דמו FM 2007

sok777

New member
דמו FM 2007

שרשור קצרצר וחביב, שקצת נראה מה עשו אחרים. אז כמה שאלות:
האם שיחקת בדמו? [אם לא אז חבל לענות..]
איזה קבוצות לקחת בדמו?
מה ההתרשמות שלך מן המשחק? יותר טוב מFM 2006? אם כן, במה?
לאיזה תוצאות [או מיקום בליגה, הישגים, גביעים וכו'] הצלחת להגיע כבר בדמו?
איך ההתרשמות שלך ממחירי השחקנים?
איך ההתרשמות שלך מדוח הסקאוט?
איך התרשמת מהמשחקים שבתוך המשחק? האם חל שיפור לדעתך? אם כן במה? האם היית רוצה שהגרפיקה תשתפר או שזה לא מפריע לך?
מה דעתך על עיצוב המשחק?
מה דעתך על העניין הכספי של המשחק?
מה השיפור הכי טוב במשחק [שהספקת לראות] לדעתך?
האם אתה חושב שהמשחק ריאליסטי? אם כן, באילו פונקציות?
ולסיום, איזו קבוצה תקח כשיצא המלא? האם תמשיך שמירות מהדמו? מקווה שנהנתם
אשמח אם גם תעלו תמונות של טבלאות, סגלים, נצחונות וכד'. סער

sok777

New member
שלי-

האם שיחקת בדמו? כן, אבל ממש מעט. רק חודש בערך [של המשחק]. איזה קבוצות לקחת בדמו? ארסנל. מה ההתרשמות שלך מן המשחק? יותר טוב מFM 2006? אם כן, במה? נראה יותר טוב, יותר מציאותי, מהיר יותר, חד יותר עם שיפורים מגוונים כאשר נראה שדו"ח הסקאוט הוא מה שהכי השקיעו בו במשחק. לאיזה תוצאות [או מיקום בליגה, הישגים, גביעים וכו'] הצלחת להגיע כבר בדמו? לא הרבה, אני רק חודש משחק עם ארסנל והיה לי משחק רשמי אחד, מול פנרבחצ'ה והפסדתי 1-0 בחוץ. אבל היו חסרים לי בערך 5-6 שחקני הרכב פצועים ועוד לא עשיתי את הקניות לעונה הנוכחית. איך ההתרשמות שלך ממחירי השחקנים? יקרים מאוד. איך ההתרשמות שלך מדוח הסקאוט? מעולה, תורם. אני מסתמך עליו. איך התרשמת מהמשחקים שבתוך המשחק? האם חל שיפור לדעתך? אם כן במה? האם היית רוצה שהגרפיקה תשתפר או שזה לא מפריע לך? אין שינוי גדול. חוץ מהשיחות לפני המשחק.. ויותר אפשרות להגיד דברים. לדעתי זה שיפור טוב. חוץ מזה אין שינוי גדול. הגרפיקה לא כ"כ משנה לי. מה דעתך על עיצוב המשחק? נחמד, הרבה יותר יפה מהרגיל של הקודמים. מה דעתך על העניין הכספי של המשחק? אין שינוי גדול חוץ מזה שהמחירים יותר יקרים ושחקנים דורשים מאוד בונוסים. מה השיפור הכי טוב במשחק [שהספקת לראות] לדעתך? דו"ח הסקאוט, השיחות עם השחקנים. האם אתה חושב שהמשחק ריאליסטי? אם כן, באילו פונקציות? מאוד ריאליסטי. בסקאוט, בשיחות לפני משחק ואחרי [ובמחצית], בטקטיקות, בסגלים, בהוראות, בהתעניינות בשחקנים, בקניות ומכירות, בתקשורת.. בהכל! ולסיום, איזו קבוצה תקח כשיצא המלא? האם תמשיך שמירות מהדמו? אני מניח שאמשיך עם ארסנל קצת. אם לא- בארסה, ווסטהאם, יובנטוס ובית"ר מהוות אתגר. וכמובן- הפועל חיפה!

SiC

New member
תשובות

1) כן 2) ניוקאסל וריאל מדריד 3) משחק הרבה יותר טוב מ2006. במה? בהכל. התיונים יותר מציאותיים, התגובות בעיתונות, שערוריות שיפוט, מכירת מועדונים, מעבר לאצטדיונים חדשים... הכל. 4) עם ניוקאסל ממש נכשלתי, הפסקתי לשחק איתה אחרי 10 מחזורים שבהם ניצחתי 3 הוצאתי 2 תיקו והפסדתי 5. עם ריאל סיממתי שני עם אותו מספר נק' כמו ולנסיה המובילה ועליתי בקלילות לשמינית הגבר של האלופות 5) קשה לקנות שחקנים. הקבוצות מבקשות הרבה כסף עליהם, לא יודע אם זה כ"כ מציאותי אבל אולי זה יגרום לאנשים להשקיע יותר בנוער של הקבוצה שלהם. 6) דוח הסקאוט מוסיף הרבה מציאותיות למשחק, יכול לתרום הרבה ויגרום לך לעקוב אחרי שחקנים במהלך העונה ולא רק לחפש שחקנים בפגרת הקיץ. 7) במשחקים עצמם אני לא שמתי לב לשינוי מיוחד כ"כ... ולגבי הגרפיקה- אני ממש לא חושב שFM צריך גרפיקה... אני ממש לא אהנה מהמשחק הזה אם יהיה לו מנוע משחק כמו פיפ"א לדוגמא. ה2D מספיק טוב וגם בו אני כמעט ולא משתמש. 8) העיצוב בסדר... לא מבין מה הרעש שעשו ממנו. סתם עוד סקין 9) העניין הכספי? לא יודע, לא יכול להביע דעה עדיין.... 10) השיפור הכי טוב לדעתי הוא התקשורת במשחק- אם זה הרבה יותר שאלות ששואלים אותך, יותר גיוון בתגובות, שערוריות שיפוט שהתקשורת מבליטה ושמועות שרצות בעולם הכדורגל 11) המשחק ראליסטי בעיקר בגלל מה שציינתי בשאלה 10 וגם בגלל התקשורת שלך עם השחקנים, השיחות הקבוצתיות, התערבות הבעלים, מכירות של קבוצה. נותן ממש הרגשה של עולם הסובב את המשחק. 12) אני לא אמשיך אץ השמירה עם הדמו. אין טעם בלשחק בליגה אחת ובטח שלא עם דטאבייס פצפון. אני אתחיל עם בית"ר ואז ניוקאסל ואז העולם גדול...

sok777

New member
../images/Emo45.gif

יפה. אגב, עפתי עם ארסנל מול פנרבחצ'ה בסיבוב המוק' 3 של ליגת האלופות. לא תאמינו איך! נתחיל מזה שהיו לי המון פצועים [להאמן לא שיחק בשניהם וחוץ ממנו עוד לפחות 3-4 שחקני הרכב!]. אבל זה לא תירוץ. במשחק הראשון הפסדתי 1-0 במשחק שהיה שקול ושווה תיקו. במשחק השני, תוך 5 דק' של משחק הובלתי כבר 2:0. דקה 55 באפטיסטה כבש והעלה ל3:0 [וצמד שלו]. דקה 60+ הם כבשו. 3:1. דקה 88 [!!] הם כבשו. נגמר 3:2 ועפתי..
אגב, בית"ר בגביע האופ"א עברה את.... דומז'אלה!

ran81993

New member
פנחברצ'ה תותחים בfm

גם אני ששיחקתי בליגת האלופות הם היו איתי בבתים ופעמיים הם ניצחו אותי לא מבין איך ואת ברצלונה ועוד כמה ניצחתי ועליתי כי ניצחתי את כולם חוץ מפנחברצ'ה

התרשמות שלי

ולנסיה
אני חושב שהמשחק רץ יותר מהר אבל זה בטח כי הדאטאבייס בדמו קטן, הממשק קצת יותר יפה ואהבתי את התוספות למידע על קבוצות (כמו קבוצה יריבה וכו'). מהקטע של הקבוצת בת לא יכולתי להתרשם כי עם דאטאבייס קטן לקבוצות בת שלי לא היו בכלל שחקנים.
הצלחתי להגיע למקום הראשון אחרי 6 חודשים ועליתי לשמינית גמר ליגת האלופות.
לא שמתי לב למשהו חריג במחירי השחקנים.
דוח הסקאוט נחמד אבל לא ממש נעזרתי בזה. מן הסתם צריך להיזהר מהשחקן הכי טוב של היריבה.
אהבתי שאפשר לתת הוראות לקבוצה במסך של הקבוצה היריבה. הוראות פרטניות לכל שחן יריב.
אין מה לשפר בגרפיקה. אולי את הממשק. הייתי מוסיף אפשרות להשוות בין שחקנים עם המשושה הזה כמו בפרו אבולושן סוקר.
העניין הכספי בסדר גמור לדעתי. לא קיבלתי הרבה כסף בהתחלה אבל מכרתי 2 שחקנים וזה הסתדר.
לא התלהבתי מאיזה שיפור באופן יוצא דופן. כל השיפורים הקטנים ביחד הופכים את המשחק למעולה.
ריאליסטי? עד כמה שאפשר במשחק מהסוג הזה.
אני אתחיל משחק חדש שוב עם ולנסיה אבל עם דאטאבייס גדול יותר. אני אוהב למצוא שחקנים חופשיים טובים לפני פתיחת העונה ולהחתים אותם בחינם. בדמו יש מעט שחקנים חופשיים בגלל הדאטאבייס הקטן.

Papito

New member
לא משו חריג אצל המחיר של השחקנים?

מקללה בן 33 ועולה 17 מיליון ליליאן תוראם בן 34 ועולה 8 מיליון

לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

לא בדקתי בכלל שחקנים בגיל הזה. אני תמיד מסנן שחקנים מעל גיל30. זה באמת מוזר אבל בטח המחיר צונח אחרי כמה חודשים.

sok777

New member
נכון. זה לדעתי בעיה די רצינית

במשחק. כל שחקן עולה הון. וגם בחוזים קשה להחתים אותם!

Thierry Henry

New member
עזבו את זה..יש שם שינוי רציני.

אם קבוצה קונה עכשיו את ריברי ב38 מיליון למרות שהוא שחקן ששווה 12, השווי שלו נדבק והוא נשאר על 38 מיליון ובמצב כזה שחקנים שנקנו במחירים יקרים לא יעזבו את הקבוצה שלהם.כי מי ישלם על שחקן ששווה 12 מיליון 38? וסתם דוגמא מהעונה שלי עם ארסנל, צ'לסי איבדה את צ'ך ל8 חודשים והחליטה לקנות את בופון . יובה ביקשה עליו 87 מיליון וקיבלה..בופון עכשיו שווה 87 מיליון :| לך תוציא אותו מצ'לסי אח"כ.. עוד דבר מרכזי, צ'לסי שולטת בשוק הכשרונות. כמעט על כל כשרון ידוע ברמה עולמית יש להם זכות ראשונים. ובגלל שעכשיו כששחקן מנהל איתך מו"מ הוא גם מתייחס יותר לרקרוד שלך כמנג'ר ובגלל שאתה מנג'ר חדש וצעיר, הוא תמיד יעדיף את ההצעה של צ'לסי גם אם היא נמוכה בטירוף. פרפאן לדוגמא היה עם זכות ראשונים לצ'לסי. אצלי הוא קיבל הצעה של 58 אלף ו2 מיליון..בצ'לסי הוא חתם על חוזה של 28 אלף.

Papito

New member
נכון אתה צודק שמתי לב לזה

חחחח איזה מצחיק בטח לראות את בופון בשווי הזה

Papito

New member
אני לא חושב

שזה בגלל שהם "שולטים בשוק הכשרונות" (אהם..למי יש ארגנטינאי בן 18 שמשגע את העולם? לבארסה או צ'לסי?!) אלא בגלל שהם קבוצה עם רפיוטיישן גדול יותר

Thierry Henry

New member
אסביר את עצמי טוב יותר..

כשהתכוונתי לשליטה, דיברתי על זכות ראשונים. קיימת במשחק אופצייה של זכות ראשונים על שחקן מסויים. לדוגמא, לצ'לסי זכות ראשונים על פארפן. כשתנסה לקנות אותו צ'לסי תקבל הצעה מPSV להשוות את ההצעה . כמובן שצ'לסי תמיד עושה את זה וככה כל שחקן גדול שתרצה שצ'לסי בעלת זכות ראשונים, הולך אלייה.

Papito

New member
באמת קיימת במשחק אופציה כזו?

איך קוראים לה? ואיך לא נתקלתי בה?....

Thierry Henry

New member
נראה לי שזה קיים

באותו עמוד שאתה מציע על שחקן , בחץ איפה שיש לך השאלה והתעניינות אני חושב שיש גם אופצייה ראשונה. ככה זה לפחות היה ב06, אולי בדמו זה לא מאופשר

Dark Muse

New member
לא אהבתי את הדמו

כי זה דמו! אין לי כוח להשקיע במשחק לטווח קצר
אגב, על איזה מטבע אתם משחקים? אני שיחקתי על לירות בריטיות ודי קשה לי לשחק עם מטבע אחר

למעלה