"דנאור"?

«Jimmy Page»

New member
"דנאור"?

התלהבתי מהמוצרים שלהם. האם הם מוכרים סחורה גם לפרטיים, או רק לחברות וכו'? והאם יש להם חנות או משהו כזה, או שמדובר במפעל? באתר שלהם מצויינת כתובת, האם מדובר במפעל או בחנות? תודה מראש.

topt1

New member
יש להם באתר מס' טלפון, צור קשר

ותאם הדגמה למה שברצונך לראות, ככה נהוג.

«Jimmy Page»

New member
הבעיה היא...

שאני לא חברה גדולה או עובד עצמאי או כל דבר שכזה, אני פשוט ילד שמתעניין במוצרים שלהם. איך צריך להתמודד עם רעיון כזה?

רשר

Well-known member
מנהל
אתה ילד או מבוגר להם זה לא משנה

אתה לקוח לכן הם העלו לרשת אתר כזה יפה (כדי לצוד לקוחות), פנה אליהם בטלפון הסבר מה אתה רוצה (גם סתם סיור במחסן החברה לגיטמי).

«Jimmy Page»

New member
אהה אוקיי! מושלם.

סיור במחסן זה מעולה. למרות שאני מניח שבסופו של דבר, אני ארצה הרבה מאוד דברים, והמחיר יהיה מפוצץ... לא נראה שהם מהזולים. אבל יש הצדקה... טוב, אני אבדוק את הנושא. תודה!

topt1

New member
הכל תלוי.

לי יש כרטיס אצל המון חברות - הגדולות בארץ התחלתי לעבוד עם חבורת מסוג דנאור ולייטון בגיל 15. הכל זה עניין של צורת דיבור, לבוש מתאים בפגישות ורמה אינטלקטואלית. שאתה בא למנהל חברה גדולה כמו דנאור או למנהל מחלקה, בT Shirt של התיכון שלך עם מכנסיים קצרים וכפכפים ומדבר איתו ב"אחי" "אחושרמוטה" "משהו טוב" הוא יתנהג אליך בהתאם. שאתה בא למנהל חברה גדולה, מדבר איתו בשפה גבוה, שומר לא לנבל את הפה, בא בלבוש מתאים (לא צריך חליפת Boss ב12 אלף שקל - למרות שגם זה עזר לי כמה פעמים) מדבר איתו לעניין, מקרין הבנה וידע יתיחסו אליך הכי טוב בעולם. אבל קח בחשבון שאם אתה בא רק כדי לראות ואתה דורש סיור במחסן שלהם, קח בחשבון שיקבלו את זה בעיין לא יפה אם אתה בא בלי מטרות קניה. כי כדי שאתה תסייר במחסן צריכים לשלם משכורת למישהו שיטייל איתך.

«Jimmy Page»

New member
ברור...

לא חשבתי שיתייחסו אליי יפה אם אתנהג בצורה שציינת. אני אראה... אני אדבר עם ההורים, אכין את הרעיון... מישהו מכיר את המחירים שלהם, בכלליות? בקטלוג לא מצויינים מחירים.

smallstorm63

New member
גיא שלום.

ביררתי עבורך את נושא הביקור. אני מבין שהתחום שלך מוסיקה... אז כך התחלתי את השיחה ותתפלא. גם אם רק תביע עניין זה מתאים להם. הם מבינים בדנאור שהיום מדברים ומחר מספרים ללקוח הבא... אז פשוט תרים טלפון, אם יש לך כמה חברים (2-3 ) אסוף אותם איתך ובהודעה מראש, כולל מספר המבקרים תגיע ותהנה. קובי.

«Jimmy Page»

New member
תודה! תודה תודה תודה! ../images/Emo13.gif

עזרת לי המון, ואני מעריך את זה.
תודה רבה על המידע, אשתמש בו היטב. כן, די עמוק בעניין המוזיקה.
שוב תודה.

למעלה