דנה ועמיר

דנה ועמיר

האם ראיתם הערב את דנה ועמיר במטבח כשעתיים - כשעמיר מנסה להסביר את רגשותיו כנראה בקשר לסיוון - ואיך הדנה קוטעת אותו בסיפורים על עצמה וכל משפט שני מסתיים ברכילות על פרידה.....פשוט היה מבחיל. דנה חושבת שאם היא תשכנע את כולם שהיא בסדר ורק פרידה מפריעה לבית....זה ילך לה. דנה חייבת לעוף! היא תת אשה. שאלה: מה עושה מירב בטיטו בתכנית? היא צריכה היתה להצטרף לאח הגדול VIP שעומד לצאת בעונה הבאה. האם שוב ההפקה עושה איזה תרגיל מלוכלך? הילה גמרה אצלי את הקריירה שלה בשיחה שלה עם עתי. ככה לא מדברים גברת פישרקה......תעופי בעזרת השם מהר מאוד. נדאה לי שמירב תנסה להשתלט על המטבח - דנה תתצטרך לנתח את הלשון שלה להוציא אותו מהתחת של מרב (תחת זו מילה שלמדתי מדנה - בתחת שלי...) ולבסוף שההפקה המסובבת תשלח אחר כבוד את אבירם מאיזה פח שהוציאו אותו. לא סולחת להפקה על מה שעשו לליהיא (למרות שהיא לא היתה בסדר) לדעתי הטראומה של ליהיא לא תעבור מהר - ואולי ההפקה תיאלץ לפצות אותה.... ולבסוף - תעיפו כבר את ד נ ה !!!!!

גלילה האחת .מנין לאישה בת גילך שנאה

שכזו ושפה שכזו.בגילך היית צריכה להיות מבינה יותר פתוחה יותר,חכמה יותר. אך זקנתך נראה לי מביישת את צעירותך ,ואולי את בכלל מאלה שמקנאות בצעירות ויפות ממך.חבל. שבת שלום

לאמאשל רוז

נכון שאני כבר זקנה......אוי ואבוי....אבל עם רוח נעורים. נדמה לי שאת לא הבנת בדיוק את מה שכתבתי.....קוראים לזה "הבנת הנקרא".....גברתי הצעירה ממני. אין לי שום שנאה לדנה. אני בזה להעמדות הפנים שלה, לרכילויות שלה, להצגת חייה הסוערים כלשונה בכל הזדמנות..... אני חושבת שדנה היא אנטי טיפוס לכל אשה צעירה שעובדת וגם מגדלת ילדים. לצערי דנה מסיימת כמעט כל משפט ברכילות על פרידה - צודק או לא....היא מרכלת. מידיעה - אם היא היתה עושה צדקות בסתר שעושה פרידה היא היתה לפחות שותקת. אז אמאשל רוז.....תקראי עוד פעם לאט. ואם תירצי אנקד לך......

מרסל53

New member
מירב בטיטו הביעה רצון להיכנס לאח הגדול

הנוכחי בין היתר כדי להכיר מקרוב את פרידה שדמותה "מרתקת" אותה. לא מאמינה שתגיע לעמותים עם הדיירים גם לא עם דנה (אבל אולי כן עם פרידה כי איתה כל דבר קטן מדליק אותה). זה יהיה מעניין לראות את המפגש ביניהם.

פרידה בדאון, ועוד מעט גם היא צריכה תספורת../images/Emo31.gif

היא מבודדת מבחירה ובודדה בלית ברירה אני מאמינה שהיא תהיה קורקטית וחשדנית כלפי מירב אולי היא תנסה למצוא בת-ברית אבל מירב תהיה בשבילה כמו דנה - אין לי ספק פרידה אכלה אותה בגדול אולי נראה את החטא ועונשו מסוג חדש

מרסל53

New member
מירב מתבססת על מה שהיא רואה בערוץ 2

אבל תקבל את שוק חייה אחרי ימים ספורים כי פרידה לא יכולה להיות אחרת ממה שהיא - שתלטנית,רכלנית, וגם קנאית לכל אחת.

למעלה