(דמיינו זעקת יגון מתמשכת כמו ב the

theAMP

New member
(דמיינו זעקת יגון מתמשכת כמו ב the

אההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! מעצבנים אותי הטול האלה!!!!! סוף סוף אני נכנס כמו שצריך ל lataralus מתחיל להסתדר איתו פיצוץ וממש ממש לאהוב אותו, ואז בא הקטע האחרון והורס לי הכל!!! כל פעם שאני שומע את הלהקה הזאת יש לי הרגשה שהם צוחקים עלי, כי אני באמת האמנתי לרגע שהם יודעים משהו שאני לא!!!! אלוהים!!!

theAMP

New member
נו בחיית רבאק?!?!

אני אמור להאמין שטול באמת מאמינים בתאוריית הקונספירציה? הרי זה נוגד קונספטים מפה עד להודעה חדשה! עזבו את זה שהקטע עצמו מרתק והייתי נותן הרבה (לא הכל אבל הרבה) כדי לדעת מה קרה שם באמת, אבל אני אמור לשמוע את זה מטול ולקבל את זה בהבנה?!?!? למה הם צוחקים עלי?!?!? למה הם מתנשאים מעלי?!?!? מה הם יצורים עם תודעה נעלה יותר כי הם צורכים סמים הזייתיים בכמויות מסחריות?!??! אז מה??!?! כל תינוק יכול לצרוך סמים הזייתיים בכמויות תעשיתיות אפילו (god knows אני מתכנן על זה אחרי הצבא)!!!! אהההההה!!!!!!!!!!!!! אגב שני דברים: 1. תודה רבה לך על הלינקים, אני לא יודע אם הם עשו לי משהו אבל אני רק יודע שעכשיו אני לא מסוגל להפסיק לשמוע את לאטארלוס, ואני ממש אוהב אותו (למרות שאני עדיין יותר אוהב את אנימה גם מבחינת הקונספט וגם מבחינת המוסיקה). 2. שכולכם תמצצו לי!!! לוליטה של אתי אנקרי ודו דאור זה שיר מאד מאד יפה! peace out

Eran911

New member
מי אמר שהם מתכוונים לזה?

הרצועה האחרונה בדיסק היא מין קטע סאטירה. זהו קטע היסטורי מתוך תוכנית רדיו מפורסמת של Art Bell , שמישהו התקשר אליה וטען שחייזרים רודפים אחריו וכל שאר הבולשיט. אחרי תקופה מסויימת הסתבר שמדובר בסתם מעשה קונדוס של כמה חברה שרצו לצחוק על כל אלה שמאמינים בחייזרים. בקרב קהילת חוקרי העב"מים, הקטע הזה נחשב להיסטורי, והוא נמצא שם בראש הרשימה עם הניתוח של גופת החייזר. דני שמתעניין בכל מה שקשור לחייזרים, הוא ככל הנראה זה שחשב על צירוף הקטע הזה. אז בסך הכל אין שום סיבה לקחת את זה באופן מילולי ולהאמין לכל מה שאתה שומע. אבל אין גם סיבה להתרגז על זה, כי זה TOOL וזה נעשה למעשה לפי מיטב המסורת שלהם להכניס קטעי קומדיה לאלבומים שלהם. אני אישית הכי אוהב את Disgustipated שהוא בכלל הסיבה שנכנסתי לכל הקטע של TOOL, אבל זה כבר סיפור אחר. ובקשר ל LSD, אני חושב שאתה לא ממש יכול להבין את ההשפעה שיש ל LSD על דרך החשיבה שלך, לפני שאתה בעצמך ניסית אותו. ובקשר לקטע של התנשאות, אני דווקא אוהב את הקטע הזה. זה מצחיק אותי לפגוש אנשים ששומעים לדוגמה את Opiate ולא מבינים על מה הוא מדבר. להם זה מצטייר כאילו TOOL מתנשאים, אבל לי זה לא נראה כמו התנשאות כי אני מבין על מה הם מדברים ואני לא מרגיש שהם מתנשאים עליי. אם יצא לך אי פעם לשמוע ראיונות עם מיינארד אתה כבר בטח גילית שהוא מספק הרבה תשובות שהאדם הממוצע לא ממש מבין, ורואה את זה כהתנשאות, אבל אני אישית פשוט מתפוצץ מצחוק מהתשובות שלו כי אני רואה את הסרקאזם שבהם. ואני שמח שהצלחתי לעזור לך לגלות אפילו קצת מהיופי שטמון באלבום האחרון. אני חושב שככל שהזמן יעבור אתה תחבב את האלבום הזה אפילו עוד יותר.

theAMP

New member
והנה שוב אתה מתנשא מעלי...

תקשיב אחי, אתה מכניס לי דברים לפה שאני לא אמרתי מפני שאתה ממש ממש רוצה להגיד דברים ומשום מה אתה חושב שאם הם יופנו בתגובה אלי אז יהיה להם יותר משקל. אתה רוצה להגיד משהו תגיד. אל תכניס לי מילים לפה. עכשיו, אני יודע טוב מאד על הסיפור של ארט בל, אל תדאג לי. הרעיון הוא שהוא מתקשר לי עם 20 אלף דברים שלא הייתי רותה לקשר לעולם לטול. והקטע האחרון הזה, אתמול כשחשבתי עליו (דווקא לא שמעתי אותו באותו רגע) נפלתי. אני מאוהב באלבום הזה בטירוף. הבנתי את כל הקונספט של כל האלבום והבנתי למה הקטע האחרון שם, והבנתי למה הוא נשמע כמו שהוא נשמע ואני משוכנע ובטוח מעבר לכל ספק שהבנתי אותו בדרך לגמרי לגמרי שונה מאיך שכל אחד שאני מכיר הבין אותו. אני לא אומר שדרכי היא הנכונה. אני רק אומר שהיא הכי מתאימה לי.

Eran911

New member
כמו מה?

אני מצטער אבל אני באמת לא רואה איפה אני הכנסתי לך דברים לפה. אבל אם אני כן, אז סליחה. לא התכוונתי

למעלה