>>>דמי רישום?!<<<

דרדאדוס

New member
>>>דמי רישום?!<<<

אתמול חבר שלי דיבר איתי בקשר לשדכנית אחת ואמר לי שהיא שדכנית טובה,לקחתי תמספר התקשרתי.. מה כבר יש לי להפסיד?.. איך שהתחלנו לדבר שאלתי אותה כמה היא לוקחת אם סוגרים? היא אומרת לי אצלי השיטה שונה אני עובדת לפי דמי רישום 150 שקל! אמרתי לה אה.. טוב ביי, היא אומרת לי מה? אני אומר לה ביי,ניתקתי. מזאת החוצפה הזאת? דמי רישום גם בלי שסגרתי? אני לא קמצן או משהו אבל דמי רישום?? אפשר לחשוב שאנשים שסוגרים לא מביאים לה כסף! כל האנשים הנורמלים אחרי שסוגרים מביאים לפחות 500$ אז על מה ולמה להוסיף עוד דמי רישום? מזה החידוש הזה? אתם חושבים כמוני? אשמח לשמוע דעות.

ORITB3

New member
אתה יכול לומר מי זאת?

כי אני מכירה מקרה ממש דומה ובמקרה השדכנית הזאת ממש לא שווה!!

עם כל הכבוד לך ולצווחנים האחרים,

שדכנית היא בעל מקצוע שעובד בהתנדבות עד שמגיע ה אלף דולר. היא צריכה לשלם טלפונים,זמן טרטור.לא תמיד אפשר להתפרנס משדכנות. אלף דולר בחודש לשדכנית ממוצעת לא יכול לפרנס משפחה.. תבינו. כמובן שאני לא מדברת על שדכניות שאחרי שמשלמים את דמי הרישום אפשר לשכוח מהן

ORITB3

New member
עם כל ההבנה שבדבר

אין לי בעיה עם 1000 ירוקים יש לי בעיה לדמי שדכנות איי מין דמי רישום

דרדאדוס

New member
ממש קו העוני.

אני לא חושב ששדכנית זה כזה מקצוע לא מכניס כי לפי מה שהבנתי הממוצע של השדכניות (הרציניות) זה בערך 2 3 סגירות בחודש מה שאומר שזה פחות או יותר נע בין 1500 $ ל 3000$.. וזה למה יש כל כך הרבה שדכנים ואם המצב שלה הוא לא כזה היא לא חייבת להיות שדכנית! אבל דמי רישום??

pizarro

New member
אתה מדבר שטויות

גם בתיווך דירות למשל, המתווך עושה המון טלפונים ונסיעות, ובעיקר המון זמן, ואם בסוף התיווך לא יצא לפועל הוא לא מקבל שקל. אין לך מה לדאוג להם, הם לא רעבים ללחם..

סוף העולם!

150 ש"ח דמי רישום, ממש לא סוף העולם ובוודאי לא שווה טריקת טלפון לא נימוסית.(לא המקרה שלך, כמובן) אני הייתי שואל אותה, תגידי שדכנית, מה את מ ת ח י י ב ת עבור אותם דמי הרישום? אולי תשמע משהו שישכנע גם את ה'לא קמצנים' כמוך לשלם? ואולי לא. תשתכנע, מה טוב. לא תשתכנע, לא קרה כלום. בחיים צריך לדעת להתמודד, תקופת השידוכים היא חלק (קטן?!) מהחיים. בהצלחה לכולם (גם לשדכנים וגם לאחרים)

דרדאדוס

New member
מה היא מתחייבת?

היא מתחייבת לקחת אותם, זה מה שהיא מתחייבת אני לא סומך עליה אחרי הכל היא שדכנית.. אני לא צריך אותה ויש עוד מספיק שדכניות שלא מכתיבות תנאים רישוניים וזה בכלל לא קטע של קמצנות! זה קטע של חוצפה! כמה כסף אנשים יתחילו להוציא אם כל שדכנית תדרוש 150 שקל דמי רישום.. לא מצטער לרגע שטרקתי לה תשפורפרת אני מצפה מכל בר דעת לעשות זאת.

לגיטימי בהחלט.

מ א ה ו ח מ י ש י ם ש``ח! אוו מאיי גאאד! - הלו! קצת פרופורציות.. אם לא סגרתם, היא לא עבדה? ומה זה מאה וחמישים ש``ח? פחות מאגרת חידוש רשיון.. לגיטימי בהחלט, ואתה כמובן לא חייב לפנות אליה. (גם לא לנתק לה בפנים, אבל זה נושא אחר)

דרדאדוס

New member
וואלה יופי מודה חדשה.

דבר ראשון יש אנשים שבניגוד אליך בישבילם המאה חמישים שקל האלו זה גם כסף, דבר שני אני לא כל כך מפחד לשלם פעם אחת אני יותר מפחד מהמודה שתיצא מזה! מחר שדכנית אחרת שלא לוקחת דמי רישום תראה את חברתה דווקא כן מצליחה עם דמי רישום.. אז מה יהיה לנו כאן? קוראים לזה סוף מעשה במחשבה תחילה! ולא! זה בכלל לא לגיטמי היא מרויחה מספיק מאלה שסגרו ואם היא לא רוצה היא יכולה לעבוד במשהו אחר! ואל תזבלו לי במוח!.

אם הייתי מקבלת את השירות

מלישכה מטעם משרד הפנים, הייתי נפרדת מהמקדמה בלי להניד עפעף. אבל במצב הנוכחי, זה לא בא בחשבון משתי סיבות. אחד- לפי המקובל שדכן הוא בעל מקצוע (ולא יחיד) שמקבל את שכרו אחרי מתן השירות. שתים- עם כמות השדכנים שבהם רווק גרוש או אלמן נתקל אפשר לצאת בשנת רווקות אחת בנזק של כמה אלפים.

מעיל רוn

New member
יש משהו בזה, למרות שאני לא ממש בעד.

הרי בסופו של דבר הן עובדות ומתקשרות, אז יכול להיות שכן מגיע להן תשלום גם אם לא יצא כלום. מצד שני, הסכום שמקבלים ממי שכן סגר, כ"כ גבוה שהוא מכסה לפחות 100 שלא סגרו. הייתי פעם אצל שדכנית(עד שפעם אחת הלכתי... אחרי לחצים), שלא אמרו לי שהיא לוקחת כסף, רק אחרי שקמתי ללכת היא רומזת. ונראה לך שראינו ממנה הצעות? גורנישט. הצעה אחת הייתה, והיא שכנעה אותי לשקר לבחור על משהו טכני מפגר(בקשר לפגישה, לא אלי) כדי שהפגישה תצא לפועל. כמה היא לחצה! ואמרתי לה שסורי, אבל אצלי אין שקרים. לא מתאים לו, יערב לו. עוד טלפון אחד היא צלצלה להציע כמה בחורים, כולם ירדו מיד מסיבות שונות. שבוע אח"כ שוב היא מתקשרת ומציעה את אותם בחורים. כאילו, אה, אנחנו סנילים. וואלה. וזהו. לא שמענו אותה יותר. ואיך שכחתי לציין- חלק די נכבד מהטלפונים שגם כך בקושי היו- התחילו ב... 'תחזרי אלי '. אה? על מה זרקתי אצלך 100 ש"ח? אבל זה רק היא; יכול להיות שאחרות כן עובדות. נסה לברר עליה אצל חברים, אם היא באמת מציעה הצעות קשורות או רק לצאת ידי חובה, מאיפה המגוון שלה- אם זה הסגנון. אם תשמע ביקורות חיוביות- 150 ש"ח בינך ובינה מה היא, העיקר שתבוא כבר האחת :)

השיסער

New member
ואני שילמתי 200 ש"ח!

אני מדבר על שדכנית שחיתנה את אחותי, והציעה לי כמה הצעות טובות. אחרי כ5 הצעות שלא יצא מהם כלום, היא ביקשה בעדינות 200 ש"ח - בשביל ההמשך. מיותר לציין שנתתי לה בשמחה רבה. היא עמלה קשות בכמה וכמה הצעות. אז נכון שלא יצא כלום. אז מה? ולא, היא לא שכחה אותי. היא ממשיכה להציע הצעות. אז כמובן שזה תלוי במי מדובר. האם באחת שתשכח ממך רגע אחרי התשלום, או באחת שתדאג לך עד שתמצא את האחת שלך.

למעלה