דלת לממד

מצב
הנושא נעול.

omerbt

New member
דלת לממד

דלת לממד
שלום הייתי רוצה לשמוע מחברי הפורום הנכבדים, איזה פתרונות יש היום בשוק, או איך אתם פתרו את הבעיה שנקראת דלת ממ"ד. הכוונה היא, איך ניתן לקחת דלת הברזל הגדולה ולהסתיר או להוריד אותה מהצירים, ולהפוך את חדר ראוי למגורים עם כניסה נורמלית. (כרגע אני בשלב התיכנון של הבית, כך שהכל אפשרי) תודה מראש עומר

fireman

New member
דלת ממ"ד היא דלת שאתה חייב

דלת לממד
שלום הייתי רוצה לשמוע מחברי הפורום הנכבדים, איזה פתרונות יש היום בשוק, או איך אתם פתרו את הבעיה שנקראת דלת ממ"ד. הכוונה היא, איך ניתן לקחת דלת הברזל הגדולה ולהסתיר או להוריד אותה מהצירים, ולהפוך את חדר ראוי למגורים עם כניסה נורמלית. (כרגע אני בשלב התיכנון של הבית, כך שהכל אפשרי) תודה מראש עומר
דלת ממ"ד היא דלת שאתה חייב
לקבוע בעת יציקת קירות הממ"ד בהתאם לתקן הג"א שאמור בסיום הבניה של הבית שלך לאשר שהממ"ד תקני ונבנה בהתאם לתקנות וללא החתימה שלהם לא תוכל לקבל טופס 4. את חדר הממ"ד אתה יכול לתכנן לחדר רגיל לכל דבר ואתה לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה...רק קח בחשבון שעלות הבניה של חדר ממ"ד היא גבוהה פי כמה וכמה מבניית חדר רגיל מבלוקים, ככל שהחדר גדול יותר העלות שלו תהיה גבוהה יותר. כל עוד אתה תלוי באישור של הג"א אתה לא יכול לברוח מהחוקים המחייבים אותך. לאחר שתסיים לבנות את הבית ותקבל טופס 4 אתה יכול לפרק את הדלת מהצירים ולזרוק אותה לפח אם מתחשק לך. אגב, דלת ממ"ד לא נראית כמו דלת של מקלט (כמו גוש ברזל גדול) אלא כמו דלת פלדלת רגילה רק שאין אפשרות לנעול אותה עד כמה שזכור לי, מי יודע אולי היום יש כבר דלתות ממ"ד מעוצבות שגם נראות טוב. שבת שלום.

דלת ממ"ד

דלת לממד
דלת ממ"ד
משום מה נשמע שאתה מדבר על דלת מקלט... שזה משהו אחר לגמרי. דלת ממ"ד היא דלת הדף [אמורה לעמוד בלחץ של מכת הדף חיצונית], בנוסף היא צריכה להפתח החוצה [דלת מילוט]. הדלת עצמה נראית כמו פלדלת והיא בהחלט דלת שפועלת רגיל ונח כמו כל דלת אחרת. [רק יותר אטומה... אם יש מישהו שלומד אצלכם פסנתר, זה מקום טוב לאימונים]. בתקנות של היום, חדר ממ"ד , הוא כמו חדר רגיל. רק שיש לו קירות מבטון, דלת וחלון מיוחדים וסירבול מסויים [אבל פתיר] במיזוג אויר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה