דמי איגוד ?

Itay izhaki

New member
דמי איגוד ?

הייתי שמח אם מישהו יסביר למה משמשים דמי האיגוד השנתיים? תודה.

adietkin

New member
מתוך אתר האיגוד

על האיגוד האיגוד הישראלי לצניחה חופשית האיגוד הישראלי לצניחה חופשית הוא ארגון התנדבותי המורכב מצנחנים. מטרתו של האיגוד היא קידומו של ספורט הצניחה בישראל. האיגוד הינו חבר בקלוב התעופה לישראל ומוכר על ידי הפדרציה העולמית לתעופה (FAI) ועל-ידי ארגון הצניחה העולמי (IPC). האיגוד פועל במספר מישורים להגשמת מטרותיו: קביעת סטנדרטים מומלצים לפעילות, למען קידום הבטיחות והאחידות, עריכת כנסים והשתלמויות, עריכת תחרויות ארציות, שליחת נבחרות מטעם מדינת ישראל לתחרויות בינלאומיות בחו"ל, ייצוג הספורט כלפי רשויות המדינה השונות וכלפי הפדרציות הפועלות בתחום הספורט האווירי, אפשרות לקבלת רישיונות והסמכות המוכרים בחו"ל (בכפוף לעמידה בדרישות ולתשלום אגרת רישיון), עריכת פעילויות חברתיות שונות ועוד. כיום פועלים תחת חופת האיגוד שני מועדונים : "פרדייב" בחוף הבונים בצפון ו"סקי-כיף" בשדה תימן בדרום. חברות באיגוד הצניחה מאפשרת לחבר: · ליהנות ממחיר מוזל בבדיקה הרפואית השנתית. · להשתתף בפעילויות, בכנסים ובהשתלמויות, שמארגן האיגוד. · לקבל לביתו חינם את המגזין "כנפיים" היוצא לאור על-ידי קלוב התעופה. · להשתתף בתחרויות שמארגן האיגוד ולייצג את מדינת ישראל בתחרויות בינלאומיות (על פי הישגיו). מזמן לזמן יציג האיגוד לחברים בו אפשרות לקבלת הנחות ותנאים נוחים מספקי שירות שונים (הודעות על כך ימסרו לחברים). האיגוד הישראלי לצניחה חופשית מאוגד כעמותה רשומה. ניתן לעיין בתקנון העמותה. אחת לשנתיים מתקיימות בחירות למוסדות האיגוד. בבחירות יכולים להשתתף (כנבחרים וכבוחרים) רק חברי האיגוד בעלי זכות הצבעה. כל חבר מוזמן לישיבותיה של הנהלת האיגוד או לפנות לאיגוד כל עת ובכל עניין הקשור בצניחה. אנחנו באיגוד נשמח לעזור. אתר האיגוד: http://www.skydiving.org.il/content.php?id=1

AlonHaramati

New member
סבבה,

רק הערה קטנה לגבי מגזין "כנפיים" - מישהו מקבל אותו ? או שתתחילו לשלוח אותו או שתפסיקו לכתוב שאתם מספקים אותו חינם.

FalxOri

New member
זה לא תלוי באיגוד

כשהוא יוצא, אתם מקבלים אותו. האיגוד מחויב "לקבל" אותו כחלק מחברות בקלוב התעופה O

bershadsky

New member
מקבלים גם מקבלים

ערימה של מגזינים שלרוב מיתמרת עד לתקרה במשרדי המועדון. אתה מוזמן לקחת מתי שאתה רק רוצה וכמה שאתה רוצה. לאחרונה אפילו החלו לתת משקל רב יותר לענף הצניחה החופשית, 4 כתבות אם אני לא טועה במגזין האחרון.

CUT II CUT

New member
לא סבבה ולא נעלים

ארגון אימפוטנטי לחלוטין. מגזין כנפיים לדרום לא הגיע כבר 100 שנה ולבתים לא מגיע כלל. האתר של האיגוד לא מעודכן שנים. דוחות האגודה לא נראים בו. ולא ברור מי בעלי התפקידים. כמו גם חוץ מהצהרות אבסטרקטיות עושים למען צנחנים לא ברור לי מה עושה האיגוד וגם לרבים מחברי. מייל חודשי מהאגודה עם פירסום מה נעשה החודש ומה מתוכנן יהיה מבורך או לפחות הודעה בפורום כאן. לפי המצב כרגע אם המועדונים לא היו מחייבים אותי לא היתם רואים ממני שקל.

YakirD

New member
אז איזה יופי שמחייבים אותך../images/Emo70.gif

כי אחרת לא הינו רואים ממך שקל
כמו כל שנה, שואל מישהו את שאלת השאלות ומיד אחריה קופצים כמה טרולים (או סתם כאילה שחייבים להגיד משהו) וקמה צעקה גדולה "גיוועלד"!!!! האיגוד שתה לי אכל לי לקח לי ולא נתן לי... כמה אופיני ולא מפתיע (כמו למשל העובדה שצנחנים משלמים ל-USPA בלי להניד עפעף כמעט את אותו הסכום רק בשביל שיהיה להם רשיון שכתוב בנוצרית (ככה הם יכולים להרגיש יותר חשובים). לשאלתכם בקשר לירחון כנפיים: הירחון חולק בשני המועדונים ולא נשלח בדואר מסיבה כלכלית פשוטה, זה פשוט חסך לצנחן 4000 שקל בשנה. אז מיכאל אתה יכול להיות רגוע, יש בסקייכף ירחוני כנפיים וגם בפארדייב יש ואתה יכול לבוא ולקחת חינם אין כסף. דוחות כספיים מפורסמים לכלל הצנחנים כל סוף שנה ומי שמגיע לאסיפה הכללית מקבל גם הסבר על כל שקל ושקל שיוצא. אליפות הארץ, טריפלמאניה, תחרות רביעיות, בריכה בסקייכף, שליחת צנחנים לאליפות עולם, אליפות אירופה, הבאת צנחנים בעלי שם עולמי להדרכות בארץ כדי להעלות את הרמה, בדיקות רפואיות מוזלות, קביעת סטטוסים לביטוח, קביעת נהלי בטיחות, רשיון וכל העבודה המתישה מול הרשיות ומנהל התעופה.......והכל הבתנדבות והצנחן הישראלי צריך להשקיע......מחיר של פחות משני קופונים בשנה..... זה במקרה רק כי שאלת.....ואני בטח לא זוכר הכל..... אז מיכאל וכל השאר אכלו לי שתו לי ולא שילמו לי.... @#%$#% 23$^^^%$ $%#$@$@$ יקיר

CUT II CUT

New member
מר יקיר היקר

למה שבמקום להתקיף תקח את מה שכתוב לתשומת לבך ותגיב קצת לעניין. מייל חודשי בדבר מעשי האגודה (לא צריך להמתין לסוף שנה) מייל בדבר תוכניות האגודה פרסום דוחות באינטרנט, לא כזאת בעיה להעלות קובץ WORD לאתר, או שזה מידע מסווג מדוע לא מפורסמים באתר שמות בעלי התפקידים ולפחות מיילים ליצירת קשר או שגם זה תחת "סודי ביותר" מדוע לדעתך כל חברי האיגוד צריכים להגיע אישית בשביל לשמוע מה היה בכינוס ולא ניתן לפרסם פרוטוקול באותו האתר??? על חופש המידע כבר שמעת? אפילו משרדי ממשלה התחילו ליישם. אז על תתחמם כך משהו מרגיע ותענה, האם ניתן יהיה לעשות את כל הנ"ל או חלק ממנו או שתמשיך לצעוק אנחנו לא מקבלים כסף ולא חייבים לכם כלום... בברכת רוגע נפשי. מיכאל

YakirD

New member
למה לענות יפה שכאפשר לצעוק../images/Emo35.gif

או למה למשל לשאול שאלות על מה קורה באיגוד אם אפשר להשמיץ
אני היתי לוקח לתשומת ליבי אם אתה היית טורח לבדוק את הדברים במקום להשמיץ. את הדוחות של הישיבות לא רק שאנחנו מפרסמים באתר אנחנו גם מפרסמים אותם כאן בפורום. אני אישית עושה את זה. לאחרונה החלפני את דפי האתר והוא עדיין לא גמור ולכן נראה כמו שנראה (ואני יודע שהוא לא נראה טוב אבל העניין בטיפול). אם תבדוק אחורה תראה שכל פרוטוקול של ישיבה מפורסם כאן בפורום או באתר או בשניהם. שום דבר לא סודי, בטח לא סודי ביותר וכל צנחן מוזמן לישיבות הנהלה (וחלק גם מגיעים - בעיקר אילו שרוצים להציעה משהו או לשפר...ויש כאילו לא מעטים). פעם בשנה יש אסיפה שבה אנחנו בוחרים חברי הנהלה, עוברים על הדוחות הכספיים, מדברים על המטרות לשנה הקרובה....אני לא זוכר שהיית הישיבה האחרונה..... אני יכול להבין את הצורך הזה בלהגיב על כל דבר אבל כדאי שתבדוק לפני שאתה צועק או משמיץ. אנשים עובדים קשה מאוד בשביל שתהיה כאן איזו תרבות צניחה ושהספורט הנפלא הזה ימשיך להתקדם קדימה..... אז מה אם אנחנו לוקחים שוחד וקונים לחמו כל שנה אוטו חדש?? הוא עובד קשה! מגיע לו! וחוצמיזה.....אפילו בכנסת עושים את זה, אז כמו שאתה מבקש....אנחנו מישמים יום טוב שיהיה לך (הינה, לקחתי רגיעון)

doublebass

New member
אם כבר אינפורמציה

אני אשמח אם תבהיר לי מה ההבדל בין ה180 ש"ח המשולמים בתחילת הקורס לבין 300 הש"ח השנתיים. האם כרגע אני "חלק מהאירגון" למשך שנה מתחילת הקורס ? ו... תתחדשו על האוטו, אם אתם מחפשים נהג ו/או מאבטח אני פנוי
שבוע טוב ! שי.

YakirD

New member
אם כבר אתה שואל

חשבנו שזה יהיה יותר הוגן לגבות מחיר נמוך יותר מחניכים בקורס. יש לזה כמה סיבות: 1. יש נשירה לא מבוטלת של אנשים אחרי הקורס. זה אומנם קטן משנה לשנה (בטח מאז שהפסיקו את קורס ה-IAD) 2. אנשים בתחילת דרכם יכולים פחות להנות מפעיתויות האיגוד. 3. אנחנו מעדיפים לא להעמיס מחיר מלא על חניך בתחילת הדרך. במידה והוא ישאר צנחן הוא ישלם מחיר מלא בשנה הבאה. 4. העדפה של המועדונים. שי כשאתה משלם פחות.....אתה לא שואל שאלות
יקיר

oferbar

New member
מושחתים נמאסתם../images/Emo70.gif

שנה שעברה חברי האיגוד נסעו לצנוח ברוסיה על חשבון משלם המיסים, שלא לדבר על הקוויאר ונערות הליווי שהוזמנו למלון
די כבר
גם אני רוצה

FalxOri

New member
למה סתם ללכלך?

א. זה היה לפני שלוש שנים. ב. זה היה על חשבון משלם המיסים, לא משלם דמי האיגוד (מהאיגוד לא ראינו שקל) ג. עצרו את כל נערות הליווי בלובי, חוץ מאת החברה של דודי, אותה אי אפשר היה לעצור בשום מקום... ד. גם אתה היית שם... ה. תבוא השנה, יש חליקופטר... ובלי קשר, דחינו את הבקשה של חמו לפרארי והוא יסתפק ב BMW כמו כל שנה. O

למעלה