דמות מסמיקה

moti80

New member
אני לא יודע אם הסברת את זה פעם>

אבל איך אתה עושה את זה? כלומר מה הטכניקה? זה במחשב? על בד? איזה צבעים??? מעניין מאוד...אהבתי שמש מוטי

moti80

New member
היא מזכירה לי אותי כשאני מסמיק...

כל הפרצוף נהיה אדום. אמ...בקר לצהוב - אין ביננו הבדל בזה :) למרות שאני מוטי שמש.......

eranoz

New member
the same old photoshop

אני פשוט משחק עם השקיפות של המברשת. גם בחרתי מברשת עם קו יפה. למי שלא יודע אפשר ליצור מברשות חדשות בפוטושופ ולטעון מוכנות. אחרי שאני גומר לצייר יש תפריט שלם שנקרא image adjust שמסייע לי לעשות תיקוני גוון אחרונים. אלוהים הוא בדברים הקטנים ומניפולציות קטנות בתמונה זה הדבר שלשמו הפוטושופ נוצרה.

moti80

New member
הבנתי :)

תנסה את הגרסה האחרונה (7.0) של PhotoImpact יש שם קצת יותר אפשרויות של כלי ציור מאשר פוטושופ...לגרפיקת מסך - תוכנה מדהימה!!!

danbros

New member
וואו

מאד אהבתי
ערן, תוכל לספר על היצירה, מה עומד מאחוריה, מנין היא באה (ולאן היא הולכת..)?
דנ

אוח ערן ערן...שולי לקח לי את המילים

זה פשוט יפה...(ואם זה היה ירוק זה היה מתאים לגלריה הירוקה
) אפרת

eranoz

New member
קשה להרחיב בדיבור על היצירה

האמת לא לקח לי כלכך הרבה זמן ליצור אותה אני לא זוכר בדיוק אבל פחות משעה. יש פה משחק עם שקיפויות שזה אחד הכלים החזזקים שהציור הדיגיטלי יכול להקנות לך. שני משיחות מכחול שקופות למחצה מונחות אחת על גבי השנייה בצורה חלקית ויוצרות איזור צבע שלישי מבלי לגרוע מהקיום שלהן. וכך נוצרים שלושה איזורי צבע 1+1=3. מעבר לזה יש גם משחק עם הקונטרסט של הצבעים לאחר מעשה שזה העצמה בהא הידיעה של הפוטושופ ושלשם מטרה זו היא נוצרה. עד כאן הטכניקה. לעניין הסומק הגעתי במקרה כאמור כשחקתי עם הצבעים של התמונה. אבל ברגע שראיתי את זה זה תפס אותי. כמו למוטי גם לי הסומק הזה הרגיש מאוד אמיתי, ואדמומיות מרומזת שהבחנתי בה הפכה לסומק חזק וגהה. זה חלק מהקטע באימפרובזציה, לדעת ללכוד את רגעי החסד הקטנים שנוצרים מהחלטות שרירותיות ולפתח אותם זה דורש רגישות וזה דורש הסתכלות מסוימת על היצירה. הסתכלות מהצד כאילו לא אתה אלא מישהו אחר עשה את היצרה ואתה מסתכל מהצד מנסה להבין ולהבחין.

eranoz

New member
קשה להרחיב בדיבור על הציור הזה../images/Emo153.gif

האמת לא לקח לי כלכך הרבה זמן ליצור אותה אני לא זוכר בדיוק אבל פחות משעה. יש פה משחק עם שקיפויות שזה אחד הכלים החזזקים שהציור הדיגיטלי יכול להקנות לך. שני משיחות מכחול שקופות למחצה מונחות אחת על גבי השנייה בצורה חלקית ויוצרות איזור צבע שלישי מבלי לגרוע מהקיום שלהן. וכך נוצרים שלושה איזורי צבע 1+1=3. מעבר לזה יש גם משחק עם הקונטרסט של הצבעים לאחר מעשה שזה העצמה בהא הידיעה של הפוטושופ ושלשם מטרה זו היא נוצרה. עד כאן הטכניקה. לעניין הסומק הגעתי במקרה כאמור כששחקתי עם הצבעים של התמונה. אבל ברגע שראיתי את זה, זה תפס אותי. כמו למוטי גם לי הסומק הזה הרגיש מאוד אמיתי, ואדמומיות מרומזת שהבחנתי בה, הפכה לסומק חזק וגהה. זה חלק מהקטע באימפרובזציה, לדעת ללכוד את רגעי החסד הקטנים שנוצרים מהחלטות שרירותיות ולפתח אותם. זה דורש רגישות וזה דורש הסתכלות מסוימת על היצירה. הסתכלות מהצד כאילו לא אתה אלא מישהו אחר עשה את היצרה ואתה מסתכל מנסה להבין ולהבחין.

למעלה