דמות שהתענינתי בה

MeetLofe

New member
דמות שהתענינתי בה

מצאתי את התמונה של הדמות הזאת מישהו יכול לתת לי פרטים עליה בבקשה?!

Evil Beast

New member
WASP?

היא מהאוונג'רס. אישתו של האנק פים, אנט מן/ג'איינט מן. הכוח שלה הוא לקטון לגודל של צרעה, ויותר קטן מזה. בעקרון זה בגלל החליפה של האנק פים. אבל בעולם האולטימייט, היא שומרת בסוד את העובדה שהיא מוטאנטית :O. או שזה גם בעולם הרגיל, אני לא סגור.

DDN

New member
עוד קצת מידע

הם שלה זה ג'נט ואן דיין, היא יכולה לעוף בנוסף להפיכתה לגודל צרעה. אני קורא כרגע את ULTIMATES, ונראה לי שיש שם גם התייחסות אליה, אבל טרם הגעתי.

spidey 82

New member
כן, יש התייחסות אליה פה ושם...

אתה קורא את עונה ראשונה? חכה לגליון 6...

MeetLofe

New member
אוקי תודה וכמה שאלות

איך היא שומרת על הכוחות שלה בסוד אם הכנפיים האלה? ובעיקרון יש לה כח רק בגלל החליפה? ובעצם כל מה שידברתם זה באקס מן?

Evil Beast

New member
הכוח שלה הוא להתכווץ.

הכנפיים מכניות, חלק מהחליפה של בעלה. ביקום 616, הרגיל, כן. החליפה זה הכוח שלה. כמו בעלה. לא, זה ב"אוונג'רס". היה קרוסאובר של "אולטימייטס"(האוונג'רס של יקום האולטימייט) ואקסמן, ששם גילו שWASP מוטאנטית בסתר.

Artoo Detoo

New member
לא ממש...

באולטימייטס גילו שהיא מוטאנטית עוד לפני, וכאן צומחות לה הכנפיים רק שהיא הופכת להיות קטנה. DDN - וואספ היא אחת הדמויות המרכזיות באולטימייטס, חכה לגיליון 6 כדי ללמוד עוד פרטים עליה. ביקום 616 המקורי יש לה חליפה מיוחדת שבעלה תיכנן לה, היא לא נעלצת להחביא את הכנפיים כי הן חלק מהחליפה. השם המקורי שלה היה ג'אנט ואן דיין, כיום ג'אנט פים (לבעלה קוראים הנרי פים). למה אתה חושב שזה באקסמן? בגלל שהיא מוטאנטית? זה אותו יקום של אקסמן, בגלל סיבה זו המוטאנטים נמצאים בחוברות קומיקס שונות ששייכות לאותו עולם מלבד אקסמן.

spidey 82

New member
היא לא מסתירה את יכולותיה.

ביקום 616, כאמור, בעלה יצר את הנוסחה שהעניקה לה את היכולות הללו. ביקום האולטימייט נאמר כי מוטאנטית, אך רק בעלה וש.י.ל.ד. יודעים על כך. מכיוון שהקבוצה בה היא חברה מוערצת ע"י הציבור והיחס למוטאנטים הוא רע ביותר (בלשון המעטה), לא חשפו את המידע הזה לציבור.

למעלה