דנה מזרחי

פנומן 72

New member
דנה מזרחי

לפני כשנתיים היא אמרה את הדברים האלה: "הגבול שלי זה הפטמות. אין לי בעיה להיות בעירום, אבל אני גם דואגת שהצלם לא יראה לי את הציצים חס וחלילה, זה נראה לי מוגזם מדי, מביך ויותר מדי אינטימי". שנתיים אחרי זה - זה מה שמקבלים.

seymore butts

New member
איזו פלצנות

מה היא עושה כזה ביג דיל מהפטמות שלה? שתראה את התחת. איזה בזבוז, היא יכלה להיות כוכבת פורנו לתפארת ולהאדיר את הזקפה הלאומית.

Andy Friese

New member
תעשי מה שאני עושה-

אם אני נתקל בשם של "סלב" שבחיים לא שמעתי עליו, אני פשוט מניח שהוא משתתף ריאליטי. עד עכשיו זה תמיד עבד.

כן, אני מתארת לעצמי.

תאמין לי, אני ממש מרחמת על הצעירים היום, שזה העולם התרבותי שלהם. אחר כך עורכדינים מהמכללה הבינתחומית כותבים "אוטובוס" עם תשע שגיאות. מזל שנולדתי ב-1971 ולא אחרי זה... אז נכון שאנחנו גם ראינו, למשל, "דאלאס" וגם "שושלת"- אבל מצד שני ראינו גם"עמוד האש" ו"בית קטן בערבה". אה כן וגם קראנו ספרים.

seymore butts

New member
לא רק "עמוד האש"

אל תשכחי גם את "גרון עמוק", "השטן בעלמה ג'ונס" ו"דבי עושה את דאלאס" וסרטי פורנו רבים אחרים מהתקופה שמרוב שערות ערווה לא ראו את החור.

עאלק "דבי עושה את דאלאס"

שנות השבעים.. דאלאס כולה מאה אלף איש. עוד מעט תמליץ גם על "רחל עושה את עפולה"

seymore butts

New member
רואים שלא ראית את הסרט

וגם לא קראת את הפוסט בבלוג שלי אודות הכוכבת הראשית שלו, במבי וודס. אחרת היית יודע שהסרט כלל לא מתרחש בדאלאס, ואף סצנה שלו לא צולמה שם. דבי חולמת להגיע לדאלאס, אבל אנחנו לא רואים את זה קורה.

seymore butts

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

לא זכור לי סרט בשם הזה, יכול להיות שזה משנות השמונים?

seymore butts

New member
אין שם עירום?

אז מה זה סרט שמזדיינים עם הבגדים? או סתם סרט בלי סקס לכל המשפחה ?

פנומן 72

New member
סרט שמזדיינים עם הבגדים ?

כמעט כל סרט הוליוודי מזדיינים שם עם בגדים. לא יודע על מה אתה מדבר

די סימור.. עכשיו אני במתח

למה דבי לא הגיעה לדאלאס? האם היא 'נתקעה' בדרך? השלום לה?? אל תדאיג אותי סתם.

seymore butts

New member
מצטער אני לא מאלו שאוהבים לקלקל

תשיג עותק של הסרט. מבטיח לך שתיהנה.

פנומן 72

New member
בדקתי ערנות

אתה רואה ? אף אחד לא נכנס ללינקים... פחחחחחחח תכתוב בגוגל דנה מזרחי hinmi בחר את הלינק הראשון

למעלה