דמעות של אושר

avihuav

New member
דמעות של אושר

יושב עכשיו פה מבולבל כבר משעות הבוקר, לא יודע מה עושה, מעשן סיגריה אחרי סיגריה, כל התוכניות להיום השתבשו לי, לא מתביש לדמוע כי אילו דמעות של אושר אחרי הרבה דמעות של כאב צער ובכי תשע שנים חיכיתי לקרן אור הזאת בקצה המנהרה, תשע שנים של עליות, ירידות במצבי הרוח, תשע שנים של חוסר ידיעה, מה מי מו. תשע שנים של קריעה ובכי,(כן גם גברים בוכים ולא מתביש בזה) לתוך הכרית. תשע שנים של אופטימיות שזה יקרה יום אחד. תשע שנים בהם סבתו נפטרה והוא לא היה בהלויתה. תשע שנים בהם נולדו בני דודים, דודות, שלא הכיר וראה. והיום זה רק ההתחלה ואני אופטימי להמשך. סוף סוף פגישה ראשונית עם אחותי והאחינית שלא הכיר. אני מיחל ליום הזה שאפגוש ,אחבק, אנשק, אנשום אותו אחרי תשע שנים של חוסר. ואם תמיד הייתי אופטימי בחיי, (לא היום בטוח), יכול רק לבקש מההוא במרומים, עשה עימי חסד שזה יהיה במהרה קשה לי וסליחה שאני דומע. שלח

d a n i e l s 5

New member
WOW

מרגש. שיעבור ב-ה-צ-ל-ח-ה !!! ושזאת תהיה "יריית" פתיחה להרבה ימים של חיוך.

עצובה/שמחה , בשבילך ../images/Emo201.gif

מקווה שהזמן באמת יעשה חסד איתך. תשע שנים של חוסר זה לא זמן מועט תמשיך לשמור על האופטימיות. כשזה מגיע הזמן נעשה ארוך יותר עד לפגישה המיוחלת. מאחלת לך להיות חזק ולשמור על אורח רוח

גלי10

New member
באתי

לנגב לך ת'דמעות. בעצם לא , תשאיר אותן לנזול , כי הן נדמה שהן דמעות של כייף. ככה הבנתי. לוידת מה הסיפור אבל מרגש מאוד לקרוא.
לך תתרגש איתן

jane34

New member
קבל חיבוק חזק וגדול

(ואתה הרי טוען תמיד שאני מאד אוהבת פרובוקציות) אבל הפעם זה רציני..... מאחלת לך מלא בהצלחה מקווה שתשכיל ותזכור את כל רגעי הלבד ותעריך את הביחד שלכם.... זכור כל דמעה ואת כל מה שמלווה ומגיע איתה- כי זה בכי של אושר ופורקן... שער הדמעות טרם ננעל.... שיהיה לכם רק טוב....

destiny36

New member
קשה לי לקרא אותך

ויותר קשה היה לי לחשוב כל הזמן על מה שעובר עליך. לפני דקות שוב לא יכולתי שלא לחשוב על זה עם הבן שלי. לחשוב שהאושר שלי אולי לא יהיה כל כך מושלם בקרוב.. ואתה אתה איש מיוחד עם כל כך הרבה רגשות. ככה אוסף אותם יחד ואוטם אותם חזק חזק. אפילו כשבוכה אינך מוציא ולו לשניה את כל מה שדחוס אצלך בכאב אחד גדול. מאחלת לך סוף סוף שהחיוך שלך יבוא מכל כיוון. ושנראה לך את האור הזה שחסר לשלמות הנפש. נפש שסובלת 9 שנים בשקט בשקט . אוהבת
אותך חבר שולחת לך כאן בנתיים חיבוק קצת אחר ובמקוה שבקרוב קרוב תכתוב לנו על החיבוק שכל כך חסר בך.

למעלה