דמויות מוקצנות

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
דמויות מוקצנות

לא ראיתי הרבה באנדי בחיי אבל להגיד שלא מייצרים היום דמויות מוקצנות זה כבר חינטרוש מה עם סאות´פארק ? משהו כמו אחת הסדרות היותר מוצדקות ומצחיקות שקיימות ? (וגם סרט) מישהו זוכר את איצ´ה :) ? (מצטער היו לי בזמנו רק שני ערוצים) אנשים באשר אתם נמצאים אם אתם אוהבים את מאטריקס ומעונינים להקים פורום בשבילו, אתם מוזמנים להודיע לי (כי המנהלת פורומים לא אישרה לי). אגב מישהו היה אי פעם בפורום הקבינט? www.hacabinet.co.il פעם זה היה פורום ממש טוב בו אנשים כמו מאריאן היו נהנים לדבר, אבל עכשיו זה פח זבל נטוש

Chot

New member
הנה אני מודיעה לך

הופהיי לפורומייטריקס!

חזיר בר

New member
דמויות מוקצנות שהם לא ציור של מישהו

יותר טוב? ואני מצרף לקריאתך לפורום המטריקס. למרות שזה יצור ראש כפול לפורום הזה וחבל

אני זוכרת!!!

עדיין משדרים בערוץ 2 את איצ´ה...והסדרה הזאת לא רעה. דמויות מוקצנות הם הקטעים הכי מצחיקים,כמו בזבנג...אתם מכירים? חלום בהקיץ

חזיר בר

New member
איצ´ה? סידרה לא רעה?

את השתגעת? האספספי הזה,הוא פשוט זוועה ומפגן שצריכים להרחיק ממסכי הטלווזיה לעד.

*ויקי*

New member
פורום מאטריקס?!?!?! ../images/Emo4.gif

אהבתי את הסרט אבלל...אין ממש הרבה לדבר עליו אז אם אתה כל כך רוצה לדבר על הסרט הזה, למה שלא תעשה את זה פה? שלך, ויקי

IC4

New member
חילול קודש!

לדבר על מאטריקס במקום שבו מדברים על DUDE WHERE IS MY CAR? במטריקס תמיד צץ פתאום איזה עוד נושא שרוצים לדבר עליו ובגלל זה כדאי לפתוח לו פורום אחר ולא מיני פורום פה וגם יותר טוב פורום עצמאי שימשוך יותר תושבים אליו ("היי תראה יש בתפוז פורום מאטריקס") למרות שאני בספק עד כמה זה יעזור למשוך אנשים :) בכל זאת אני צריך ללכת אחר כך!

Princes Vespa

New member
אני אצטרף בשמחה.. ../images/Emo45.gif

מכיוון שאני כותבת עכשיו עבודה אוניברסיטאית על ההיתכנות של המטריקס מבחינה פילוסופית וטכנולוגית , אשמח לדון עם אנשים, לשמוע דעות וכד´. חוץ מזה הפניה לאתר מעניין שעוסק גם בנושא.. בעיקר ב AI אבל כתבה חביבה על הממטריקס..

*ויקי*

New member
טוב נו....

שיכנעת אותי...זה באמת יכול להיות רעיון לא רע... ויקי

imiller

New member
זה נשמע טוב אבל

קצת כללי לא? אולי פורום של סרטים שגורמים לך לחשוב אח"כ. (מאטריקס, מועדון קרב, בלתי-שביר, החוש השישי, 12 קופים, קונטקט (שאני ועוד חצי מהעולם לא אוהבים), סרטים של טרנטינו וגאי ריצ´י ועוד...).

חזיר בר

New member
גאי ריצ´י

לוק סטוק היה סרט מגניב, אבל לשים את סנאצ´ בשורה אחת עם מועדון קרוב? לא בסדר

IC4

New member
זה לא בדיוק הבעיה בפורום הזה?

כמה שדאהבתי את סנאצ´, הפורום סרטים הזה מנסה לשים את כל הסרטים באותה שורה ואז באות מאריאניות ומתלוננות שלא מדברים על אומנות מין הסתם זה פורום על כל סרט שקיים לא תצליח לשכנע את נטע (מנהלת הפורומים) להקים כל כך הרבה פורומים על כל סרט כמה אנשים כבר יכלול פורום "קיוב"?! 4? (ואיך הגעת לקונטקט? זה יהיה פורום שבו ייכנסו רק אנשים כדי להגיד למקים הפורום כמה הסרט הזה היה מעצבן) בכל מקרה - בשביל זה אנחנו כאן בפורום סרטים לא פורום DUDE WHERE IS MY CAR :)

חזיר בר

New member
כן,מה הקטע עם קונטקט באמת?

אני חושב שנסתפק בפורום הזה, אפשר פשוט לפתוח טופיקים חדשים, לא צריכים להיות סתם סנובים לחינם.

imiller

New member
עזוב קונטקט...

טוב אנשים הכנעתם אותי ואחרי שהרסתם את המחשבה שלי גם אני חושב שבעצם אנחנו עכשיו בפורום סרטים ומי שרוצה לדבר על מאטריקס שפשוט ידבר. ובאמת סנאצ´ סרט סתמי למדי (באמצע שהסרט היה בוידאו העדפתי ללכת לאכול או לדבר בטלפון). לוק סטוק הרבה יותר מעניין ומצחיק, כמו הסצנה בפאב, עם השחור העצבני שראה טלויזיה... מישהו זוכר בכלל?

IC4

New member
אה כןןןן !! השחור זה שראה טלויזיה

והתעצבן שלא ראיתי את הסרט עדיין!

GK_FF

New member
גם אני מעדיף פורום פייט קלאב

אבל בכל זאת אני לא חושב שצריך ליפתוח פורום רק לסרט אחד..... (גם לא לסירטיי פולחן כי אנשים יקלטו את הרעיון לא נכון ויבואו עם "צעקה"!!!)

למעלה