דנבר נאגטס

Malcolm X

New member
לדעתי ג'ורג' קארל איבד את זה

לא ראיתי בדנבר שלו...לא את סיאטל של פייטון-קמפ ואפילו לא את מלווקי של קאסל וריי אלן. דנבר אשתקד הייתה קבוצה שכונתית המסובבת על בידודים בהתקפה (מהלכי סולו של מלו וAI) וחוסר תיאום מוחלט בהגנה. כפי שכבר כתבת...לא היה 4 קבוע ויציב (מרטין פצוע מדי וננה עם גילוי הסרטן). אייברסון שיחק שוטינג ולא היה רכז רציני שינווט את הספינה. לא ראינו שום דבר קבוצתי שם. רק אוסף של שכירי קרב שבאים לקלוע את ה100+ נקודות למשחק.

עומר ד

New member
בסקטבול איי קיו

לסוניקס של שנות התשעים היו את דטלב שרמפף, סם פרקינס, ושון קמפ עצמו היה כשחקן (ודאי שלא כאדם) 2.08 הנע כגארד על המגרש לעתים עם יכולת לשחק 5 ואני מדבר על היכולת להבין את המשחק מהעמדה הזו ולא רק בהגדרת התפקיד. לנאגטס של השנה אין אינטילגנצית כדורסל (יכולת להעניש את היריב, יכולת למצוא יתרונות יחסיים שונים על המגרש בכל ערב) הקרובה לזו של הסוניקס של אז.

Or Amit

New member
באופן אישי ממש לא ברור לי

מה האג'נדה (אם כבר יצא לנו לדבר על אג'נדות בפורום) של הבעלים של הנאגטס. אין בניה לטווח ארוך (ננה, מלו ומארטין חוסמים את התקרה יפה-יפה) אין בניה לטווח קצר (הויתור על קמבי) יש רק חשיבה כלכלית, אבל יש לי תחושה שנראה הרבה קרחות ביציעים של המייל-היי סיטי השנה (ואני לא מדבר על קרחות כמו של מייקל). דנבר צריכה ניעור. הבעת האמון בקארל לדעתי לא תימשך ואני לא אתפלא אם באמת הנאגטס ימצאו לעצמם טרייד עבור מלו. אגב, בתור אוהד ניקס הייתי שמח לראות את מלו וננה מגיעים לניקס תמורת החוזה הנגמר של מארבורי, אבל עקב ניקוי האורוות של הניקס קשה לי לראות את זה קורה.

Or Amit

New member
על אף שזה היה בחיוך

ככה: מלו יכול להפוך, ליד גאלינארי, למעין דגם מוקטן של אמארה. תאהב אותו או תשנא אותו (אני יודע כבר מה אתה בחרת
) הבנאדם יודע לעשות נקודות. הוא די גדול פיזית, מה שיאפשר לו לשחק כ-4 (או כ-3 אם גאלינארי ישחק כ-4) ולהרכב כזה יהיה לך את ננה - שיש לו קליעת חצי מרחק סבירה אם הזכרון שלי מלפני איזה שנתיים (או יותר?) לא מטעה אותי - שישחק 5. ההרכב של הניקס במצב כזה יהיה דוהון וקרופורד בגארדים, אנתוני וגלינרי ב3-4 וננה (או קארי) ב-5.

tristan79

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

קודם שההנהלה והצוות המקצועי יעשו חושבים מה הם רוצים מהעונות הקרובות, ואז יהיה אפשר להתווכח אם כל פעולה משרתת את הכיוון הזה או לא. השחרור של קמבי יכול לרמוז על ויתור על ה"כאן ועכשיו" (למרות שהם לא ממש עשו את כל הצעדים הנכונים בשנתיים האחרונות על מנת לממש את זה) והליכה לבנייה מחדש. עדיין יש להם את מלו שאפשר לבנות סביבו (ולקוות שבעוד שנתיים-שלוש, עם תוספת הגיל תגיע גם התבגרות מנטלית וקצת שכל) יחד עם JR סמית', קלייזה, ננה וטאורן גרין זה נותן את הבסיס הצעיר. מה שנשאר זה לנסות להפטר ממרטין תמורת חוזים נגמרים + שחקנים צעירים או בחירות דראפט, ובעונה הבאה אייברסון מסיים חוזה ואז הם יצטרכו להגיד לו יפה שלום ולהנות מהמקום שהתפנה להם מתחת לתקרת השכר.

למעלה