דמיינו לעצמכם...

דמיינו לעצמכם...

בית ספר אזורי(שמורכב ממועצת מעלה יוסף, מטה אשר,שלומי, נהריה ושבי ציון) עכשיו תשייכו אליה את הסטיגמה על מעלה יוסף,ועכשיו תקשיבו לסיפור...: הייתה לנו היום "שעת חברה", לאחר כל הדיבורים על המסיבת סיום(שהולכת ומתקרבת-פסח...), ולאחר כל ההתגנדרויות(צילמו אותנו היום לתמונת מחזור...), המורה מפסיקה את הרעש שיש בכיתה ומתחילה נושא חדש. ומה הנושא??? שנות שירות. הכיתה שלי לא הבינה מאיפה זה נחת עליה, והרוב חשבו שזה בכלל מסגרת חרדית או איזושהי מסגרת כדי ל"התחמק" מהצבא.(רק שתדעו שרוב הבתי ספר מביאים את התק"מ כדי לעשות מפגש של האפשרויות עם הנוער-אבל הבית ספר שלי?,למה לו...?),בקיצר...,היא התחילה לספר ובשלב מסויים נשאלה על דעתה בנושא, והיא סיפרה שהבת שלה מדריכה בנוע"ל, וגם ממיינת את האפשרויות,אבל היא נגד.אני חשוב שהיא מצטערת על אותו רגע שהיא אמרה את דעתה, כי מיד אחריו "התנפלנו" עליה(יש בכיתה שלי את גולן (ממטה אשר), שהוא מש"צ, את דניאל חתן(ממעלה יוסף),שגם הוא מש"צ ואותי. על כל סיבה שהיא אמרה נגד הבאנו שתי סיבות בעד. הכיתה שלי הייתה המומה על ה"בקיאות" בחומר, ולא הבינה את הקשר שלנו לנושא(לא כולם יודעים הרבה אחד על השני...), בלי קשר, הגרעין שלי הבטיח לנו לעשות בשבועיים הקרובים את ה"פאנל שנות שירות" של התק"מ בבית ספר שלי, אז אולי עכשיו יגיע הסוף לבורות!!!...

נשמע מוכר...

איזה ביה"ס אמרת שאתה? בית חינוך תיכון אזורי גליל מערבי למדעים ואומנויות ע"ש מרי וויליאם רוזנוולד, כברי? איזה קטע, גם אני.... ומעבר לבורות- הגיע הזמן קצת לחינוך, גם בביה"ס המעלה יוספניקי שלנו... כשביה"ס סוציומטי מביא פאנל שנות שירות זה מוכיח שמשהו פה השתנה, לא?

איזה כבוד...

סוף סוף נציגות נוספת ממעלה יוסף( ועוד משצי"ת...!), איזה כבוד... אני מקווה שהשינוי יחל בזה...(והפאנל אמור להיות בשבועיים הקרובים). ברוכה הבאה...

סלק יקרה...

לא אמרתי את זה... אבל פעם היו הרבה יותר אנשים פעילים בפורום-וזה גרם לנושאים מעניינים ולאי שעמום כמו שיש לי עכשיו...! ואני לא מלכלך.

Princess 1

New member
מורני...

אני יודעת שפעם היו הרבה יותר אנשים פעילים אבל דבר גורר דבר הרבה אנשים אמרו לי שכבר אין יותר דברים מעניינים לקרוא, והם רק נכנסים קוראים את ההודעות החדשות ואין להם מה להגיב זה שהם לא מגיבים גורם לזה שאין דברים מעניינים כתובים אני מודעת למצב ואני גאה בך כי אתה היחיד שבאמת מאיר על זה כניראה שמרוב שיעמום פה כי אף אחד לא כתב הרבה בזמן האחרון אז כבר נכנסים פחות ופחות או שפשוט אנשים נהיו עסוקים
מצטערת שאני לא יכולה לעזור - אני מגיבה על כל מה שאני יכולה ויש לי מה להגיד בקשר אליו, וכמו שאתה בטח יודע אני ילדה שיש לה בדרך כלל הרבה מה להגיד מתנצלת עוד פעם על מיקודם אוהבת אותך נורא, סלעית

מ ו ר ע ל

New member
אם כבר מדברים על הפורום

אני לפחות מרגיש שבגלל שצריך על כל דבר לשרשר וכאילו לא נעים כל פעם לפתוח עץ חדש כן אני יקרא לזה עץ! אז אנשים לא פותחים חופשי וכל נושא שטותי פותחים עץ היו ימים אני אותם זוכר אני אותם אף פעם לא אשכח ואל תשכחי שאני עדיין בדעה של לחזור לפורום הישן אהההם אהההם

Princess 1

New member
תיקונים

מאיר = מעיר (רואים שזה הלילה השלישי שלי ברצף בלי שינה) ד"א - תהנה מחר במתעניינים..

רגע רגע

אם אפשר לשאול- מה זה הפאנל? יש פה מלא מושגים שאנשים זורקים... הסברים בבקשה (בינתיים הצלחתי להבין מה זה שרשור, אבל מה זה עץ??!)

מ ו ר ע ל

New member
אז ככה

אם את יודעת מה זה שרשור אז עץ זה שרשור בפורום הישן ותחשבו על זה

העצלנית

New member
ואני ברחתי מזה כל עוד נפשי בי

5 שנים בבית הספר היסודי במעונה, דפקו אותי כל כך שהעדפתי את כפר ורדים על פני כברי אזורי. אבל גם משם ברחתי ועכשיו אני רחוקה (מאוד) מכל האיזור המחורבן שלנו (גליל מערבי). הדבר היחידי שהצטערתי לעזוב בגללו היה סמינר מדצ"ים וההדרכה, ובכלל התנועה. אבל נחשו מה גם זה נפל עליי (ועוד בלי סמינר) רק מטעם הנוע"ל. עכשיו חלומי הגדול זה אין צואך להתקרב לכל הערסים המטומטמים שלא חסרים אצלנו (במעלה יוסף)

אממ חמודונת.... תקראי!!!

אני יודעת על מה את מדברת, אני גם ממעלה יוסף, אבל.... תאמיני לי, שמי שרוצה מוצא את החבר´ה הטובים, ואפילו מתעלה עליהם!!!! אז ככה, סתם שאלה, זאת דפנה מורג??? אממ ותוספת קטנה, דווקא באבירים יש המון המון אנשים מעולים!!! וזה שהגרעינר הממי שלי לא מכיר אותך, אולי זה בגלל שאת לא בבית....? ד"א את באת ממושב מעולה, לא מושב כמו לי שיש בו המון המון ערסים, ואני שרדתי ויש לי המון חברות נורמליות, שאני אוהבת המון המון, (לולה, שוש, סיגול, שישו, נילס, מיקי, ריין... ועוד המון המון!!) אז..... את?! ותפסיקי לדבר על מעלה יוסף ערסים ברבים, זה ממש לא יפה!! וכן, מעלה יוסף זה לא רק ערסים!!! (מורני הייתי חייבת!!!!)

תיקון טעות...........

כשרשמתי- "וזה שהגרעינר הממי שלי לא מכיר אותך" התכוונתי ל-"וזה שהגרעינר הממי שלך לא מכיר אותך".... sorry.... עומריקו נשמה- תודה!! אתה לא יודע כמה אני מחפשת את השיר הזה!! אני שונאת להיות ביישנית...

העצלנית

New member
אוקיי תקראי גם את

א-משעי אני לא הסתדרתי ועזבתי, אבל אין מה לעשות אף פעם לא אהבו אותי במיוחד. אני משוגעת על האנשים שיש באבירים ולמען האמת הקשר ביננו התחזק אחרי שעזבתי והיום הרבה יותר נוח לי כי ממש לא אכפת לי מה הם חושבים עליי. ב- ברור שלא מקירים אותי כי עזבתי, אני מודעת לעניין הזה. ג- אני סבלתי כל החמש שנים שלי במעונה ובאמת קשה להתווכח עם זה. זהו בלי לפתוח פה וויכוח אני את הבחירה שלי עשיתי וטוב לי איתה. אפילו שאני מבריזה מבית ספר המורה שלי עוד לא יודעת.

kedeman

New member
תכלס - העיקר שטוב לך

לא משנה מה בחרת העיקר שאת שלמה עם הבחירה שלך... מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה? איך בוחרים משהו ולא מתחרטים עליו אחרי בערך 5 דקות???

העצלנית

New member
חושבים הרבה לפני

בעקרון אני מאלה שעד שהם בוחרים עובר נצח ואחרי זה הם מתחרטים. למשל עכשיו אני מצטערת שנשארתי בבית במקום לנסוע לבית ספר (יש שיעור כימיה מחר). אבל יש דברים שפשוט חושבים עליהם טוב במקרה הזה זה היה דיי קל פשוט החלטתי וזהו. בהצלחה ותודה

למעלה