מי אמר שהם מתכוונים לזה?
הרצועה האחרונה בדיסק היא מין קטע סאטירה. זהו קטע היסטורי מתוך תוכנית רדיו מפורסמת של Art Bell , שמישהו התקשר אליה וטען שחייזרים רודפים אחריו וכל שאר הבולשיט. אחרי תקופה מסויימת הסתבר שמדובר בסתם מעשה קונדוס של כמה חברה שרצו לצחוק על כל אלה שמאמינים בחייזרים. בקרב קהילת חוקרי העב"מים, הקטע הזה נחשב להיסטורי, והוא נמצא שם בראש הרשימה עם הניתוח של גופת החייזר. דני שמתעניין בכל מה שקשור לחייזרים, הוא ככל הנראה זה שחשב על צירוף הקטע הזה. אז בסך הכל אין שום סיבה לקחת את זה באופן מילולי ולהאמין לכל מה שאתה שומע. אבל אין גם סיבה להתרגז על זה, כי זה TOOL וזה נעשה למעשה לפי מיטב המסורת שלהם להכניס קטעי קומדיה לאלבומים שלהם. אני אישית הכי אוהב את Disgustipated שהוא בכלל הסיבה שנכנסתי לכל הקטע של TOOL, אבל זה כבר סיפור אחר. ובקשר ל LSD, אני חושב שאתה לא ממש יכול להבין את ההשפעה שיש ל LSD על דרך החשיבה שלך, לפני שאתה בעצמך ניסית אותו. ובקשר לקטע של התנשאות, אני דווקא אוהב את הקטע הזה. זה מצחיק אותי לפגוש אנשים ששומעים לדוגמה את Opiate ולא מבינים על מה הוא מדבר. להם זה מצטייר כאילו TOOL מתנשאים, אבל לי זה לא נראה כמו התנשאות כי אני מבין על מה הם מדברים ואני לא מרגיש שהם מתנשאים עליי. אם יצא לך אי פעם לשמוע ראיונות עם מיינארד אתה כבר בטח גילית שהוא מספק הרבה תשובות שהאדם הממוצע לא ממש מבין, ורואה את זה כהתנשאות, אבל אני אישית פשוט מתפוצץ מצחוק מהתשובות שלו כי אני רואה את הסרקאזם שבהם. ואני שמח שהצלחתי לעזור לך לגלות אפילו קצת מהיופי שטמון באלבום האחרון. אני חושב שככל שהזמן יעבור אתה תחבב את האלבום הזה אפילו עוד יותר.