דמו... שמעתי שהוצאת דיסק דמו מאיפה אני יכול להשיג אחד??
ר רענן פוגל New member 28/10/06 #2 אתה לא יכול.. אבל הוצאנו סינגל חדש שניתן לשמיעה במייספייס והתקליט יוצא בדצמבר, שווה לחכות.
I IDAN053 New member 28/10/06 #3 אוקיי אני יודע על הסינגל אני הוא ממש טוב העברתי למלא חברים שלי ואנחנו כנראה באים להופעה אני מחכה לדיסק חבל שאי אפשר להוריד תשיר זה יכול להיות ממש נוח לשמוע אותו ולהפיץ
אוקיי אני יודע על הסינגל אני הוא ממש טוב העברתי למלא חברים שלי ואנחנו כנראה באים להופעה אני מחכה לדיסק חבל שאי אפשר להוריד תשיר זה יכול להיות ממש נוח לשמוע אותו ולהפיץ
ד דורין 245 מה אחרי New member 28/10/06 #6 ../images/Emo220.gifרענן...אתה מפגר! לא אל תבין לא נכון! כאילו את אמור לעודד לקנות את הדיסק ולא להוריד!!! מור הבטיחה לקנות לי את הדיסקXD
../images/Emo220.gifרענן...אתה מפגר! לא אל תבין לא נכון! כאילו את אמור לעודד לקנות את הדיסק ולא להוריד!!! מור הבטיחה לקנות לי את הדיסקXD
I IDAN053 New member 29/10/06 #7 הוא לא מפגר!!! זה לא להוריד תדיסק זה רק תסינגל ברור שהדיסק ימכר ולא ינתן להורדה ד"א אתם יודעים כמה הוא בערך יעלה??
הוא לא מפגר!!! זה לא להוריד תדיסק זה רק תסינגל ברור שהדיסק ימכר ולא ינתן להורדה ד"א אתם יודעים כמה הוא בערך יעלה??
ד דורין 245 מה אחרי New member 29/10/06 #10 ../images/Emo220.gifחחח תקשיבו!!! אני קשת הבנה!!!! אז תסבירו!=]
ד דורין 245 מה אחרי New member 29/10/06 #12 ../images/Emo220.gifאז לא הסברת מספיק טוב בשביל שאני יבין@!!! XDDDDDDDDDD