דן חזן

שקרים אנטישמים

נראה אותך מוכיחה את הטנות הטופשות האלו שאפילו החמאס כבר התייאש מלטעון אותם כיבוש? את באמת רוצה שנתחיל לדבר מה זה כיבוש? של מי השטחים האלה באמת? ומי לא רצה אותם? למה יש "כיבוש"? את יודעת? בשביל שאת תחיי ותכתבי פה את התעמולה השקרית הזאת אז נכון שהיה את מקרה המ"פ אבל איפה הוא נמצא היום? ולעומת זאת איפה נמצא היום ראש החמאס?

כדיי לדעת מה קורה בשטחים כל שאתה

צריך לעשות..זה לשאול חיילי צה"ל שמשרתים שם. רק לשאול. תראה מה אתה עושה...כבר הפכתה אותי לאנטישמית ומארגנת תעמולה שקרית והכל בכדיי שתוכל לשבת במגדל השן הימני שלך... והמ"פ..הוא פשוט נתפס ע"י התקשורת..הוא אחד מיניי רבים לצערי. וכן הכיבוש הורס כל חלקה טובה בכל חייל מסכן שמוצב שם. הכיבוש מעמיד את החיילים במצוקה לא אנושית. בהתחלה הם בשוק ובשלב מסויים מתחילים להתרגל למראות המזעזים שם. ( אלא אם כן הם באו מבית משיחיסטי שמאמין ברצח כל מי שלא יהודי..רק בגלל שהוא כזה ואז כבר לא הרסו לבחור את אישיותו, רק קדמו אותה שלב, רחמנא ניצלאן). ולא לא מעניין אותי מי לא רוצה אותם. מעניין אותי שאני לא רוצה אותם ושיש מישהו אחר, עם אחר שרוצה אותם בכל רצונו..ואיך לעזאזל הצליחו להכניס לך לראש שבזכות הכיבוש אתה חיי פה ..אל איזה חיים אתה מדבר???? אתה הרי לא מכיר את משפחתי שלצערי נפגע מהכיבוש החולני הזה. אתה לא מכיר עוד כמה משפחות שאני מכירה שילדיהם, אחיהם ו/או הוריהם נהרגו בגלל ה"צורך" להגן על הכיבוש הזה. הכיבוש החולני וההרסני הזה שאוכל אותנו, את העם היהודי מבחינה מוסרית וערכית וכן לא פחות חשוב ( למרות שלצערי אנשי הימין רואים בכך הכרח) פוגעים בנו גם פיזית ורגשית. דיי מספיק עם הראייה המגוייסת שכל מה שעושים לנו זה לטובה..תפתח עיניים!!

בושה וחרפה!!!!

זה לא הכיבוש פגע לך ביקירייך זה הטרור פגע!!! את לא מתביישת לדבר שטויות כאלה ולהגן על החמאס? איזה כיבוש? את מי כבשנו? השטחים האלה שלהם או של ירדן שויתרה עליהם למעננו? אני לא צריך לשאול חיילים כי אני הייתי שם יש מקרים ויש מקרים את היא זאת שאין לה מושג בכלל על מה את מדברת את מסיתה נגד צה"ל והמדינה בטענות שקריות ואת מאשימה את ישראל בזה שהפלסטינים קמו בבוקר והחליטו להוריד אלפי יהודים רק בגלל שהם יהודים אל תהי דוברת החמאס ואל תנסי אפילו כי הם לא צריכים לפי החמאס הסיבות לרצח היהודים הם היותם פה כמו שרנטיסי זכרונו לקללה אמר פעם אם היהודים רוצים שלא יהיו פיגועים שיחזרו לאירופה בושה וחרפה!!!

עזוב ,תסתמו, אין לי כוח אלייך

רוצה להחליט שזה בסדר הכיבוש..תהנה..(לחשוב , לעשות 1+1, כנראה עדיין קשה לך..איך קרה שבעם הפלסטינאים שחיי בשטחים הכבושים נוצרו כל כך הרבה ארגונים טרוריסטיים?) רק למה לעזאזל יקיריי צריכים לההרג בגללך? למה? אתה רוצה להתאבד?..בבקשה תקפוץ מהחלון..כנס לשטחים..ותשים את עצמך כמגן חיי לפניי הטרוריסטים. אני רוצה לחיות פה..לא למות. רוצה שהם יהרגו אחד את השני.שיעזבו אותי ויסתדר לבד, במדינה משלהם. כל עם וצרותיו הוא. וכן אתה כנראה הייתה אחד מהחיילים המשיחיסטים האלה שנהנו ולצערי עדיין נהנים מהסאדיזם הזה להרוג אנשים באשר הם אנשים, ועוד להעיז לומר שזה בשם צידקת הדרך. שאני אתבייש אדון תסתמו..שאתה תתבייש!!! אתה יודע מה אני מתביישת שיש אנשים כמוך בעם שלי..איכס שכמוך!

לכי תצדיקי טרור

במקום אחר כנראה שהתאומים נפלו בגלל הכיבוש האמריקאי במקסיקו הטבח בבאלי בוצע בגלל הכיבוש הסורי בלבנון את מדברת כל כך הרבה שטויות ודברי הסתה שזה לא ייאמן יקירייך נפגעו בפיגועים לפי טענתך ואת מגנה את היהודים האמת שלא פעם אחת נתקלתי בדפקט הזה אצל השמאל זה נובע משנאה עצמית חמורה

אני מגנה כל כריש טורף אדם

רק שטרור אפשר למנוע ולמגר ואת טריפת האנשים ע"י הכרישים כנראה שלא בקיצור אתה לא תגנה רצח יהודים והכרישים לא יפסיקו לרצוח בני אדם כנראה שחובב דם אתה

למעלה