דן תורן בביט

• פותח הנושא osn
  • פורסם בתאריך

osn

New member
דן תורן בביט

בבר לא היו הרבה אנשים, אז הנחתי שכולם נכנסו כבר. אבל משנכנסתי לאולם הבנתי בפעם המי-יודע-כמה עד כמה גדולה השפעת הרייטינג על האנשים. אז לכל מי שלא בא אתמול לביט - הפסד שלכם. לא הייתי מעולם בהופעה של דן תורן, לכן באתי בחשש קל. דן הפיג את החששות במהרה באופן אלגנטי למדי באמצעות חוש ההומור, כולל נימה קלה של הומור עצמי. הוא הודה לקהל על שבחר בו על פני כל שאר הפיתויים- רג'ינה ספקטור ושון לנון, סיפר שהוא מנסה לכתוב שיר –" חושב על נינט ועל איך שאת נראית , חושב על סקעת ועל למה נסעת" מפגין כישורי חריזה לעילא...הודה שהוא רוצה לסיים עם כל הגגים שלו על ההתחלה, כדי שיוכל לשיר בשקט. השיר הראשון היה "בך לא נוגע" – ההתחלה האולטימטיבית, מוכר וסוחף, ורק מרמז על ההופעה שעתידה להתפתח. היו גם "לבן על לבן", "חופשה בעליי", "פרח פרי", "סופרמן" ועוד שלצערי לא זכורים לי שמותיהם. אהבתי את הסגנון של האלבום החדש שנראה לי פולק-רוק כזה, בניגוד לאוירה הכבדה יותר מן הדיסקים האחרים . גם שינויי הקצב היו מעניינים והשילוב עם מוסיקת הראפ, שדן בהחלט מתמצא בה, בניגוד להצהרתו. סגול 59 עלה עם "פינג פונג" המקפיץ שבוצע בשת"פ מלא,ומצא חן באזני על אף העובדה שאיני חובבת ראפ בלשון המעטה... דן תרם תרומה נוספת להיסטוריה בביצוע של שיר של דרורה חבקין "כדור בשר" ,(שאגב ממליצה על הדיסקים שלה שיצאו בהוצאה מחודשת) היה שם צ'לסי הוטל בביצוע ראפ משהו (מן הסתם), "חי בסרט" עם זמרת אורחת מהקהל- ממש מקסים. דן הזהיר שהם יעלו להדרן רק אם הקהל יבקש, כי "אנחנו שרים רק למי שרוצה אותנו", ואז בא השיר האחרון בהופעה הרשמית "שוב השקר הזה". ברור שהקהל דרש את חזרתם, ואז קיבלנו את "גידי" ואת "חדשות מניקרגואה" שהוא, עפ"י דן וסגול שיר הראפ הראשון בארץ. היתה הופעה נהדרת, הקצב והאוירה היו ברמה הגבוהה ביותר, ואני מצפה לבאות.

שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

דן תורן בהחלט יודע איך לגרום לקהל שלו בהופעות לצאת עם חיוך גדול על הפנים.

למעלה