דמי כיס.........

SwisaGirl

New member
דמי כיס.........../images/Emo11.gif

כמה אתן מקבלות..? אם בכלל אני עכשיו העלתי את ההורים ל150 לחודש.. למרות שזה מעט אבל אני יסתפק בזה... ועל מה אתן מבזבזות.. ברור שרשרו!!

moranooosh

New member
דמי כיס זה בלעע

שאני צכה כסף אני מקבלת כסף! הכי טוף שיש!!

p r u d e n s

New member
150 לחודש?../images/Emo176.gif

אני מקבלת כאילו 0 אבל אם אני מבקשת משהו הם קונים (כמובן שלא כל דבר
)

שלקע

New member
150?!?! הורים שלך בטח עשירים!

אני 10 לשבוע אבל אמא שלי לא נותנת לי וכשאני מבקשת היא נותנת לי כי זה מצטבר מהדמי כיס כאילו!

SwisaGirl

New member
חח דווקא ממש ממש לא..

המצב שלהם קשה.. אבל מה הם לא עושים כדי לספק אותי

babygrl

New member
טוב את בת 11..

בלי לזלזל... נראה לי אם היינו נותנים לי עשר שקל לחודש הייתי מתחרפנת.. יש כל כך הרבה על מה להוציא.. אם היינו נותנים לי עשר שקל ליום הייתי מתחרפנת.. פאקק איך אפשר לחיות מזה.. אני משערת שהם קונים לך הכל נכון?

babygrl

New member
אממ

אני ילדה ענייה אין לי דמי כיס. הממוצע החודשי שאני מבזבזת בחודש אז ככה: בקיץ: 1300 על ביגוד הנעלה ובגד ים מחנות קיץ.. 610 חופשה.. אני אגיד בחנוכה.. כסף לבילויים בערך 500 שקל בחודש דברים לבצפר 800 שקל ג'ינסים קניתי רק 2 אז 300 נעליים זה עוד איזה 300 ועוד הקטע שחסכתי להם הקיץ!! לא הלכתי למחנה אחד, ולא קניתי מלא בגדים, אופפ מרגיז אממ זמן לימודים: 200 שקל לבילויים מתנות ליומולדת.. חברה טובה 100-150 סתם חברים 50 זה תלוי למי יש מומולדת.. אממ בגדים גג 300 שקל בחודש אלא אם כן זה מחצית שמשנים מלתחה ואז זה מגיע ל-800

Meitar Rojas

New member
יש לי כל מה שאני רוצה..

אני מבקשת כמה כסף אני רוצה לבגדים ,נעלים,יציאות..הכל

זה שרשור דפוק ומתנשא!!

מצטערת סוויסה... אבל יש בשרשור המון התנשאות מרגיזה...

SwisaGirl

New member
ממש לא התכוונתי..

רק רציתי להשוות סורי שבעינייך זה דפוק מתנשא ומרגיז טוב אין לי כוח רחלי

שלקע

New member
חן?!?!?!??!

את ממש מגעילה את יודעת! "את רק בת 11".. וזה לשבוע ולא לחודש. חוצמזה, אם אני צריכה כסף בד"כ יש לי מהדמי כיס! אני לא מאמינה עלייך..

babygrl

New member
מאמי לא הבנת אותי!!!!!!!!

דיברתי על עצמי לא עלייך.. ותאמיני לי שאותי אי אפשר להשוות למתבגרת רגילה.. מכיוון שאני הילדה הכי קטנה בבית אני ממש מפונקת והבעיה שאני אוהבת לעשות דווקא להורים שלי ככה אני מרושקנת אותם.. (גם הם בעצמם לא חוסכים מעצמם דברים!) אניואיי הבאתי דוגמא על עצמי לא עלייך.. חוץ מזה אמרתי בלי לזלזל גמני בגיל 11 לא הוצאתי כל כך הרבה כסף.. חוץ מזה אמרתי... הכסף הוא בטח רק דמי כיס ואם את צריכה בגדים יציאות וכל הדברים האלה הם נותנים לך.. נכון!? ואיי מצטערת אם לא הבנת נכון!! אני מתה עלייך אל תעלבי!!

babygrl

New member
אה?

מה הקשר התנשאות וכסף?? סתם עשינו השוואה.. יאוו זה כזה שטויות.. אל תכנסי לקטע הזה.. פלייז טוב?

cRaZy GiReL

New member
150?!../images/Emo2.gif מעט?!../images/Emo2.gif

אני בכלל לא מקבלת. חוץ מהזמן שאני צריכה משהו.

300 לחודש..

כי אני מוציאה את זה על סרטים ועל קניות ועל כל מיני דברים שקשורים לבנים ושעדיף שהם לא ידעו.. (חחח)

למעלה