דמויות מבנות גילמור באי.אר.

HaMsTeR

New member
דמויות מבנות גילמור באי.אר.

כנראה שזה כבר נהיה מנהג. אז מי כבר השתתף? מאדליין (בתפקיד הילדה שחלתה באבעבועות שיכולות לגרום למוות) והחבר של לין (ששכחתי איך קוראים לו, בתפקיד אחד מהרופאים, שזה תפקיד ולא תפקיד אורח). ובפרק הקודם (אתמול) פריס צצה לה
מישהו חלב במחלת נפש נוראית ודקר שם כמה רופאים, באחת העונות שעברו (אין לי מושג כמה עונות יש לאי אר), ואחרי שריפאו אותו והוא היה שנתיים בכלא הוא חזר "למוטב" התחתן ונולד לו ילד (או ילדה, לא זוכרת)ונחשו מי היתה אשתו? כן, כן. פריס, בכבודה ובעצמה....... האם היוצרים של אי.אר מציעים לשחקנים מב"ג להשתתף בסדרה? או ששחקני האורח ממליצים לחברים שלהם מהסט של בנות גילמור לבוא לתפקיד אורח? בטוח שמשהו משניהם קרה. השאלה היא מה.(?)

Gilmore Fan

New member
בקשר לשאר הכוכבים אני לא יודעת

אבל אני דיי בטוחה שליזה וויל (פריס) כבר הייתה באי אר באחת העונות הקודמות...

חMודונת

New member
את צודקת ../images/Emo127.gif

ליזה וויל אכן הופיעה בשתי פרקים של אי אר כאישתו של אדם משוגע שדקר שני רופאים בעונה הקודמת.

z O e i

New member
../images/Emo6.gif מצחיקולה...

זו רק אני או שהיא היתה נראית כמו הבת שלו ולא כמו אישתו?....

*קליאו*

New member
והקטע הוא.. ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

ששם, הייתה לה בדיוק את אותה ההבעה שיש לה ב
, כשהיא כזה מחייכת חיוך יפה ומקסים כזה כשרורי והיא "חברות"
אאאוו.. היא המלכה
אה, אבל אולי יש לזה קשר לזה שהפנים שלה נשארים כמו שהם בכל סדרה, אבל עזבו, חפיף..
אה, וזה היה הפרק הראשון והיחיד שמעולם ראיתי ב-ER
*גאה בעצמי*

z O e i

New member
../images/Emo2.gif *בשוק*

הפרק הראשון?!?! |הגדש|הראשון
יצורה... ^__^

*קליאו*

New member
כנראה שכן..../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo105.gif

ו.. כן, הראשון. שאני ראיתי, בכל מקרה. בעצם נראה לי שפעם ראיתי עוד פרק.. מזמממממןןןן...
כשהטלוויזיה הייתה איפה שעכשיו נמצא המחשב..
o_O

*קליאו*

New member
חחח.. תודה, לאנה! ^_^ ../images/Emo105.gif

גמני אהבתי אותה!
{ושמי מאיה
} ובהקשר להמשך השרשור- יש לך שם יפה!

לאלאלא. את מתבלבלת. ../images/Emo68.gif

אז קודם כל- באמת התפלאתי לראות גם את פריס, בין שורות האח"מים המשתתפים באי.אר... אני ממש מתחילה לשנוא אותה.. שמתם
כמה עיוותים יש לה בקול
אלוהים.. זה עולה ויורד
(
) ובקשר ל"בעלה".. זה היה בערב חג המולד, והייתה מסיבה בביה"ח, וקרטר והחברה שלו.. אממ... שכחתי איך קוראים לה..
היו באחד מהחדרים.. והוא נכנס, ודקר את שניהם. שניהם נפלו על הרצפה, וראו אחד את השני דרך השטח הריק שמתחת למיטה, וככה אם אני לא טועה נגמר אותו פרק של לפני 10000 עונות.. החברה של קרטר לא שרדה והוא כן... ובלה בלה בלה.. זהו.

Gilmore Fan

New member
החברה הייתה

לוסי נייט שאותה שיחקה קלי מרטין. ממש חבל שהיא מתה, היא הייתה חמודה

sc1

New member
שכחתם מישהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך שכחתם את דין כמובן, הוא הופיע בעונה הקודמת, אבל אל תתפסו אותי במילה

yael filan

New member
סליחה? סליחה? סליחה?

אני חשובת שפספסתן את דין, הוא היה שם מזמן, בתור אחד שהיה עם אבא שלו באוטו ונדרס ע"י משאית, ומת, ואבא היה נורא מסכן. נ.ב. קראו לו בפרק פול או משהו.

למעלה