דמויות

Nira 222

New member
דמויות

- איזו תכונה מכל דמות הייתם רוצים שתהיה בכם או לפחות לאמץ במחשבה? - ועם איזה מצבים שכל דמות עברה או תכונות שקיימות בה אתם יכולים להיזדהות? [ניסיון קלוש על מנת לעורר כאן את מצב העניינים, אשמח לשיתוף פעולה]

אז ככה....

מקלייר הייתי רוצה את האומץ שלה ואת יכולת הרכיבה המדהימה שלה מטס את האפשרות להגיד מה שאני רוצה בלי לפחד מניק את הלב הגדול שלו ואת היכולת לסלוח מאלכס את היכולת לעמוד על שלו מקייט קצת הייתי רוצה את היכולת להיות מאורגנת וממוקדת במטרה מדייב את חוש ההומור שלו מבקי את היכולת להתמיד

תאמת חשבתי שיהיה לי יותר קל

אבל ממש קשה לי
אולי הייתי לוקחת אומץ מטס ואת הדבקות הטוטאלית משהו במטרות מקייט (אולי קצת פחות לחוצה ממנה..) ולגבי מצבים אני אחזור אליכם עם זה

blacknwhite

New member
טוב, ניסיון לשיתוף פעולה ../images/Emo3.gif

חשבתי על זה כמה ימים טובים ועדיין אין באמת תשובה. אחלה שאלה העלית פה... תכונה מכל דמות? בואו נראה. מקלייר- את האומץ להתמודד עם דברים, ואת השכל הישר והחשיבה ההגיונית. מטס- את האמונה בעולם טוב יותר, למרות שגם אני חלקית ככה. מבקי- את האמביציה ואת היכולת לא להרפות ממטרות. מקייט- את הארגון והסדר, אבל קצת פחות ממנה, אני לא אצליח להסתדר עם זה כמו שזה אצלה... מג'ודי- את החוש לבנים
ממוירה- את האומץ לעבוד במקום ובמקצוע שנורא מזוהה עם גברים, ועדיין לצאת מלכה. מרייגן- את המשפחה. גם אני רוצה כאלה בנות-דודות! זה היה הבנות. הבנים- מאלכס- אממ... את הגוף? (בהקבלה נשית, כן?) לא סתם... את החוזק שלו, נפשית. מניק- את היכולת להשאר רגוע גם במצבי פניקה (למרות שאני כבר די כזאת) מדייב- אין חוש ההומור, בלי שאלה בכלל, ואת היכולת להביך את עצמו טוטאלית ולצאת מלך!
מריילי- את הדאגה הכנה ליצורים חיים (ראו סוסי בר) ומרוב (או מאט)- את האומץ להמשיך לחיות, גם כעד מדינה. פשש... חפרתי... אין לי כוח לחשוב על מצבים, אי אחשוב על זה עוד כמה ימים.

blacknwhite

New member
אווייי

אני לא מאמינה ששכחתי את סטיבי? איך שכחתי אותה?! טוב, בכל מקרה, ממנה הייתי בכיף לוקחת את היכולת לעשות כל כך הרבה כיף בחיים
את הנחישות המדהימה, ואת היכולת לעמוד על הרגליים אחרי כל נפילה. והיו לה הרבה כאלה... ועוד כמה שנים (כי עכשיו אני צעירה מדי...) אולי גם את רוז

איזה שאלון קשה../images/Emo13.gif

מקלייר - הנחישות, האופי והעמידות להיות אישה בין כל הגברים. טס - את האופטימיות הנצחית, טוב הלב, התום. (אני כ"כ אוהבת אותה
), היכולת לחייך תמיד גם כשקצת קשה. כושר ההישרדות המופלא - שכל פעם שקורה משהו לא קל טס תמיד מצליחה לעמוד שוב על רגליה. בקי - לא מכירה כ"כ
ג'ודי - את השובבות, הנעורים קייט - את הפרפרקטציוניזם, חוש הניהול, הסדר והארגון. מוירה - את האופטימיות, היכולת להסתדר ולשרוד כחתולה. מאלכס - האופי המדהים שלו, יכולתו להקשיב ולחלוק (כמה גברים מדברים כמוהו מלב אל לב???
). סטיבי - את השובבות שלה, הממזריות, היכולת לצאת מכל צרה (חוץ מהכישרון הנדיר להכנס לכל צרה אחת אחרי אחת
), את האהבה שבה לכל הסובב, לטבע והכל. כשאני חושבת על זה, טס היא הרגועה וסטיבי היא השובבה, ממש צריכות להיות מנוגדות אחת לשנייה, אבל בסופו של דבר שתיהן דומות, האהבה האמיתית שלהן לחקלאות, לחווה שלהן, לסביבה האנושית, לטבע ולבעלי חיים מחברת אותן כ"כ חזק. עם שתיהן אני הכי מזדהה. אני יכולה להזדהות עם סטיבי הכי מכל, כי היא גם בן אדם שעושה טעויות כמו כולנו, אבל מצליחה להתגבר בעזרת כוח הרצון והרבה אמון.

פגית

New member
עונה

קלייר: אומץ, נחישות, להיות בטוחה בכמעט כל דבר שהיא אומרת, את היכולת לעמוד ולנהל עולם של גברים, את החוש לסוסים..ויש עוד.. טס: אופטימיות, יכולת לחייך בכמעט כל מצב, רוגע..להגיד הכל לכל אחד בפרצוף. ג'ודי: קלילות חיים כזאת, שובבות.. קייט: דבקות במטרה, סדר, יעילות.. בקי: לא לוותר גם אם קשה, לשאוף תמיד להצלחה.. סטיבי: את האומץ, נועזות..

למעלה