דן, מרינה ויעל

ronge

New member
דן, מרינה ויעל

דן מעל כולם - חושב קדימה, מתכנן, המשחק הוא השרדות! הוא הגיע במטרה להיות השורד, איך זה שכולם מפספסים את המטרה שלשמה הגיעו? בכל אופן דנדן אתה חמוד ואל תתייחס לשטויות - אתה לא צריך להתנצל שאתה בן של.. חבל לי על מושיק שנגרר למריבות מטופשות, הוא בהחלט היה ראוי, גבר אמיתי, יכולות, לוק, ועדינות מהפנטת, החברות עם קפון האדיוט עשתה לו רק רע. היה צריך להמשיך ולשחק משחק ולהיות הכי טוב אבל בשקט.. חבל. קפון, ריחמתי עליך קצת כשבכית על המצב בבית עם אמא, אבל מעבר לכך אתה בחור נורא לא נחמד, מאוד סכסכן ובעצם לא חכם.. קטן מכל בחינה שלא תהיה. חבל שהחיים הובילו אותך להיות כזה. עדיין לא מאוחר. נעמה קטנה ומשעממת, בהתחלה החזקתי ממנה אבל היא בעצם סתם קשקש וזהו. חזרה הביתה לתינוק. מרינה בדרך הנכונה, מהתחלה הבינה ופעלה בחכמה כדי להיות השורדת, בהחלט בעלת נתונים מרשימים ובחורה שיודעת לנצל נכון את מה שאלוהים נתן לה, ולמה לא בעצם? שחר...... שיעמום.. גיא.. מצעמם. ליה, מותק אמיתית, חזקה - לא להגרר לשטויות, לשחק חכם ובשקט. ורה - כנ``ל! סתם מחשבות שחלפו בי כשצפיתי. יעל סוף סוף הבינה ענין ופתחה את הפה - כל הכבוד!

SENDA

New member
דן תחמן גרוע!

עובדה שהוא היה אמור לעוף קודם אלמלא ההפקה הייתה מצילה אותו. המשפט הגדול שלו היה "אני עשיתי להם בית ספר באסטרטגיה". וזה בפרק שאלמלא ההפקה סייעה לגיבארו (כוח משולש) היה מוביל להעפה של חבר גיבארו ושל דן עצמו בסופו של דבר (כשהוא לא ייקח חסינות) אני מוכן לשם כסף שדן לא ינצח בגמר, ההתנהגות שלו שקופה מדי וקונה לו יותר מדי אוייבים. בסופו של דבר, זה לא משיג את המטרה ובגלל זה הוא לא אסטרטג טוב.

דריווש1

New member
דן מעל כולם?

חושב קדימה ? מתכנן ?איך בדיוק ? בזה שהוא הפך את עצמו במו ידיו בסדרת מהלכים שגויים לשנוא השבטים? בהשרדות האמריקאית, להוציא 2 3 עונות רוב התחמנים והשנואים נשרו בשלבים הראשונים.מי ששרדו הם דווקא אלו שזכו לכבוד מצד חברי השבט שלהם והוכיחו שאפשר לסמוך עליהם. התחמנות של דן נראית לעין, גמלונית, חסרת תחכום, הכל צף על פני השטח, אין לו טאקט ויכולת להסוות את המהלכים המלוכלכים שלו (כמו למושיק למשל), כל חברי השבט יודעים בדיוק מי הוא ומה יש לו להציע וקרוב לוודאי שהוא כבר היה עף ללא תמיכת ההפקה... מעבר לכך,אנשים לא אוהבים אותו לדעתי כי הוא מתנשא, ממהר לשפוט אנשים ולהחמיא לעצמו בהצהרות בומבסטיות שלא תמיד מעוגנות במציאות ("אני יכול להעיף את מי שאני רוצה"..האמת שזה לא רחוק מהמציאות, אבל לא כל כך בגללו אלא יותר בגלל האינטרסים של ההפקה..) אבל בעיקר בגלל שיש לו יתרון לא מוצדק על פני המשתתפים האחרים - ההפקה מעוניינת בו. אנשים בדרך כלל סולדים מקומבינות (כל עוד הן לא מועילות להם באופן אישי..) ומעדיפים קרב הוגן, (ע"ע סדרת המופת "גריז" ושני עינבי המועמדת הפייבורטית ולא מהסיבות הנכונות של חני נחמיאס, שופטת ואם בישראל, שקיבלה את מס' הקולות הנמוך ביותר מהצופים)

kobzor

New member
מרינה מנצלת את מה שאלוהים נתן לה?

יותר נכון את מה שהמנתח נתן לה

galya13

New member
היא לא נראית לי בכלל אחת שמשהו נתנו לה ../images/Emo13.gif

וגם נעמה...

mushimushi16

New member
../images/Emo3.gif

דן- אפשר להגיד הרבה דברים על דן- אבל חכם הוא לא, מה העניין בלתחמן ולשקר אם כולם יודעים שאתה מתחמן ומשקר? גם אם הוא יגיע לשלישייה האחרונה, את יודעת מה - השניים בגמר, א-ף א-ח-ד לא יצביע בעדו בגלל הדרך שהוא הגיע לשם. תיראי הישרדות האמריקאית- בסוף הם לא מציביעים למי שהם רוצים שיקבל מיליון, אלא ל lesser worse . עידן- לא נופל מהתחמנות של דן, אבל מה? הוא מסתיר את זה, וזוהיא בעצם החוכמה. ובגלל זה כששאלו את ג'בארו מי השקרן הכי טוב והם ענו דן- זה היה אבסורד, כי שקרן טוב לא בהכרח משקר הרבה, אלא משקר בלי שיודעים שהוא משקר. מרינה- סתם פוסטמה (סלחו לי על המילה). מושון- חסר עמוד שידרה. זה בסדר אם אתה משקר, זה המשחק, אבל אל תתנצל על זה אחר כך- זה כל כך מזויף. מושיק "אני-כולה-מושיק" ליפץ- תותח ליה- גם תותחית! קרעה אותי מצחוק עם נקמת החריף בדן. ורה- וניל שחר- היא עוד שם? יעל- בסדר נעמה- מעצבנת ברמות! וזהו, כבר חפרתי

galya13

New member
../images/Emo46.gif נעמה ממש בן אדם עלוב ואמא רעה....../images/Emo190.gif

הי מגעילה. הלוואי כבר שידיחו אותה. גם מרינה מעצבנת ודן בכלל .... אלה האנשים שבחיים האמיתיים מוכנים לערוג את אמא שלהם בשביל לנצח. ברור שהם אולי ישארו עוד קצת במשחק בגלל השקרים ומניפולציות שלהם, אבל בסופו של דבר אנשים כאלה לא שורדים דווקא כמה שמרינה ונעמה טועות אם חושבות שזה מה שיעזור להן לשרוד.

LoveMyLife

New member
כל מי שאוהב את דן וחושב שהוא גאון שייכנס

אני יודע שהנושא הזה טחון, אבל אני רואה שאנשים פה כותבים "איזה גאון דן איך הוא מעיף את כולם אחד אחרי השני הוא עובד על כולם מחזיק אותם קצר כולם הולכים אחריו" ובלה בלה בלה.. כולכם חייבים להבין שדן מצליח כי השבט שלו זוכה בפרסים!! אם נעמה לא הייתה זוכה בכוח הכפול בפרק שעבר והוא לא היה זוכה השבוע, דן לא היה מצליח בכלום, והיה עף מזמן!! ככה שהכל נזיל, דן ממש לא גאון, ואם הוא היה מפסיד היום לקפון הוא היה עף מהאי, אז לא חכם ולא בטיח. סתם להבהיר את הנקודה הטחונה.

למעלה