דמאט!

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
דמאט!

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?? איך יוצרים שיר בדבר הזה?! אתמול (כפי שכבר כתבתי פה) שלחתי אותם ליצור שיר. שמונים שנה הם יצרו שיר אבל בלוח פעילות אין שום צבע סגול שאומר "יצירת שיר" נתתי להם חופשה היום מ-8 עד9 ועכשיו אני רואה שאין לי בכלל שירים!!! אפילו לא השיר היחיד שהם עבדו עליו אתמול! סורי שזה יצא מרדני (ההודעה) אבל מישהו יכול להסביר לי?

mjlk

New member
אה כן,

עוד משהו, אם אני קונה שיר (של להקה אחרת) אני יכולה להוציא אותו כסינגל ואז לקבל מעריצים וכסף? ובשלב מאוחר יותר לספח אותו לאלבום?

קודם כל תרגע ../images/Emo13.gif

יצירת שיר אמורה לקחת שעה. יצירה של שיר כרוכה במתן שם לשיר בלבד, אך ניתן גם לכתוב מילים לשיר. היום, נציג בדפי הלהקות שהגולשים רואים את השירים ואת מילות השירים. אם עדיין לא נפתרת בעייתך כתוב את מספר הלהקה שלך ונבדוק. כדי לדעת מה מספ הלהקה שלך עלייך ללחוץ על שם הלהקה שלך ולהעתיק את המספר המופיע בסוף הקישור בדף שאליו הגעת.

mjlk

New member
קודם כל אני בת ../images/Emo13.gif

עכשיו, אתמול נרשמתי למשחק בערך בארבע בצהריים. שלחתי אותם ליצור שיר בארבע וחצי. ועד 12 בלילה (תוכלי לראות למעלה שההודעה שלי בנושא, שכתבתי אתמול הייתה ב23:51) היה כתוב לי שהם עובדים על שיר. בכל מקרה, קמתי עכשיו ואני רואה שאין להם שיר מוכן
לא יודעת למה זה וזה נורא מרגיז, כי אם באמת יצירת שיר הייתה לוקחת שעה, הרי שהייתי יכולה ליצור הרבה יותר שירים, ועכשיו אפילו אין לי אחד

mjlk

New member
עכשיו בלוח פעילות

זה מסמן לי שהם עבדו על יצירת שיר בין 1 ל-2 בלילה. אבל ברשימת השירים שלי מופיע רק שיר אחד שאותו קניתי לפני שתי דקות...

MagnoMale

New member
תנסי את זה:

כנסי ללוח פעיליות, ולמעלה יש לך לינק "חזרה לעמוד ניהול" עכשיו יכול להיות שיראו לך את השיר, אם לא.. כנראה באג.

yogevk

New member
לדעתי יש בעייה כשמנסים...

לשלוח שיר עם מילים שאתה כותב. ז.א. שיר בלי מילים ישלח לעבודה ושיר עם מילים ייתקע.

mjlk

New member
:O

טוב, אבל אין לי אפשרות אפילו לבטל את זה. או שכן? אם כן איך אני יכולה לבטל את זה? תראו מה זה כותב לי>>>

למעלה