דל שבירים?

זוגזאג

New member
דל שבירים?

היי הייתי בכמה חנויות בכדי "להרגיש" את הנייד שאני רוצה לקנות. עד עכשיו, באמת שהתאהבתי ב- D630 שלהם. פגשתי שני אנשים שאמרו: "דל? השתגעת? זה שביר, זה לא מחזיק מעמד." ואני שואל, הכצעקתה? נ.ב. כל ה-HP שראיתי היו עם מסכים מבריקים - זה סטנדרט אצלהם?

bolodolo

New member
יש ויש, התאהבת באחד העמידים שיש

ואני מצטט " תכנון בטכנולוגיית RoadReadyTM תכנון המיועד ובנוי לתת מענה לתרחישים הקשוחים ביותר של מחשבים ניידים * מבנה העשוי במלואו מסגסוגת מגנזיום ומבטיח שנים של ביצועים אמינים * טכנולוגיית בלימת הזעזועים Strike ZoneTM הכונן הקשיח מגן על הנתונים בפני המהמורות והחבטות של היום יום במשך 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע * השלם את החוויה שלך עם השירות האופציונלי שמספקת Dell לתאונות שבר במסגרת תוכנית CompleteCare " סוף ציטוט באמת אחלה מחשב ובטח שלא ישבר לך (בתנאי לאתה לא צונחאיתו/זורק אותו ממשאית/ נותן למתאבק סומו לשבת עליו!!)

זוגזאג

New member
האחריות מכסה שברים?

בוא נניח שמכה עושה משהו, או נפילונת דופקת את ההארדיסק. מכוסה?

bolodolo

New member
../images/Emo13.gifהאמת, לא יודע

אולי מישהו שיש לו ניסיון עם שבירת מחשבים יוכל לענות פה במקומי...

bolodolo

New member
פחות עמיד

כאמור ה- 1520 שייך לסדרה הפרטית ולא כמו קודמו לסדרה העסקת, כך שהוא יותר כבד ופחות עמיד. עדיין אחלה מחשב, רק לא הייתי מיטלטל איתו כל יום כל היום. מה הדרישות שלך בכלל, שכחת לציין... והתקציב...

זוגזאג

New member
אמרתי לפני כמה ימים...

ולא רציתי לשעמם. כנראה שיומיים-שלושה בשבוע אני אצטרך לנייד אותו לאוניברסיטה. יחזיק מעמד? חוצמזה, שאר הדברים כבר נפתרו לי - אני צריך כוח עיבוד טוב (תוכנות מתמטיות והרצות של סימולציות), כ. מסך לא ממש חשוב ומשהו בסביבות 6.5K תקציב. אם יש לך HP או לנובו להציע - אתה מוזמן להמליץ. כאלה שירשימו יותר מהדל, כמובן...
.

זוגזאג

New member
ועוד דבר קטנטן...

המסך של ה- D630 לא קטן מדי? ביחס לאינספירון (אני רגיל ל-15 אינץ'). (כן, אני יודע שזה עניין של טעם, אבל שואל לדעתך משום שאני יודע שגם אפשר להתרגל
).

bolodolo

New member
תראה, תשמע...

מסך קטן= משקל קטן. כיום מסך 14.1 מתחיל להיכנס חזק ביחד עם ה 13.1 שאותו אפשר למצוא ביותר ויותר דגמים. אני מבין שההתלבטות כרגע היא בין הדגם הבסיסי של D630 עם כרטיס מסך אינטגרלי של אינטל (ובמחיר שלך אתה אפילו יכול להרחיב ל 2 ג'יגה זיכרון, יתרון לטעמי בהנחה שעם מערכת הפעלה תסתדר לבד...) לבין ה 1520 עם אותו מעבד (T7300), אבל עם כרטיס מסך של NVIDIA, איכסטה ודיסק קשיח של 160 ג'יגה(במקום 120 ג'יגה) שגם אותו אתה יכול להרחיב ל2 ג'יגה ואפילו להשאיר כסף לפלפל... שמע, כמו שאמרת זה עניין של טעם וכידוע על טעם וריח אין להתווכח, אני הייתי לוקח את ה D630 בלי לחשוב אפילו, יותר קל ובנוי מצוין, אבל ציינת שהמסך קטן לך מידי (לא אמרת קודם שהתאהבת בו???) אז הכי טוב שתלך עוד הפעם לחנות בה ראית את הנייד לראשונה ותשווה בינהם באמת, תצוגה, מהירות, משקל (תנסה לסחוב את שניהם בתיק) וכ"ו. בכל מקרה אני משאיר את המלצתי על דל על כנה ולו רק בגלל 3 שנות האחריות. בהצלחה,

זוגזאג

New member
תודות תודות...

אני באמת אלך ואבדוק. כן התאהבתי, אבל אתה יודע, אני מהסיינפלדים האלה שכשמתאהבים ישר מוצאים מה לא בסדר
. ותודה על העזרה!

IBM

ההתעללות שהIBM שלי עבר קשה מנשוא והוא מתקתק כמו שעון .. אני כל שבוע נוסע איתו ברכבת ורואה סרטים וההארדיסק לא נפגע כלל. הדבר היחיד שקרה לי , זה שנסדק טיפה כיסוי הפלסטיק , וכשהבאתי אותו לתיקון , אפילו שזה לא במסגרת האחריות ,החליפו לי בחינם.

aladin7

New member
סיפורים על התעללויות במחשבי THINKPAD

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/Awards_and_Reviews/2007_04_awards_legends_overview

למעלה