דמות

דמות ../images/Emo141.gif

הדבר שהכי הרבה אני זוכר לגביה, זה האופן שבו היא משכה את ראשי אל שדיה הכמהים למגע פניי. ואני נזכר, אך שכל מגע, כל סנטימטר, כל פיסה של דבק-ממתק, היו נקודות של גן עדן מימיי הבריאה, מימיי רומי ויוון ונאפוליאון פונאפארטה. זה המקום שבו אני נשבר, שאני נעצר חסר אונים, שאני רוצה לזעוק אל תוך צילם של הקירות. אבל אז הזיכרון חוזר שוב על עצמו, ואני נרגע, אני נותן לזה לעבור, to let go . אני תוהה, התזכרי אותי, התזכרי את מהותי ,את השפע שבי, את העונג הנסתר בין כותלי גופי. התחשבי עליי לפעמים קצת, הא ?? כאילו, הייתי פה פעם, הא?? התעצרי לפעמים, כדי להחליף תקר בגלגל, ותשקיעי קצת מעונג כתפייך, כדי למקם אותנו בין חמוקי זכרונותייך . היהיה בך ניצוץ לכיוון שלי, שוב?????? באהבה ממני,

טאKילה

New member
אל תשכח...../images/Emo221.gif

אל תשכח- מקצב הלמות לבי בלילות לבנים בהם כולי חבוקה בזרועותיך. , אל תשכח- את התשוקה שהרעידה גופי ואנקות העונג כשגופך עקוד בי נוגע עד סופי. , אהובי- רק אתה יודע בכל רסיסי דמעות געגועי שלוחה אהבתי החודרות אל עמקי נשמתך.

jud1001

New member
טאקילה...טאקי...טאק....../images/Emo41.gif

מוסיפה למילותיך..

שמים1

New member
סייייייחחחחחח ../images/Emo141.gif

אני הייתי עוצרת ! כתבת מקסים. כתיבה רומנטית משהו משהו.

שמים1

New member
אל תשכח

אל תשכח את הרטט שהבערת בגופי , מבט מעורפל כשנרקמת בתוכי. אל תשכח את הריח נשב ממני בתשוקה, את מגע הידיים קולות התאווה. אל תשכח כי אהבתי חותמת אהיה על ליבך, בטללים של בוקר נושמת אותך.

טליה1233

New member
איזה יופי, סייח ../images/Emo140.gif מאחלת בהצלחה

להיא, שיבוא הזכרון בתוכה ואולי, אי שם, אי פעם קרובה, אתם תפגשו פנים אל פנים ולא בכרכות חולפים. שא ברכה

למעלה