דמות חדשה לאוסף:

דמות חדשה לאוסף:

ראיתי אותה ב-F.A.O SCHWARZ תוך שיטוטי בניו-יורק, והייתי חייב לקנות אותה... מדובר באדוארד מתוך "Edward Scissorhands", בגירסתה הקריקטורית (Deformed) של חברת MEZCO. ואם כבר העלתי את שוורץ, אז שמחתי לגלות שהם עברו שינוי מאוד גדול בשנים האחרונות. מאז שנפתחה חנות הדגל של טויס אר אס בטיימס סקוור (חוויה בפני עצמה), שוורץ שינו לגמרי את הגשה שלהם. הם התחילו להציע צעצועים נדירים יותר, ושונים - כאלה שלא נמצא אצל המתחרים. לנו האספנים, זה הופך את הביקור בחנות לחוויה. אם כי המבחר לא מאוד גדול, והמחירים גבוהים. לגבי הדמות - עד היום ידעתי בקלות איזו דמות אני מעדיף לפתוח מאריזתה ולאות אותה "מתרוצצת" על המדפים, ואיזו דמות אני מעדיף לראות סגורה. לגבי הדמות הזו, אני ממש לא יודע... מה אתם אומרים - לפתוח או לא?

The Human Torch

New member
אני מהפתחנים...

אז במקומך הייתי פותח. אישית קשה לי להבין את האנשים ששומרים את הפיגרס שלהם סגורים. כשהייתי בדיוק לפני שנה בשוורץ הם בדיוק היו סגורים לרגל שיפוצים, ממש התאכזבתי.

BIacKnight

New member
לפתוח ,לפתוח ומהר !! דמות מדהימה

איך אפשר להשאיר אותה כלואה בפנים אה?
תתחדש !

robotrik1

New member
הייתי מסכים עם BlaKnight אבל ...

... הרבה פעמים מצאתי שכשמדובר ב-AF מעוצבים , לפעמים חלק מן "הקסם המיוחד" של הדמות היא בשילוב של פיסול יוצלח לבין תמונת רקע מדהימה בתוך האריזה -- כשלפעמים האריזה כולה היא תמונת רקע אחת גדולה שמגבירה בצורה משמעותית את היופי של ה-AF , ולפעמים (אפילו יותר מ-"לפעמים" בזמן האחרון) נדמה לי שכשמוציאים AF יפה ממארז יפה (באיחוד כאלה עם רקע) -- זה פוגע ואףמוריד משמעותית מהיופי הראשוני שמשך את תסומת הלב מההתחלה , והפתיחה של ה-AF וההפרדה שלו מן המארז/רקע מפחית מיופיו והופך אותו לעוד דמות על מדף האוסף . זה לא תמיד נכון , אך זה נכון לפעמים !

למעלה