דנה %$^%$^%^#%&*^*^&

קציצון

New member
דנה %$^%$^%^#%&*^*^&

הבטחת לי סיפור ונעלמת לי אני עדין מחכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דנה^^

New member
אהה...!!

טוב אז הנה הוא הסיפור שחיכת לו כל כך (טוב זה לא כל כך מותח ואין פה דרמה...). אז דבר ראשון אני ש-ו-נ-א-ת את בית ספר, מי לא? ניסיתי לחשוב על סיבות הגיוניות למה אני כל כך שונאת את המוסד הזה, ואז בזמן האחרון הבנתי שמלבד הבעיות שיש לי איתו (על זה אני אפרט בהמשך) זה גם מוסד מושחט! אז מאיפה אתה רוצה שאני אתחיל? אני מניחה שמההתחלה למרות שזה נראה לי קצת משעמם תמיד להתחיל סיפורים מההתחלה, אז נתחיל עם הקשר בין בית ספר למאטריקס. מה הקשר, אתה שואל? יש הרבה קשר. הקשר הראשון הוא שבית הספר גורם לך לראות מציאות שונה וכופה עליך דברים (או לפחות מנסה.. חה חהחהחה.. עד שהם הבנו עם מי יש להם עסק..), בית ספר סותר את עצמו מבחינת כל כך הרבה דברים ובכלל היחס- זה לדעתי כל כך מגעיל! נתחיל מזה שאני לא סובלת את המסגרת הזו, ואני לא מוכנה לראות את החומה הזו נבנית לי מול העיניים. כנראה זו הסיבה ששנה שעברה גרמתי למערכת בעצמה להציע לי לעבור בית ספר :) (בקיצור: זה היה בית ספר חדש, ומהסיבה הזו הם התחילו עם החוקים המפגרים שלהם מול העיניים שלנו, והחמירו עוד יותר. הם המציאו דברים מטומטמים וחסרי בסיס כדי "לשלוט" בנו יותר (אוופס.. הם שכחו שבי אף אחד לא שולט חוץ ממני..), טוב בקיצור התווכחתי עם המחנכת, אמרתי לה שהבית ספר דפוק שהמנהלת סתומה, בשיעור אחד עם הרכזת שכבה אמרתי לה את אותו דבר, עשיתי לה פרצופים, כל השבועות האלה שהייתי שם לא הפסקתי להתלונן, ובשיעורים לא עשיתי כלום, וגם בהפסקות. בסופו של דבר יום אחד מורה אחת עצבנה אותי ממש לגמרי. זה היה הקש, ארזתי את הספרים בתיק שלי אמרתי שאני הולכת הביתה וזה מה שעשיתי. עוד באותו יום היועצת התקשרה אלי ושאלה אותי אם אני רוצה לעבור בית ספר.. אמרתי לה שניסיתי לעבור עוד ברגע ששמעתי שאני אלמד שם ולא נתנו לי, היא הבטיחה שהיא תטפל בהכל ולמחרת אני אלך לדבר איתה, ואז היא תדבר עם המנהלת של הבית ספר שאליו אני אעבור ובלה בלה.. הבטחתי שאני לא "אברח" מבית ספר יותר בלי להגיד לאף אחד (למרות שכן אמרתי.. אמרתי למורה שאני הולכת הביתה..). טוב כבר באותו יום אחרי פחות משעה היא אמרה שהכל כבר מסודר ושלמחרת אני כבר יכולה ללכת להירדם. סבבה :) אחרי שנרשמתי הלכתי לבית ספר ההוא הישן להגיד בייביי לכל החברים שקינאו ולספר למי שלא היה מה קרה, וזהו..). טוב רגע למה סיפרתי את זה? אה כן! אז שנה ראשונה בבית ספר שאליו נרשמתי נראתה לי כממש חופש, זה בית ספר גדול ויש מלא דשאים וכל כך נחמד לשבת עם כל הח´ברה בהפסקה. ככל שעבר הזמן זה נראה לי מקום הרבה פחות חופשי ופתוח. אני חושבת על המורים בתור סוכנים, הם כל כך מקובעים שהתמונה הראשונהשעולה בראש בהקשר למחנך שלי זה קיר חזק, יציב של לבנים, ובפנים הוא תקוע. אני לא סובלת מערכת כזו.. המערכת הזו כל כך אנוכית.. תחשוב על זה.. מביאים לך יועצת לבית ספר שאם חס וחלילה יהיה לך בעיות תוכל לדבר איתה ואז הציונים שלך לא ייפגעו.. חח.. אתמול היתה לי שיחה בקשר ליחידות במתמטיקה, וסגנית מנהלת אמרה לי- בסך הכל ההצלחה שלך זו ההצלחה שלנו.. כן, כן.. כמה שהיא לכאורה צודקת.. למה לכאורה? כי ההגדרה של הצלחה שלנו שונה. היא עדיין לא הבינה שהמספרים לא מעניינים אותי והצלחה בעיני תהיה להפיל את המוסד הזה. תקרא לי מופרעת, אבל המערכת גרמה לזה. ילד אחד מהכיתה שלי נפגע בתאונת דרכים, בהתחלה לא ידעו מה המצב שלו ובאו המחנך והיועצת ואמרו שיקלו עלינו בלימודים, יעזרו לנו, ציונים זה לא הכל.. העיקר כשמגיעות התעודות הוא לא מפסיק להתלהב מציונים ותעודות "יפות". מה זה לעזעזל תעודה יפה? מי הוא שיגיד לי איזה ציונים אני אוציא? מי אמר שכל הציונים צריכים להיות אותו דבר? ואם אני לא סובלת את הורה לתנך ובא לי להיכשל כי השנה אני פתאום במקרה לא סובלת את המקצוע? מי אמר שאני חייבת ציון טוב במתמטיקה כדי להצליח בפיזיקה? למה אני בכלל לומדת איך להשתמש במה שאחרים גילו במקום לחקור את מה שהם גילו ולגלות דברים חדשים בעצמי? למה בית ספר קובע לי עובדות עד שאני מראה שאני יודעת בע"פ את כל הזכויות שלי ופתאום בית ספר יודע להתגמש? יודע מה.. יש אלף דוגמאות (יותר מאלף..) אבל לא בא לי לדבר על זה. שאלת אותי על פרישה מהמערכת ואלו היו חלק מהגורמים. בוא נעבור לגורם הישיר.. טוב אז זה יוביל לסיפור של מתמטיקה אבל היו לי ציונים לא הכי טובים השנה.. החל מ65 במבחן (45 מתוך 50 באלגברה כי לא הספקתי תרגיל אחד, ובגאומטריה עשיתי תרגיל אחד והשני לא עשיתי עקרונית כי הם לא עברו איתנו על הוכחה של משפטים), 80 בבוחן (זה היה בתחילת השנה והמורה המפלה הזו מצאה יפה יפה על מה להוריד לכל מי שהיא לא לימדה שנה שעברה), 91 בבוחן ונכשל במבחן, גם במועד ב´ נכשלתי, ויודע מה זה ממש לא קשור לידע, כי לפני המבחן עשיתי כמעט את כל התרגילים בםרקים שלמדנו מהספר והכל עשיתי טוב. אז הם שמו אותי על 4 בתנאי ואמרתי להם שלא נראה לי כי אני הולכת ל5. ("אל תאיימי"- זו היתה התגובה של הרכזת למתמטיקה כשאמרתי לה שאני מודעת לזכויות שלי.. חחח.. מפגרת!) בקיצור, היתה שיחה.. בלה בלה זה לא מה שחשוב כרגע. המבחן ההוא במתמטיקה היה קצת מוזר מבחינתי, אני יודעת את החומר ולא הצלחתי.. ואם זה יקרה בפיזיקה? עכשיו פיזיקה יותר חשוב לי ממתמטיקה ככה שלפיזיקה אני יותר דואגת. היה לי את המבחן ובשעה הראשונה עשיתי תרגיל אחד! (תמיד במבחנים אני מתחילה לאט לאט..) הסתכלתי על התרגילים האחרים ולא הבנתי שם כלום.. עברתי 5 פעמים על כל התרגילים.. ואין.. איך זה כל כך לא הגיוני? ידעתי שאין סיכוי שאני מסיימת את המבחן, ואם לא הייתי מסיימת אותו, זה היה המבחן האחרון השנה שהייתי ניגשת אליו. פשוט נמאס לי מהקטע הזה. טוב עד שנגמרה סוף השעה השניה הצלחתי עוד 2 תרגילים, ישבתי בהפסקה, המורה נתנה לנו הערכת זמן של עוד קצת, רציתי כבר להגיש לה (למה כמה זמן אני אשב עם המבחן?) אבל לא מצאתי אותה, אז המשכתי לנסות, היא באה.. דיברה איתה והיא אמרה לי, אז תשבי, תמשיכי לעשות את המבחן עד שתסיימי.. עברה כבר שעה ל שיעור אחר, עוד חצי שיעור וכבר לא יכולתי.. אין לי אף כוונה לשבת שם כשאני יודעת שלילדים אחרים לא היה את כל הזמן הזה.. אז למרות שעשיתי רק 4 שאלות מתוך 5 הלכתי להגיש את המבחן, ואני בכלל לא בטוחה שמה שעשיתי כשנשארתי לשבת שם היה נכון.. לא כי אני לא יודעת את החומר אלא כי כבר השתגעתי מלשבת שם.. זהו.. עכשיו אני סתם מרגישה אשמה שישבתי שם כמעט פי שתיים מהזמן המוקצב של המבחן. היה היתה ממש בסדר כלפי אבל לא נוח לי עם זה. אני מקווה שייצא בסדר.. בכל מקרה שאלת רק על הפרישה, וחירבשתי על המוח לגמרי.. עשיתי פסקאות שיהיה יותר נוח לקרוא.. זת אומרת אם תקרא עד הסוף. אבל בכל מקרה, הדעה שלי על המערכת לא תשתנה. אל תתן למערכת לקבע אותך, תגמיש אותה ותקבע אותה לפי הנוחיות שלך. ויותר חשוב מזה- "FREE YOUR MIND", כי אחרי גיל מסויים המוח לא יסכים להשתחרר. ואפילו יותר חשוב- תמיד תשאיר מקום לספק. הגמדונת המשוחררת, דנה^^.

קציצון

New member
קראתי הכל ואין לי מה

להגיד אני גם ככה ב4 ופיזיקה אני לא מתכוון להרחיב כן מורים מלאים בחרא אל תצפי מהם אפילו להיות בני אדם לי יש מורה לספורט הכי מלא בחרא שראיתי אי פעם פורוטקציה אצלו זה האידיאולוגיה יש לנו כיתה דיי ספורטיבית יש כמה בנבחרות כמה שהוא מכיר ומכה כמוני שהוא לא ממש מכיר ולא בנבחרות עכשיו אני עושה יותר מרוב הכיתה שכיבות שמיכה כפיפות בטן משחק בא לכל שעור וקיבלתי 85 עכשיו ממש לא מזיז לי הציון ואני לא פרפקציוניסט אבל ילדים שלא עשו כלום כל השנה או לא עושים את מה שהוא מבקש והם בנבחרת ומקבלים אחר כך 95

דנה^^

New member
נכון,

זה באמת קטעים מעצבנים אבל לא נורא, יש תקווה שיחליפו את המורה.. אני יודעת על 2 (בעצם 3, כי אני עוברת עכשיו במתמטיקה לקבוצה השנייה..) מורים שילמדו אותי שנה הבאה במקום אלה של השנה.. אחת זה במחשבים שאין לי מושג איך היא, אבל כנראה שכל דבר יהיה יותר טוב מהמורה שיש לי עכשיו שבעצמה לא יודעת לפתור תרגילים.. והשני זה בפיזיקה, שהוא קצת בעייתי אבל מצד שני גם טוב (הוא מלמד באוניברסיטה, אז הוא יודע ללמד, והוא גם רציני אבל הוא גם יודע לצחוק- פעם אחת לפני המבחן שובע שעבר היה תגבור איתו ל2 הכיתות.. איזה בן אדם מוזר!! כזה מצחיק.. הוא אומר לנו מה אתם לא יודעים את חוקי ניוטון בע"פ??? תעמדו דום כשאתם מדברים על ניוטון! תלמיד אחד שלו דיקלם את המשפטים בע"פ.. הוא אמר לילד אחד מהכיתה שלי שיחזור אחריו והתחיל ללמד אותו את המשפטים בע"פ.. אחרי זה שאלו אותו איזה שאלה על משיכה ודחיקה, אז הוא אמר לילד ששאל לבוא והוא דחף אותו הילד עף 5 מטר אחורה.. בקיצור, גם אמרו לי שהוא רושם נוכחות רק בשעה השלישית (אז אפשר לבוא רק אליה) אבל מצד שני יש לנו קטע כזה שאם באים כמעט כל הזמן ויש אישורים אז יש בונוס, והוא לא מתחשב בבונוס הזה.. אבל לדעתי ילדים ילכו לערער.. משום מה המורה שלי לפיזיקה ומחשבים לא החשיבו לי את הבונוס! זה לא יעבור בשתיקה... אוף אני עייפה...........................

קציצון

New member
כן גם לנו יש כזה דבר מנות

שאם מגיעים יש בונוס ורק מורים שאוהבים אותך יביאו לך אותם דבר שני לנו הייתה מורה במתמטיקה מצויינת המומצע הכיתתי היה על 90 בערך היא הייתה בהריון ואחרי כמה חודשים היא ילדה, הגיעה מורה חדש שאף פעם לא לימד והוריד תממוצע לנכשל

דנה^^

New member
אין כזה דבר!!

ברגע שהמנות המפגרות האלה הפכו לחלק מהתקנון חייבים להוסיף נקודות! איזה מטומטמים חלק מהמורים, הם אומרים לנו ש"רובכם קיבלתם את ה5 נקודות אז שתדעו שהציון האמיתי שלכם זה בלי 5 נקודות"- ש-ט-ו-י-ו-ת!!! ומה הערכת מורה?? אם יש לי מורה שלא סובל אותי אז ה5 נקודות שיורדות לי הן כן חלק מהציון האמיתי שלי? חהחהחה... ברגע שהוסיפו לי נקודות זה הציון ושלא ינסו לתרץ. ולמי שיש בעייה עם להוסיף נקודות זו בעייה שלו כי כל מורה שיעשה לי בעיות אני הולכת ישר למנהלת (ובאותה הזדמנות אני אתלונן על המורה המטומטמת לאנגית בפעם האלף..) חח.. מה עשינו למורה הזו.. באסיפות הורים כמעט כל הכיתה התלוננה, התלוננו תמיד בשיעורי חינוך, היתה לנו שיחה עם המורה עצמה, היו כאלה שהלכו גם למנהלת, לרכזת אנגלית, ואחרי זה גם כתבנו מכתב למנהלת עם חתימות כמעט ל כולם (ולא כתבנו מי חתם\לא חתם אלא עשינו באחוזים).

UpTown~Girl

New member
דנה...

את צודקת... מורות זה באמת הדבר הכי דפוק שקיים בעולם, כי תחשבו על זה, מי ירצה להיות מורה??? כאילו...בד"כ אנשים שהולכים להיות מורים הם אנשים שלא נשארה להם עבודה אחרת שהם מתאימים אליה... אני כל כך שונאת מורים! אני כבר במצב שאני מחפשת סיבות לשנוא את המורים אבל אני לומדת בבצפר ניסויי, ככה שמכניסים אלינו רק מורים טובים, וממש טובים, כי כל המורים שלנו ממש מתאמצים שנצליח! וזה מגיע למצב שאפילו מורה פעם אחת נתנה לכל הכיתה לעשות שליף במבחן...והם לא עושים את זה כדי שהבצפר יחשב לבצפר יותר טוב...כי זה בצפר ניסויי אז זה כבר העסק של משרד אבל זה מעצבן שהן כל כך טובות כי אז אין על מי לכעוס ואת מי להאשים...כי כל דבר שלא הולך לי אני מתחילה להתעצבן על המורה...חחח...מסכנות!

קציצון

New member
עדי

בית ספר נסיוני???? מה זה ? דבר שני המורה שלכם דפוקה אם היא נתנה לכם לעשות שליף ובטח שזה בשביל כדי שיחשבו שהבית ספר טוב איך את רוצה שהבית ספר יחזיק מעמד אם הוא נסיוני, מה הילדים ישביצו שאפשר להעתיק זה לא יעזור הציונים יעזרו דבר שלישי מורים זה לא אנשים שלא מצאו עבודה אחרת, זה אנשים(כמובן לא כולם) שמרגישים שליחות לעזור לילדים כמובן שהם שוכחים את זה שנה אחרי שהם מתחילים ללמד ואז רובם נהיים סתומים והדבר היחידי שמענין אותם זה מתי להגיע הבייתה

wee man

New member
דנה אני חייב להגיד

נהנתי מכל רגע!!! בהתחלה שראיתי את האורך לא חשבתי אפילו להתחיל לקרוא אבל מצאתי קצת זמן פנוי והתחלתי לקרוא ודווקא שמחתי לקרוא את זה כי די הזדהתי. אצלנו אמנם אין עוד יחידות (אני כיתה ח´, מה לעשות) אבל הזדהתי עם חלק מהדברים... אז אני מאוד שמח שאת בנאדם חזק עם עקרונות חזקים (דבר מאוד חשוב בחיים) כי אסור לתת למסגרת לשלוט עלינו, אנחנו צריכים לשלוט על המסגרת!!! זאת בעצם הסיבה שאני במועצת תלמידים כבר 5 שנים, מה שלא נראה לנו, מתלוננים עליו. אם לא עושים כלום אז עוברים לגורמים גבוהים יותר ומשפיעים יותר. צריך לזכור. אנחנו התלמידים צריכים להגיד מה יהיה בבצפר שלנו (כל עוד זה לא מוגזם), לא המורים! בקיצור מה שניסיתי להגיד זה שאני תומך בך במאה אחוז! אמנם אני לא אומר שצריך באמצע היום ללכת מבצפר ודברים כאלה אבל חוץ מכמה דברים קטני אני תומך בך! סיכום: אל תתנו למערכת לשלוט בכם, תשלטו במערכת!!! אוהב אותכם!!! ינון

למעלה