דמויות רעות.

אזוב..

אני עייף, ואני מדבר שטויות.. P: כבר 3 שעות שאני לא מציח להרדם.. אז לא משנה.. P:

Dumarius

New member
נראה לי שהבנתי

חשבת שמה שאני אומר אני כאילו אומר שהדמויות מבטאות צדדים בך ואם אתה בונה דמות רוצחת אז אתה תהיה רוצח כשתהיה גדול, הלא כן? בוא ואסביר לך: wisards of the cost, מיוצרי DND, ערכו סקר בארצות הברית, שמטרתו לבדוק האם רוב האנשים בונים דמויות שמושפעות מאופיים שלהם בצורה כלשהי, או שמע ההפך או שמא כלום מזה. ומה שנתברר להם זה שרוב האנשים בונים דמויות בצלמם-דומה לאופי שלהם עצמם. לא כולם, כי אין הכללות ושומדבר אינו מחייב. ולכן, אם בנית דמות של רוצח, בוא נקווה שאתה לא אחד מאלו שזה נכון לגביהם

אא..

נראה לי שאני הבנתי אותך.. כאילו.. אני אוהב את הרוצחים כי ם מתגנבים כאלה.. ושקטים כאלה.. אני אוהב את זה.. וכשאני שחקתי פעם משחק חיי [כאילו RD&D אז אנ יתמיד הייתי זה שמתחבא ומתגנב... וככה אני ייתי מנצח]

Naruto007

New member
אני חושב שזו כנראה הסיבה

שבגללה אתה משחק רוצח. אני גם חושב שרוב השחקנים יצרו בתור דמות ראשונה את מה שהם הכי היו רוצים להיות או מה שנראה להם הכי מגניב להיות. קשה לשחק דמות ששונה ממך לחלוטין אך בגלל שכבר דנו בעניין אני לא מתכוון לפתוח דיון מחדש.

Dumarius

New member
אוף אפחד לא הבין??

אפחד ממכם לא הבין מה אמרתי... וכמה מקרים גמני לא ממש הבנתי אותכם... הדוגמה עם לבנות בצלמך מראה שלא אתה מושפע מהדמות, אלא הדמות מושפעת ממך אצל הרבה אנשים לא כולם מן הסתם, ואם B BOY בנה דמות רוצחת יש לקוות שהוא לא אחד האנשים הללו, כי שומדבר לא מחייב.

DDN

New member
דני לא גננת!

דומאריוס, איליתיד, נארוטו וסנדרין! אם יש לכם איזו מריבה פרטית, אתם מוזמנים או לשתף את שאר הכיתה בכל הפרטים או לצאת ולהמשיך אותה לבד בחוץ! מחקתי כאן כמה הודעות (וחבל לי על ההודעה של ניהאו שנמחקה ולא הייתה קשורה למריבה) שנראה לי שהובילו לדרדור למריבה פרטית ותקיפה על סנדרין. הצדדים המדוברים מתבקשים לא להציק אחד לשני, לא "לקטול" אחד את השני ולא לבצע אאוטינג!

Illithid

New member
אבל... אבל המורה!

קבל את התנצלותי על האאוטינג, אבל הנושא היה רלוונטי לדיון.

DDN

New member
קטילת גולשים אחרים

אף פעם לא רלוונטית לדיון.

Illithid

New member
yes yes

דיברתי על הנושא השני

Naruto007

New member
גם אני לא ראיתי אאוטינג

ואני בטח שלא עושה אאוטינג. מבחינתי מה שאמרתי היה רלוונתי לנושא שהתפחתח (לא ירידות, אלא נושא דמויות לפי אופי). אם גברת סהדרין בחרה להעלב, אני בהחלט לא מבין אותה... אבל כל אחד ודעתו ורגשותיו.

סנדרין

New member
היי, ממך לא נעלבתי ../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif

וקוראים לי סנדרין. למרות שרותם יספיק.

Naruto007

New member
מוזר...

אני מבולבל... דני מחק את ההודעה שלי למרות שלא פגעתי באף אחד, והיית גם קשורה באופן הדוק לנושא? אחת הדמויות שלו השטלתה עליו?

סנדרין

New member
הוא מחק את כל השרשור - ../images/Emo142.gif

החל מתגובה שלי לעודד, אאל"ט - וכך נמחקו להן גם תגובות חביבות שלא עשו רע לאף אחד.

Thessalian

New member
אוה, נראה לי שהבנתי.

כי כתבת שם ולא כינוי. אאוטינג של ניק מהפורום בשם האמיתי שלו. לא נחמד.

Thessalian

New member
זה לא בהכרח משנה.

גם אצלי רשום השם בכרטיס האישי. את לא רואה אנשים קוראים לי בשם הפרטי שלי בפורום.

Naruto007

New member
קריאה בשם של מישהו

היא אאוטינג רק אם זה לא כתוב בכרטיס האישי. אם את לא רוצה אז אנשים צריכים לכבד את זה, אבל את לא יכולה לצעוק "אאוטינג אאוטינג" על זה. אם ני לא טועה, דני אמר את זה (למשל דני לא יכול להגיד שאני עושה אאוטינג לשם שלו כי הוא כתב את זה בכרטיס האישי, לא שזה משנה כי הוא בכל מקרה מעדיף שיקראו לו ככה
).

למעלה