דמוקרטיה?!

omizu

New member
דמוקרטיה?!

נשאלה כאן אתמול שאלה לאן נעלם שרשור המפגש (שגם אני לא זכיתי לראותו) אני רואה שגם השרשור הזה נעלם אפשר להבין לאן נעלמים שרשורים?!

../images/Emo12.gifOMI???? LONG TIME

לאן נעלמת ?????????? וואלה עברו יובלות ושנים מאז. שרשורים לא נעלמים אלא אם היו דברים מכוערים או אלמוניים בהם. תסכלי למטה, יכול להיות שהספיק לעבור דף. ברוכה השבה????????????

omizu

New member
אני כאן מאחורי הקלעים ומחכה איתך

בסבלנות ללידה

עציון

New member
השירשור לא נעלם.

הוא הצטרף למיפגש שהיה בקניון עזריאלי ויחזור עם תום המפגש. דוקא הייתי איתו בקשר, והוא נהנה מהאוכל ומהבנות שאיתו. ביקשתי שיעביר ד"ש ליוזמת המפגש . אז נא להירגע. השירשור חי, נושם ובועט

omizu

New member
עציון מאחר ואתם הזכרים היחידים כאן

(אתה והשרשור) אני מבינה שיש כאן זהות כפולה?! אולי חדר לכאן סוכן סמוי?! העיקר שההומור נשאר

עציון

New member
לא בדקתי את זהותו המינית של השירשור

למרות שאני כותב בלשון זכר. אבל אם הוא באמת זכר אז הוא חגג בערב בקניון בחברת 5-6 בנות לפחות. מה הפלא שהוא נעלם? מי יודע מה עשו לו נויה או פנינה או נייט-לייט או ..או...או...

היי אומי שנים לא ראינו

את השם שלך פה,,, אז ככה, נמחק שרשור אחד שהיה קשור למפגש שלא היה ושה היחיד שנמחק על ידי, אם נמחק שרשור נוסף, אני חושבת שהנהלת הפורומים מחקה אותו, מסיבותיהם שלהם,,, את שרשור המפגש מחקתי כי היה מיותר (במילא לא נערך מפגש) וכל הזמן קפץ למעלה,,,,

omizu

New member
בטח לא הייתי מלא זמן כי חמותי

החליטה שהיא בעצם נורא אוהבת אותי ואת הילדים............... סססססתתתתתתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםם המשיח יבוא הרבה לפני זה

עציון

New member
אומיזו. אם חמותך מוכנה להיות החמור

אזי...המשיח בפינת הרחוב מוכן להתגלות...

omizu

New member
נו עציון באמת ושתוותר על תפקיד

הקדוש המעונה?!

עציון

New member
להיות חמור זה קדוש מעונה

דוקא ימצא חן בעיניה....תציעי לה את זה...ותגידי: עציון אמר....

למעלה