בשוק ורמת ההוראה גבוהה ביותר. אתם מוזמנים לפורום בו אתארח ב12 לפברואר.

למעלה