דמות להזדהות

shirlygn

New member
דמות להזדהות

האם הילד/ה שלכם מכירים עוד הורים נכים וילדים במצבם? האם לילדיכם יש חברים של הורים נכים? למה זה חשוב לדעתי..כיוון שאני היחידה בגן..בבית הספר אני מקווה שלא אהיה היחידה...ובכל מקום אני היחידה...הילד מרגיש שרק לו יש הורים כאלה או הורה כזה...וזה מאוד חשוב למצוא עוד הורים..כיום יש לי חברה אחת שאני בקשר איתה...והיא גרה קצת רחוק ממני וגם הבת שלה גדולה מבני ב-3 שנים, כך שהם לא ממש מתחברים...חשוב לי למצוא עוד הורים כמוני עם ילדים בגיל של הבן שלי לבילוי משותף, טיולים וסתם בשביל הכיף...הבן שלי בן 5...שירלי...

אמאלה 100

New member
היי שירלי!

דמות להזדהות : אז ככה מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי יחידה ומיוחדת ,לא נפגשתי אף פעם עם נכים אחרים עד גיל 24 בערך שפעם ראשונה הגעתי למועדון הספורט בר"ג ו... הייתי בהלם "כמה נכים" "איפה הסתירו אותם?" " מה לא רק אני מיוחדת כזו?" תמיד גרנו בישובים קטנים ובמשפחה לא היו נכים נוספים אפילו לא הבנץי איך מצעים לי לשחק כדורסל הרי אני עם קביים! את מבינה אילו רמות של "בורות" לגביי נכים הייתה לי בתור נכה? מאז נשארו לי חברים בודדים מאוד נכים . ואני לא חושבת שזה מפריעה לילדים שלי בכל מקרה אמא שלהם שונה הם לא צריכים עוד שונים כדי להרגיש טוב , הם מרגישים טוב כי אמא אוהבת!!! בכל מקרה באיזה איזור בארץ את חיה? צפון /מרכז/דרום?

shirlygn

New member
תשובה לאמאלה

ראשית תודה על כל ההתיחסויות, מאוד מרגש אותי גם כן לקרוא את מה שאת כותבת.אני גרה באיזור השרון. שירלי

שירלי יקרה ,בשביל זה אנחנו פה

גם אני חושבת שיש חשיבות להכרות עם עוד משפחות עם הורה נכה, אפילו לא ברמה של הכרות עמוקה , אלא למודעות הכללית שעוד ילדים מתמודדים עם זה ואני לא יחיד.. אני גם חשה מאוד בולטת בארועים בבי"ס או בגן אבל אני מתעלת את זה למקום טוב: אני מדברת עם כולם,אני פעילה- לפעמים בועד הורים או בהכנות לארועים וכד'- אני משתדלת שלילדים שלי יהיה מה להתגאות בי. ועוד משהו.. אמנם הפורום עוד טרי אבל בשביל שנכיר האחד את השני, וגם לילדינו נפתח אפשרות להכיר (ילדים שגדלים עם הורים נכים) אפשר לארגן יום כיף במקום מסוים או בטבע.. תגיבו אם נראה לכם? דניאלה

אמאלה 100

New member
../images/Emo6.gifרעיון נחמד...../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

רק הילדים שלי יהיו בהלם מעוד נכים !

shirlygn

New member
תשובה לאמאלה

המשפט הזה ממחיש ומצדיק את הטענה שלי שילדים צריכים להחשף לעוד הורים נכים ולהרחיב את ההסתכלות שלהם...מדוע שיהיו בהלם? יש להם אחת כזו בבית...שירלי

אמאלה 100

New member
רגע רגע ...זה היה בהומור../images/Emo6.gif

מדוע שיהיו בהלם ? כי ...אני לא נראת להן נכה !!!! כל כך פשוט , כשזה פה לידך זה נראה טבעי וכשזה מישהו רחוק זה נראה "נכה". זה לא גורם לי לחפש חברים נכים כדי שהילדים שלי ירגישו טוב יותר. את החברים אני בוחרת לפי הלב .

למעלה