דמעות בגן עדן

דמעות בגן עדן

הילד שלי בן שנתיים, יש לו שיער זהב וחיוך שובב, הילד שלי אוהב לצחוק ולחבק הילד שלי בן שנתיים והוא סקרן ואוהב מכוניות וקלטות עם שירים הילד שלי יפה וחכם הוא אף פעם לא בוכה הילד שלי מלאך בגן עדן היום לפני שנתיים Would it be the same if I saw you in heaven? I must be strong and carry on 'Cause I know I don't belong here in heaven Would you hold my hand if I saw you in heaven? Would you help me stand if I saw you in heaven? I'll find my way through night and day 'Cause I know I just can't stay here in heaven Time can bring you down; time can bend your knees Time can break your heart, have you begging please, begging please Beyond the door there's peace I'm sure And I know there'll be no more tears in heaven Would you know my name if I saw you in heaven? Would it be the same if I saw you in heaven? I must be strong and carry on 'Cause I know I don't belong here in heaven 'Cause I know I don't belong, here in heaven

דיא

New member
../images/Emo201.gif שנתיים

ועוד יום, ועוד יומיים... הוא כאן איתך ודרכך, מלמד אותך סוג אחר של אימהות, סוג אחר של אנושיות. מדהים איך הקטנים הללו, שאינם פיזית איתנו עוד, משפיעים כל כך על מי שאנחנו, וכך, בעקיפין, על העולם כולו. הם בהחלט משק כנפי הפרפר. וככאלה, הם יזכרו וישאירו חותם. ואולי זו קצת נחמה. כשתקומי ותאמרי את אשר יש לך לומר לגבי קבלה לחדרי יולדות, וברור לי שעוד תעשי זאת, אם בקטן או בגדול, זה יהיה החותם של המלאך הקטן שלך על העולם, וזה ישפיע כל כך על כל מי שישמע.... וכאן, אנחנו נזכור איתך ונחבקכם

תודה על כל התגובות החמות

אכן יש לי המון מה לומר ובמשך כל השנה הראשונה חיכיתי לאפשרות לצעוק את כאבי מול העולם אבל בנתיים לא מצאתי את הבמה הנכונה מעליה אוכל לזעוק כך שגם יקשיבו וכך שגם משהו ישתנה וזו לא תהייה סתם עוד זעקה נגד עוולה אחת בין רבות. בנתיים יש לי נשמה חדשה איתי והוא אהבת חיי כך שאני בגן עדן עם מלאכי המת ובגן עדן של האושר החי עם ילדיי ותינוקי החדש ובכל לילה כשהשקט כאן ועדיין אני מסתובבת בבית בנדודי שינה וחיה את כאביי עם עצמי, אני עוברת בין ילדיי והאושר של חיי זה לשמוע את נשימתם, להרגיש את חומם ולראות את שנתם השלווה. שנה טובה לכולכם וגמר חתימה טובה תכלה שנה וקללותיה - תחל שנה וברכותיה. אמן

שלומית76

New member
הלב נשבר איתך. מכירה מקרוב את הכאב הזה

מאחלת שהזמן שיעבור יאפשר לכאב שלך להיות יותר נסבל.

למעלה