דנה יקרה:)

לאבאתי

New member
דנה יקרה:)

שאלה נוספת... ביקרתי באתר הנחמד שלך.. התרשמתי. אך לא ראיתי שם מאמר על המטבח.. ובנוגע לזה.. אימי עובדת במטבח - כלומר המטבח הוא העסק הפרטי שלה בו היא מבשלת אוכל ביתי ומוכרת לאנשים... רציתי לדעת מה קורה כשיש עסק בתוך הבית ובטח במקום חשוב כמו המטבח אם יש תיקון או שינוי אלמנטים/צבעים או כל דבר שאפשר לעשות בכדי שהעסק ישגש ולא יפגע במעמד הבית.. תודה רבה:)

דנה A

New member
מטבח

הי לאבאתי, תודה ושמחה שנהנית בקריאתך, מטבח בבית הינו בעל משמעות וחשיבות רבה בבית, המלצות למטבח ברשת ניתן לתת ברמה מאוד ראשונית, בסיסית, אך בינה לבין הבדיקה ועומק ההשלכות בשטח, מרחק רב. במטבח יש לנו מס' אלמנטים - העיקריים הנם הכיריים והתנור, משום שהם מייצגים את אלמנט האש. כאשר מנתחים את הבית חשוב לבדוק את מיקום הכיריים והתנור - מאחר והם בעלי השפעה על הנושא הכלכלי, אך גם הבריאותי של בני הבית, ומשם החשיבות שבמיקומם. את המיקום בודקים עפי' המפה ה"אסטרולוגית"/האנרגטית של הבית, כאשר לכל בית מפה משלו. תיקון או שינוי אלמנטים וצבעים- מומלצים אם וכאשר יש צורך בכך, לא בכל מקרה יש צורך. מדוע העלת נקודה של פגיעה במעמד הבית..?? ממה את חוששת? סופש נפלא דנה

לאבאתי

New member
זה תמיד נראה לא שגרתי העניין של

להכניס עסק לתוך בית... לכן אני קצת חוששת

דנה A

New member
עסק ובית

נכון שיש צורך בהפרדה. האם האנשים מגיעים פיזית לבית? האם שוהים שם זמן רב? האם המטבח יחסית מרוחק מחדרי השינה? איך התחושה בבית עם המעברים?

לאבאתי

New member
אנשים לא מגיעים...

האוכל יוצא בשליחות לבתים של אנשים.. והמטבח רחוק מאוד מחדרי השינה.. הוא בקומה למטה והחדרים למעלה. והוא סגור, יש לו דלת וחלון לכיוון הגינה... ותודה רבה על ההתעמקות:)

לאבאתי

New member
עוד משהו קטן..

לפני פסח אני מתכוננת לצבוע אותו ויש לי חזון לגביו... אני מאוד רוצה לצבוע אותו בירוק בהיר עם שוליים משבצות שחור כתום (או צבע כהה אחר עם כתום) ולהכניס לשם ואזה עם לאקי במבוק... האם הצבעים מתאימים למטבח?

דנה A

New member
צבעי המטבח

בחירת הצבעים הנה עפי' האלמנטים שהם מייצגים - השימוש בהם הוא כתיקון/הפעלה/החלשה למצב קיים. בהמלצות ללא הכרת מפת הבית אני תמיד אומרת צבעים נייטרלים.

למעלה