הבנתי שהוא לא נראה כמוהו אבל.. בבשה די כבר עם התמונות!
C CommandeRiker New member 21/8/03 #1 דמיון מדהים... האם גם אתם שמתם לב לדמיון המדהים בין ג'ק באוור לקפטן ג'יימס טי קירק?
ה הקוסם השחור New member 22/8/03 #15 מסכן הילד... הוא עוד יחטוף אלרגיית סאת'רלנד! מה שיוביל לכך שהוא לא יראה את 24 יותר! מה שיוביל לכך שהוא לא יכתוב בפורום!!! .......בעצם........ תעלי עוד תמונות!!! חחחחחחחחח סתם בצחוק איירה אל תיעלב
מסכן הילד... הוא עוד יחטוף אלרגיית סאת'רלנד! מה שיוביל לכך שהוא לא יראה את 24 יותר! מה שיוביל לכך שהוא לא יכתוב בפורום!!! .......בעצם........ תעלי עוד תמונות!!! חחחחחחחחח סתם בצחוק איירה אל תיעלב
א איירה גיינס New member 22/8/03 #16 נעלב??? נעלב??!! אני?????!!!!!!????? אני רק מ-ע-ו-צ-ב-ן!!!!!!!!!!!!!!! סתתתתתתתתתתם אני רגוע כמו אבי ביטר כשהוא רואה שוק כבש על האש.
נעלב??? נעלב??!! אני?????!!!!!!????? אני רק מ-ע-ו-צ-ב-ן!!!!!!!!!!!!!!! סתתתתתתתתתתם אני רגוע כמו אבי ביטר כשהוא רואה שוק כבש על האש.
C CommandeRiker New member 21/8/03 #3 וויליאם שטנר, או ג'יימס טי קירק הקפטן של האנטרפרייז בסדרה המקורית..
G GoLd FlOwEr New member 21/8/03 #10 באואר נראה טוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif מממהה מה יפה בו אני לא מוצאת שום דבר יפה (אבל זאת דעתי)...
באואר נראה טוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif מממהה מה יפה בו אני לא מוצאת שום דבר יפה (אבל זאת דעתי)...