ועוד משהודמי הבראה ל-75% משרה
איך עושים את החישוב במידה ואדם עבד 6 שנים ו-11 חודש?
לפי הסכם העבודהועוד משהו![]()
כמה מקבלים על ביגוד לאותו עובד???
75% מדמי ההבראה בין משרה מלאהדמי הבראה ל-75% משרה
תשובהדמי הבראה ל-75% משרה
תשובה
אם אינך עובד עוד אצל אותו מעביד הרי שמגיעים לך דמי הבראה רק לשנתיים האחרונות. מגיע לך כ-4000 ש"ח שהם 75% משרה. אם אתה עדיין עובד מגיעים לך דמי הבראה לכל התקופה. מה עם מי שביירך גם בשבילי???
זה החוק![]()
מי שבירך??![]()
![]()
ועכשיו ברצינות. למה מגיע לי רק לשנתיים האחרונות אם עבדתי כמעט 7 שנים???? ואני זה לא הוא, זאת היא![]()
רנה אני לא מאמין,קראתי פעמייםזה החוק![]()
סיימת? או ש...טרם?? אם עדיין מתקיימים יחסי עובד-מעביד אז את זכאית. ואם את לא זכאית, נסי לדרוש, אולי לא מכירים את החוק
אפשר ברכה![]()
![]()
![]()
רנה אני לא מאמין,קראתי פעמיים
ועדיין איני מאמין עלייך. מה זה נסי לדרוש אולי לא מכירים את החוק? בפורומנו המהוגן לא מייעצים איך להוציא כסף שלא מגיע.
ידעתי שאת ילדה טובה מבית טוב.סליחה מיי דיר![]()
אני וסופי חברות, אנחנו צוחקות. היא יודעת שאבוד להאגב, טעיתי זה לא חוק, כמו שכתבתי אח"כ זהו הסכם קיבוצי שהוחל על כלל המעבידים במשק. נסים, אל תתרגש, אני מתבדחת.... ראה אפילו את ה"קריצה" בסוף המשפט שלי.![]()
ניסיםםםםידעתי שאת ילדה טובה מבית טוב.
זה החוק![]()
סיימת? או ש...טרם?? אם עדיין מתקיימים יחסי עובד-מעביד אז את זכאית. ואם את לא זכאית, נסי לדרוש, אולי לא מכירים את החוק
אפשר ברכה![]()
![]()
![]()
צו הרחבה בעניין דמי הבראה![]()
מי שבירך??![]()
![]()
ועכשיו ברצינות. למה מגיע לי רק לשנתיים האחרונות אם עבדתי כמעט 7 שנים???? ואני זה לא הוא, זאת היא![]()
דמי הבראה רק לשנתיים האחרונות![]()
מי שבירך??![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.