דמעות של אושר

רות 2

New member
מילים של ..דל לוקו...

שמתאימים גם לאהבת אב... מילים ולחן: אלון דה לוקו "מהרגע הראשון שראיתי, את חיי אני שיניתי הייתה כל מה שרציתי, ציפיתי, קיוותי בחיי אוחז אותך בשתי ידי דמעות של אושר בעיני צועק תודה לאלוהיי נתן לי את האור....."

אביהו,../images/Emo24.gif

קוראת מה שכתבת ולא מתביישת לדמוע, מתרגשת לדמוע, שמחה לדמוע איתך בתקווה שהכל יהיה כמו שרק תבקש ויותר. ההוא שבמרומים לא שוכח את הטובים. מתפללת איתך ולמענך, שיקרה במהרה, בדרך הכי קלה.
ענת

ת מ ו ש

New member
ים של דמעות בשתי עיניי..

ליבי קורא שובה אליי!! מי יתן וזאת ההתחלה שאתה מצפה לה
יודעת כמה ציפית לרגע הזה שולחת

vered 37

New member
../images/Emo20.gif אין מילים !

להביע כמה מרגש .. שמחה מהולה בעצב... ליבי החסיר פעימות לקרוא את כתובייך.. שיהיה המון בהצלחה ... ואני מאמינה שאחרי הרע תמיד מגיע הטוב ובגדול... אני אופטימית !

שנטו

New member
יששששששששששששש.....................

יש תקווה, האופטימיות מנצחת, יחי התקווה, בוכה איתך, דמעות של שמחה מהולות בעצב....

avihuav

New member
תודה לכולם רק עכשיו

יכולתי להתאושש מההלם וההתרגשות שעברהבי מהבוקר. אבל יכול לומר שאחרי שיחה עם אחותי, הובהר לי שיקח עוד זמן עד שהוא יבשל את הדברים לעצמו, אבל את האופטימיות שזה יבוא אף אחד לא יכול לקחת ממני. כתבתי באחד השירשורים שבוע שעבר למישהי שאמרה שזה יבוא בהפוכה למי שמסית, שהכאב והמשקעים נשארים והנקמה שזה יבוא בהפוכה לצד השני אינה מורידה ולו בקטנה את הכאב. אז אולי עכשיו הבנת גברתי מאיפה בא הכאב, אין לי ולו במעט רצון בנקמה או שהגלגל יתהפך, יש לי רק את הרצון לראות לדבר ולהיות ביחד עימו, לא יכול להבין אישה שמסיתה את ילדה נגד האב.וההיפך. ועל אחת כמה וכמה לא יכול להבין אב שלא רוצה או אינו מעונין לראות את ילדיו.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אביהו יקר... נעתקו המילים מפי, רק לאחל לך שמעכשיו יהיה רק טוב, כל כך טוב שכבר יתחילו לחשוד שיש לך קשרים שם ...למעלה.

seg sug

New member
מרגש לקרוא../images/Emo182.gif

שיהיה לכם באושר למפגש המיוחל

הרלי1

New member
תשע השנים הרעות מאחורייך

אני קורא אותך ובוכה אתך. .אני מקווה שבקרוב יגיע החיבור הזה שלו חיכית כל השנים האלה. אני יודע כמה קשה היה לך עם הסיפור הזה,אבל התמודדת עם הבעיה הזאת בצורה הכי טובה (לדעתי). היום הזה הגיע ואני מאחל לכם להיות שוב אבא ובן שאוהבים רואים ומדברים ל נ צ ח

בזהירות

ולאחר שקראתי מה שהוספת על השיחה עם אחותך, אני רוצה לבקש ממך, שלא תשבר. יחסים שנותקו לזמן כ"כ ארוך, צריך לבנות מחדש. כמעט מכלום, גם אם הוא יודע שאתה רצית כל השנים לראות אותו. לפעמים, ההתחלה קשה. קח לך זמן לאסוף כוחות לפגישה המחודשת, המרגשת. חשוב גם על אפשרות של הסתייגות - זה עלול לקרות חשוב איך לא להיות יותר מדי טוב, כי היחסים האלה צריכים להמשיך, ולהיות אמיתיים. תנסה אפילו לחשוב איך להפוך אותם ל... כאילו לא נפרדנו, הכל זורם. זה יהיה לך מזה קשה, אבל לפי מה שכבתו פה אתה אדם חזק. אז באמת במהרה... מחזיקה לך אצבעות.

kyael

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifדמעות של אושר...

וחיוך של תקווה. ואני יודעת שהפגישה של אחותך עמו היא בהחלט התחלה, התחלה של דרך חדשה. עוד קצת, חבר, עוד קצת סבלנות. יום פגישתך המיוחל יגיע. חיכית 9 שנים!!! נפתח הפתח!!! וגם אם ייקחו עוד כמה ימים/שבועות... היום הזה בוא יבוא!!! אופטימיות זהירה, חיוך של תקווה ואור ברור בקצה המנהרה!!! איתך בהמתנה ובהתרגשות, יעל

למעלה