דמוקרטיה,,,,,,האומנם?

דמוקרטיה,,,,,,האומנם?

בפרסומת של axn לספיישל פלייבוי של אפקט הפחד, הם מודיעים שהם משדרים תוכנית זו לאור דרישת הציבור הרבה, ואומרים כי axn הינו ערוץ דמוקרטי. במבט מהיר ברשימת הפורומים שלהם ניתן לראות שישנן פניות רבות לגבי המשך שידורן של העונות הבאות בערוץ. אז אימרו לי גבירותי ורבותי, להן נעלמה הדמוקרטיה?

amitooshacham

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל יכול להיות שהם קיבלו יותר בקשות על אפקט הפחד, ולכן ישדרו את התוכנית... אבל לא לוותר! להמשיך להציק להם, עד שהם יחשבו שוב על הדמוקרטיה שלהם..

Survivor3Fan

New member
יש כבר עצומה

ונראה לי שיש יותר צופי "הישרדות" מ"אפקט הפחד".

amitooshacham

New member
אם יש יותר צופי הישרדות מאשר אפקט

הפחד, כנראה שזה עניין של כסף. כי אם לא כסף, אין אף סיבה אחרת לא לשדר את הישרדות 5 בארץ!

Survivor3Fan

New member
אתה צודק!

הם תכננו לקנות אבל בסוף הם החליטו לא לקנות,כנראה בגלל הכסף.

scar face

New member
בכלל, לא ברור לי איך התכנית הזו לא

הצליחה ברייטינג כשהיא היתה בערוץ 2! אני יודע שזה מדגם של כל האוכלוסיה אבל התכנית הזאת עשתה רעש כזה גדול בארה"ב עד שהוא הגיע גם לארץ והיו מלא כתבות על הסדרה.וגם איך העונה השניה לא הצליחה? אחרי שהביאו אותה בצמוד לארה"ב וכולם ידעו את זה.מי שהתיישב לראות 2 פרקים של הסדרה לא יכול שלא לאהוב את זה! אז מה השתבש? אני מכיר מלא שראו השרדות (האמת שרובם בגללי!) אפילו הכרחנו את המורה שלנו למתמטיקה לראות את זה והוא התלהב.

Survivor3Fan

New member
כן

באמת סדרה טובה! זה בטח בגלל העלות של הסדרה...מקווה שהעצומה שבאתר הזה תעזור גם את הישרדות 3 לא רצו לקנות ובסוף קנו.

wee man

New member
מממ-

אני גם עד היום לא מבין איך לעזאזל זה לא תפס בארץ, במיוחד בערוץ 22. וכמו שאמרו אחרי שזה עשה כל כך הרבה רעש בארהב וכל הזמן היו כתבות! ואחרי המאמץ להצמיד את השידורים בצמוד לשידורי ארהב... בכל מקרה, בעע... מתי ישודר הספיישל של אפקט הפחד???? בבקשה לרשום לי

מדגם הציבור?

מהו המדגם? כמה משפחות ללא טעם שאמורות לייצג את העם, אני ראיתי את המדגמים, ועשו לי טובה, האנשים האלו הם חבורת בוקים שלא יזהו משהו טוב גם אם יזרקו את זה עליהם. אני מכיר מלא אנשים שרואים הישרדות, זה לא פייר שביגלל כמה שמוקים, יורידו לנו את הסדרה הכי טובה בעולם מהמרקע.

Gal6

New member
אני

לא ראיתי אפילו פרומו 1 להשרדות 1 ובגלל זה פיספסתי קצת פרקים בהתחלה!

למעלה