דמעתי..

דמעתי..

דמעתי.. למה את מתלבטת..?! מה קרה לך ?? למה אינך זולגת!! אולי תתני..דמעתי.. לעניים שלי.. לנוח.. דמעתי.. למה את לא זולגת על הפנים שלי לאט..לאט.. ובשקט... את כמו נחל שהתייבש.. או שאת נולדת..בעיין שלי אבל מפחדת לרדת... דמעתי היקרה.. למה את מתביישת.. אל תתבישי.. אף אחד לא יראה אותך .. חוץ ממני.. אני מהעניים של האחרים. אסתיר אותך.. דמעתי.. למה את מתחרתת.. ולמה מפחדת.. אולי את מפחדת מהמוות?! כן ..את כזאת שמפחדת .. מפחדת שתמותי על הפנים שלי.. ואז מתחרתת.. דמעתי היקרה.. החיים שלי כמו החיים שלך.. כמו שאת..גם ..אני כמו שאני..גם את.. את חייה תוך העניים שלי ואני חי תוך הכאב שלך.. דמעתי.. תזלגי.. לאט..לאט ותרדי.. ואין מצב שאת חוזרת ולא משאירה כלום אחרייך חוץ מקצת סמניים נשארים קצת ונעלמים.. דמעתי.. אף אחד לא יזכור אותך אפילו העיין שאת חייה בתכוה..ואהבת אותה.. תשכח אותך.. דמעתי היקרה.. אל תתלבטי.. ואל תתבישי.. ואל תתחרתי.. תזלגי..תזלגי.. ולאט ..לאט.. תרדי.. ואני מבתטיח לך.. ומכל כולי מוכיח.. שלא אשכח אותך.. תזלגי..תזלגי.. דמעתי...

צומיש

New member
שונאת אותך!

אני שונאת אותך! פעם אהבתי לא עוד שונאת אותך.. על מה שהפכת אותי.. שונאת על איך ששיחקת איתי שונאת שהמילים שלך כל כך כואבות ושונאת שלא עלי נאמרות! השנאה כל כך בעצב מהולה ואהבה נמוגה ונעלמה רק כעס והרבה שנאה זה מה שהשארת בלב שלי אלייך.. שונאת אותך ולא רוצה אותך לעולם חשבתי שאתה מיוחד יותר מכולם אבל התגלת כמו אפס הכי גדול ואני שונאת אותך יותר מהכל.. שונאת אותך!!! וכבר לא אוהבת....

אוהב אותך...

אוהב אותך אוהב אוהב אותך.. הפרח שם מחכה למגע ידך כל הבית והעיר כולו מתגעגע אליך גלי הים שואלים אותי על שגעונך תספור את גרגירי החול שבכל העולם ותדע כמה אני אוהב אותך.. אהובי תגיד לכל העולם איך היא אהבתנו כמו הים ותודיע להם באופן ברור במלים שאין להם שום שחזור תגיד להם שהאוויר שלנו אחד ונשמתנו שוכנות בתוך גוף אחד.. תגיד להם איך אנחנו מחכים לשמש שזורחת כל בוקר מחדש ומודעה לנו על התחלת יום חדש בתוכו מתחדשת אהבתנו מחדש.. תגיד להם איך היריח מחבק אותנו והכוכבים מגנים עלינו ותגיד להם איך הלבבות שלנו לא מתיאשות כמו הפריחות שלא מתיבשות.. אהובי אוהב אותך ואהבתי את ליבך בוא אלי אחבק אותך בין הידים שלי אחבק אותך בוא אתן לך את לבי אלמד ממך על אושר נשמתך ובשפת העניים שלי אתרגם את המלים בעניים שלך ואומר בשקט לך אני אוהב אותך.. אהובי אתה יודע שאני כמו כוכב אליו קשה להגיע וכשהסתכלת בעניים שלך על הכוכב נפל אליך הכוכב.. ושרצה לחזור לא הצליח לחזור בגלל משיכת האדמה שהיה בלי דמיון המשיכה שלך תחזיק את ידי ביד שלך תחזיק חזק.. איך אמרת שאתה לבד! ואיך רשמת שמרגיש לבד! את לבי שמע פעם אחת שמע בליבך משהוא שלא תשמע מאף אחד.. שאתה עם החברים אתה לא לבד וכשאתה בעבודה אתה לא לבד וכשאתה לבד אתה לא לבד.. הלב שלי בתוך נשמתך כל כך אתה לא לבד.. אם אתה יודע שזה לא נכון שאתה לבד אז למה רשמת שאתה לבד!.. רצית חיבוק גדול שיגיד לך אני איתך ואתה לא לבד תשאל כל כוכב נולד תשאל הכוכב שנפל מהשמים לבד ובאהבה חבק חזק את הבנאדם המיוחד.. תאמר לי איך אתה לבד! לבי שלך ולא של אף אחד אני איתך אתה לא לבד .. בקול רם את זה תגיד ואל תעשה חשבון לאף אחד.. הלב שבתוכך הוא שלך ולא של אף אחד אתה שלי ואני שלך אתה לא לבד.. העניים שלי בשבילך הנשמה שלי שלך הלב שלי הוא הלב שלך אני אוהב אותך אוהב אוהב אותך...

נ ט ע 9 1

New member
אמא'להה אני פשוט מתעלפת מהכשרונות

שיש פה בפורום...

נ ט ע 9 1

New member
אני גם כותבת שירים

ולכן זה פשוט כייף אדיר לקרוא שיר עם מילים כאלה מרגשות לדברים כאלה פשוטים וקטנים בחיים כמו למשל הדימעה... (אפשר להשתמש בזה בהזדמנות?..) וגם אהבתי את השיר שכתבתם עם ה'שיר תשובה' שלך ושל צומיש

נ ט ע 9 1

New member
אמממ..

התכוונתי להשתמש בשיר שלך.. אתה יודע אולי אתה לא אוהב שכזה כותבים ת'שיר שלך למישהו/במחברת.. (זכויות יוצרים וכל זה חחחח) אבל ת'כלס איך בכלל תדע ש'השתמשתי בו' חחחח

:)

זכויות יוצרים זה דבר מכובד .... וגם אני חושב שלא טוב ולא נעים לרשום למישהוא שיר במילים של מישהוא אחר זה לא נעים לבעל השיר וזה לא נעים לזה שאת רושמת לו ..עדיף "חייב" אם את רושמת למישהוא שיר שיהיה השיר שלך ובמלים שלך..אחרת זה ממש לא "טוב":) ואם נדבר על השירים שלי אז אני מעדיף שלא להשתמש בהם :)

נ ט ע 9 1

New member
לא התכוונתי שאני הולכת

לפתוח ספר משירייך. אבל אם הבנת את דבריי ועדיין אינך שלם עם זה שארשום את שירך למישהו/מישהי. אכבד את בקשתך.

משוגעת17

New member
אולי היא תכתוב את השם שלך בתור

המשורר, וגם מאיפה זה בא. למשל מילות השיר שלך ומעליהם "נכתב ע"י "ים אדום" בפורום אהבה ורומנטיקה"... לי אישית זה דווקא היה מחמיא... אגב האמת לא קראתי את השירים שלכם כי לא כ"כ התחשק לי להתחיל להסעיר את הלב שלי

אם כך....

אם היא תרשום:- " נכתב ע"י "ים אדום" בפרום אהבה ורומנטיקה" אז בזה היר שמרה וכבדה את זכויות יוצרים... וזה ברור וחוקי.. אבל אם סתם לוקחים שרים של אחרים ורושמים אתם בבלוגים שלנו אושולחים אותם לאחרים בלי לרשום למי שייך השיר אז זה לא חוקי וזה עברה בליליאת לפי החוק חוץ מזה זה לא נעים כי צריך להיות אימונה בכל דבר וגם בכתיבת שרים:) תודה מראש חמודה:)

למעלה