דנבר - מיאמי....

RoyBehar

New member
דנבר - מיאמי....

צריך לכתוב
למשחק שלא שודר? לא, נכון? בכל אופן, דנבר - מיאמי
אני זוכר שבעונה שעברה היו כאן מלא אוהדים של דנבר. אני חייב שמישהו יגיד לי שזה לא כזה נורא לחטוף על הראש מפאקינג מיאמי במשחק הראשון של העונה, שנתאושש איכשהו...ששבוע הבא סאן דייגו לא יטחנו אותנו, ואח"כ מאנדיי נייט מול קיי סי. אני לא יכול שהעונה תגמר לפני שהיא התחילה. אוהדי דנבר, שמישהו יגיד משהו חיובי, בבקשה... (אני הולך לישון כל כך מבואס היום)

Amir BA

New member
מצטער לאכז אותך

אני כאן בארה"ב ראיתי את המשחק ששודר בטלויזיה. אני אוהד מיאמי....ואני יכול להגיד בשקט שאין לנו מכונת התקפה משומנת אבל נגד (אין) הגנה של דנבר גם גאס פרורט נראה כמו פייטון מנינג. ההגנה שלכם עוד היה טובה כי נראה לי ששחקני ההתפקשה שלכם נשארו בנבר ולא עלו על המטוס. פלאמר היה משהו כמו 17-40 עם 180 יארד. אשלי לאלי עם 0 תפיסות משחק אנמי לחלוטין של ההתקפה של דנבר שאמורה להיות בסדר + הקיצר GO DOLPHINS, נראה שסייבן הכין את הקבוצה היטב. הגנה שיחקה מצוין, ההתקפה יכולה להשתפר טיפה, במיוחד רוני בראון הרוקי RB שלקח לו זמן להכנס למשחק.

RoyBehar

New member
אוקיי, אבל השאלה היא....(מכיל|ספויל

האם מיאמי השתפרו עד כדי כך מהעונה שעברה או שבדנבר יש בעיה? הדבר היחיד שמעודד אותי זה שגם סאן דייגו ואוקלנד פתחו את העונה בהפסד וששני המשחקים הבאים שלנו הם ביתיים ומול יריבות מהדיוויזיה, ככה שכולם בערך באותו קו והשבועות הקרובים יתחילו את המאבקים האמיתיים במערב.

Amir BA

New member
תראה ../images/Emo58.gif

אני חושב שמיאמי קבוצה יותר טובה מבשנה שעברה. אמור להיות להם משחק ריצה יותר טוב. קווטרבאק יותר טוב (אם כי גאס פרורט הוא עדיין לא קווטרבק גדול) וההגנה תמיד טובה. במשחק אתמול דנבר כאילו שכחה להגיע. לדעתי החום והלחות של מיאמי השפיעו עליהם מאוד. משחק ההתקפה שלהם אמור להיות טוב והוא לא נראה בכלל. אם אני לא טועה הם עשו קומפלישן ראשון ברבע השני וככה אי אפשר לנצח. ההגנה בהתחלה החזיקה מעמד אבל אח"כ באו פציאות של ביילי ועוד כמה שחקני מפתח, תוסיף לזה את החום שהזכרתי והם פשוט נשברו.

למעלה