דל לטיטיוד 630

dorebl

New member
דל לטיטיוד 630

שלום לכולם, אני הולך להתחיל ללמוד בנובמבר ומחפש לפטופ שישמש אותי גם ללימודים (אינטרנט אלחוטי, תוכנות אופיס בעיקר), וגם באופן כללי (סרטים, שירים, משחקים בקטנה- מנג'ר, סיביליזיישן דברים בסגנון הזה). האם המחשב הזה מתאים לצרכים שלי, אם כן למה אם לא למה והאם יש משהו מומלץ יותר? תודה! דור

only god

New member
בגדול מחשב מצויין (אני משוחד)

עכשיו רכשתי לעצמי מחשב כזה, גם אני סטודנט. מסך 14.1 אינצ' , יחסית קל 2.2 ק"ג. סוללה 6 תאים. נחשב עמיד מאד - הסדרה העסקית של דל. יש אינטרנט אלחוטי (תדאג לבקש התקן שעובד בתקן N. משחקים -לא מכיר את המשחקים, תלוי בכרטיס מסך. ממליץ בחום. תתחדש ובהצלחה בלימודים

dorebl

New member
שאלה

מה זה תקן N? אני כנראה קונה את המחשב בארה"ב, דרך החברה של אמא שלי. השאלה היא איזה התקנים נוספים חשוב שאני אוודא שיש שם (הבנתי שדל עובדים על קוסטומיזציה של מחשב אישית לבן אדם אז זה ממש חשוב).

dorebl

New member
מפרט

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d630?c=us&cs=RC956904&l=en&s=hied שכחתי להוסיף לינק...

only god

New member
אתה אמו לבנות את המחשב באתר של DELL

ואז לבקש להחליף את הכרטיס רשת לכרטיס בתקן N. תקן N זה התקן החדש של חיבור WI-FI. כמו שיש A,B,G. בנוסף תווודא שאתה רוכש אחריות NBD (מספיק האופציה הזולה יותר). אתה צריך להוסיף את כל הרכיבים שאתה רוצה שיהיו שם. בלותות', קורא טביעות אצבע, תקח זיכרון 2G מודול 1 ותסיף בארץ עוד 1G- 2G - מאד פשוט להוסיף. אם אתה נמצא הרבה בנסיעות תרכוש מטען לרכב (עוד 80$). יש להם מבצע ממש טוב על כונן חיצוני 320G PASSORT רק 80$. זהו פחות או יותר...

למעלה