דמעות...

LoveRo

New member
דמעות...

הדמעות יורדות מעצמן, אי אפשר לשלוט בהן... גם אם מנסים. המחשבות עולות והדמעות יורדות. אני בוכה וחושבת למה למה דווקא לי אין אהבה? למה אני תמיד לבד? למה אף אחד לא מתעניין בי? מה אני עושה בעולם הזה בכלל? אני השאריות שאלוהים השאיר? זה נשמע קיצוני אבל ההרגשה היא קשה ובגלל זה אני מקצינה הכל בחיים שלי, ככה זה. יש לי רק' רצון להתאבד ואני רק חושבת על פתרון נוח ופשוט לגמור עם זה, עם החיים האלה שלא נותנים לי כלום.

נראה לי....../images/Emo4.gif

קודם כל תוציאי מהראש שלך את כל המחשבות על התאבדות - מה יעזור לך להתאבד,תסתכלי על זה כך שיש עוד מלא דברים שרצית לעשות בחיים שלך... אני לא אגיב לך,מה השתגעת התחרפנת יצאת מדעתך?!?! זאת לא התשובה או הדרך הנכונה להגיב. אם תנסי למצוא או יותר נכון לתת צ'אנס הזדמנות לעצמך... לשנות משהו בהרגלי חיי היום יום אצלך יכול להיות שהמצב השתנה. תעשי שינוי תבני לעצמך מטרות ואז תוכלי לשרוד... גם לי אין אהבה וגם אני לא מי שאני מכיר היא לא רצינית לצערי.. אז ב-
שלם אני אומר לך אל תתיאשי!

LoveRo

New member
תודה...

תודה על התגובה והיחס. אני יודעצת שהחיים הם לא דבש כמעט לאף אחד. יש הרבה אנשים שסובלים הרבה יותר ממני ואני לא היחידה בלי אהבה. אבל זה קשה לא לחשוב על זה אתה מבין? במיוחד שאני די בודדה רוב הזמן. אני לאידועת איך להשתנות... זה קשה מדי. אני מקווה שהדברים ישתפרו כי גם לאמא שלי נמאס לשמוע אותי כל יום בוכה... וזה לא נעים כי זה הכי נורא מרגיש שאתה ידוע שהילד שלך סובל.

TheFox7

New member
אני רק יכול להגיד

שאני די מזדהה איתך, כמו שכבר אמרתי לך, ואני יודע שזה לא מעודד (לפחות אותי) זה מצב מאד מאד קשה, אל סף היאוש, או אפילו אחריו. עדיף באמת לחשוב על זה כמה שפחות, לחיות את החיים ברמה שטחית ופשוטה, לפחות ברמה האישית, לא לנסות לחפש משמעויות יותר מידי, זה טוב לעבור תקופות "קשות" שכאלה, אני לא אומר לרגע שזה פותר את הבעיה, אבל זה בהחלט מקל עליה. תהיי חזקה, את לא לבד !

יקירתי מה קורה ??

איך איך אור יכול להפוך לחושך? ומי יחייך? מה פתאום סוף? חוץ מזה שהחיים עובדים בעליות ומורדות ותמיד כשנראה הכל קשה ולא עובד ולא מצליח והפוך כנראה שזה רגע לפני העליה הקרובה כי כדי לעלות צריך לרדת אם את רוצה אני במסר בשבילך בפרטי.. או במסנג'ר [email protected]

תגובה

תמיד יש בחיים טוב ואסור לותר עליהם. בודאי יש לך אהבה, לפחות ממשפחתך. כשאת אוהבת מישהו נסי ליזום אתו קשר ולהיות טובה אליו מאהבה, ואם יגלה שאת מתאימה לו יחזיר לך אהבה.

למעלה