דנבר-לייקרס

NadavG

New member
זה מה שאמרו על יוסטון אחרי 3 משחקים...

והסדרה נגמרה ב-7 משחקים, לא 5. אל תשכח גם שדנבר קבוצה טובה מיוסטון, תאורטית לפחות.

carmelo

New member
משחק שערורייתי של בילאפס

לא ייתכן שהוא כ"כ קר ובכל זאת ממשיך לזרוק שלשות במתפרצות. כמו שואן גנדי אמר, חפש קודם את הליי אפ... פשוט כפה את עצמו על המשחק, כאילו הנאגטס שיחקו עם שני JR בבאק קורט... חוץ מזה, זה כבר משחק פלייאוף שלישי שדנבר מפסידה על הוצאת חוץ גרועה, גם בהפסד הבודד להורנטס זה קרה. על איבודי הראש האלה הם גם יפסידו את הסדרה.

הם אל חייבים את הקשיחות וההגנה של יוסטון

כי יש להם התקפה הרבה יותר טובה, מה שהם צריכים זה ללמוד להוציא כדורי חוץ, וגם כל הטכניות המיותרות שלהם עצבנו אותי, במיוחד של ג'יי אר אחרי השלשה...

Orenseg

New member
מ3 הדקות האחרונות של המשחק:

ג'ורג' קארל אפס. פשוט אפס. איך הוא שוב מחזיר את הקבוצה שלו מטיימאאוט בדקה האחרונה של משחק בהפרש פוזשן ונותן למוסר כ"כ גרוע להוציא את הכדור?! שים שם את מלו, צ'ונסי, אפילו JR סמית'. למה קניון מרטין?! את שאר המשחק לא ראיתי, אז אין טעם שאתייחס אליו.

carmelo

New member
לפי האסיסט שהוא נתן ברבע הראשון

מרטין בטח שלא מוסר גרוע...ויש לו יתרון גובה מול אודום ששוב עשה עבודה נהדרת בסגירת נתיבי המסירה. גארדים זריזים כמו בילאפס וסמית אתה רוצה בתור מקבלי המסירה.

QuickSilverAviv

New member
אין לו יתרון גובה על אודום

אודום 6-10 (2.08 מ'), ומרטין 6-9 (2.06 מ'), מה שגם אני די בטוח שלאודום יש מוטת ידיים ארוכה יותר, והרבה יותר שכל(אבל זה כבר סובייקטיבי).

Orenseg

New member
לא ראיתי את הרבע הראשון.

אפילו בNBA 2K9 מרטין מוסר נורא! אתמול שיחקתי עם הנאגטס נגד המג'יק (אולי סר צ'ארלס צודק), והוא מסר כל כדור ישר לידיים של רשארד לואיס.

cprog

New member
נראה כאילו דנבר היו שאננים.

ממש היו שאננים. חזרנו להיות שכונה מה? ככה זה שמרגישים בבית: זריקות מטורפות של ג'.אר' סמית', השתוללות של כרמלו. בילאפס צריך להראות יותר מנהיגות בקטע הזה. מה זה משנה שאנחנו מובילים רק בשלוש נקודות? שואוטיים בדנבר: בשתי התקפות מתפרצות התמסרו ב 3 על 1 כאילו היו Harlem Globetrotters, מה שנגמר באיבוד כדור. לכו אגרסיבי לסל ותקבלו סל ועבירה. בחירת זריקות רעה: צ'ונסי עם החטאות לשלוש ומשחק פשוט רע. חייבים להרגיע את כרמלו שפתאום נראה כמו כרמלו הישן שרק זורק ולא מחפש את החברים שלו, במיוחד לקראת סוף המשחק. יום קליעה גרוע? תנו לקלייזה לשחק. קובי היה גדול, תקע את הסכין עם שלשה גדולה. אבל נראה לי שהיכולת שלו זה גם פועל יוצא של השמירה הנרפית עליו. במשחק הזה, פשוט שמירה נרפית על קובי לא יעזור שום דבר: חדירות קלות, הגיע עד הסל פעם אחר פעם, וקיבל זריקות נוחות. חגיגה גם של גאסול, מה שלא צריך להיות. לדנבר יש כלים לעצור את השחקן הפריך הזה.

ynvgi

New member
ממש לא שמירה נרפית על קובי

דחפו אותו, העיפו אותו, חסמו אותו, שמו לו יד בפנים. פשוט להודות - משחק ענק של קובי. חדר וחדר וחדר. כשצריך דפק את השלשה עם סמית בפנים. פעם אחרת בכלל לא שרקו לא לשלוש זריקות על עבירה של סמית'. לא שרקו כדאנטה ג'ונס דחף אותו והיה צריך לקבל flagrant. קובי נחסם כמה פעמים ע"י מרטין ואנדרסן והמשיך לחדור. אי אפשר להגיד שהרפו ממנו. ממש לא.

cprog

New member
לא מסכים...

ראית את החדירות שלו ב money-time? פעם אחת בסבסוב עד הטבעת, הפרשנים מיד אמרו שהיתה רשלנות של דנבר בשמירה כי היה צריך לעזור משמאל ולחסום את המהלך. כמה פעמים אחרות, מגיע בכדרור עד הסל, שלושה שחקני דנבר מסביבו, כאילו כלום. והכל קורה ב money-time, פעם אחר פעם. אפילו פיני גרשון היה מתעצבן. הפאול בשלשה שלא שרקו: היה, אבל זה לא אומר שצריך לתת הנחות בשמירה.

NadavG

New member
הבעיה היא שלמשחק הבא הוא לא יופיע

ראיתם איך הוא דידה בסוף המשחק? גם בראיון הקצרצר עם תום המשחק הוא עמד מכופף עם ידיים על הברכיים וכך התראיין. היה נראה שעוד שנייה הוא מתעלף. קשה לי להאמין שהתשישות הזו תעבור לו במשחק הבא. להפך, הוא יבוא לנוח על המגרש. לפחות ב-3 הרבעים הראשונים כמובן:)

אני הייתי נותן לקובי יותר קרדיט

הוא מקצוען, אבל כולם יודעים כמה זה חשוב לו והוא ייתן את המקסימום כמו כל משחק, הוא פשוט הספורטאי הכי שלם לדעתי מבחינה מנטלית...

Orenseg

New member
הוא לא.

לא בסדרה הזו (בילאפס), לא בליגה ובטח שלא מכל הספורטאים. זוכר את גמר 2004? ואת משחק 7 בסיבוב הראשון של 2006? הוא לא נותן את המקסימום בכל משחק ולא בכל משחק קריטי. הוא לא הספורטאי הכי שלם מבחינה מנטלית. אגב, בסיום משחק 5 בגמר המזרח 2007 לברון כמעט התעלף אחרי התצוגה הפנומנלית שלו (48-9-7 ב50 דקות, 29 מ30 הנקודות האחרונות של הקאבס בניצחון בשתי הארכות). אחרי פחות מיומיים הוא נתן 20-14-8-2-2 ב46 דקות (ב3 מ11 מהשדה, אבל 14 מ19 מהקו). במשחק 6 מול הסלטיקס העונה רוז שיחק 59 דקות, נתן 28-8-7 ב59(!) דקות, ואחרי פחות מיומיים נתן 18-4-3 ב43 דקות. רוז רוקי שלא רגיל לעומס של 82 משחקים בעונה הסדירה של הNBA ובטח שלא בפלייאוף. אני בטוח שחלק מתוכנית המשחק של הנאגטס היא להתיש את קובי גם בהגנה. לדעתי יהיו עוד לפחות שלושה משחקים בסדרה הזו, ואם צ'ונסי-מלו-סמית' יתאוששו מהפציעות/מהסלאמפ שלהם הם גם יצליחו להפיל אותו מהרגליים.

ככה אני חושב!

למעלה