אז איזה יופי שמחייבים אותך../images/Emo70.gif
כי אחרת לא הינו רואים ממך שקל
כמו כל שנה, שואל מישהו את שאלת השאלות ומיד אחריה קופצים כמה טרולים (או סתם כאילה שחייבים להגיד משהו) וקמה צעקה גדולה "גיוועלד"!!!! האיגוד שתה לי אכל לי לקח לי ולא נתן לי... כמה אופיני ולא מפתיע (כמו למשל העובדה שצנחנים משלמים ל-USPA בלי להניד עפעף כמעט את אותו הסכום רק בשביל שיהיה להם רשיון שכתוב בנוצרית (ככה הם יכולים להרגיש יותר חשובים). לשאלתכם בקשר לירחון כנפיים: הירחון חולק בשני המועדונים ולא נשלח בדואר מסיבה כלכלית פשוטה, זה פשוט חסך לצנחן 4000 שקל בשנה. אז מיכאל אתה יכול להיות רגוע, יש בסקייכף ירחוני כנפיים וגם בפארדייב יש ואתה יכול לבוא ולקחת חינם אין כסף. דוחות כספיים מפורסמים לכלל הצנחנים כל סוף שנה ומי שמגיע לאסיפה הכללית מקבל גם הסבר על כל שקל ושקל שיוצא. אליפות הארץ, טריפלמאניה, תחרות רביעיות, בריכה בסקייכף, שליחת צנחנים לאליפות עולם, אליפות אירופה, הבאת צנחנים בעלי שם עולמי להדרכות בארץ כדי להעלות את הרמה, בדיקות רפואיות מוזלות, קביעת סטטוסים לביטוח, קביעת נהלי בטיחות, רשיון וכל העבודה המתישה מול הרשיות ומנהל התעופה.......והכל הבתנדבות והצנחן הישראלי צריך להשקיע......מחיר של פחות משני קופונים בשנה..... זה במקרה רק כי שאלת.....ואני בטח לא זוכר הכל..... אז מיכאל וכל השאר אכלו לי שתו לי ולא שילמו לי.... @#%$#% 23$^^^%$ $%#$@$@$ יקיר