דלת כניסה ...

אני 27

New member
דלת כניסה ...

רק בשלב בתכנון .... בגדול .. מה טווח המחירים לדלת כניסה "רגילה " בגודל סטנדרטי ? לדלת מעט גדולה יותר ... ( רוחב + גובה ) ולדלת "כנף " כפולה ... אשמח לשמוע ממי שבדק / התקין ... תודה

efratcn

New member
אנחנו בשלבי בירור

אצלנו הדלת היא 110X230. דלת מעץ מתחילה ביותר מ-9000 ש"ח (לפני מע"מ, כן?). דלת נפחות מתחילה ב-4500 ש"ח בערך. טרם החלטנו כי יש תלות גם בשמש ואנחנו עוד לא סגורים כמה הדלת תהיה חשופה לשמש ישירה ומתלבטים עדיין לגבי העץ.

בגדול

דלת בגודל של יותר מסטנדרט תעלה פי 2 מהסטנדרט כלומר אם דוגמא מסוימת עולה 5000 ש"ח אז אותה דלת בתצורה של דלת וחצי או דלת כפולה תעלה כ 10000 ש"ח אנחנו בדקנו לגבי דלת וחצי עשויה פלדה. המחירים נעים בין 7000 ש"ח עד אין קץ - תלוי בעיצוב ובדגם. ניתן גם לרכוש דלת פלדה פשוטה ללא עיצוב ב 2500 ש"ח בערך זה כולל משקופים והתקנה

אני 27

New member
תודה ...

האמת שחשבתי שהעלויות גבוהות יותר בהרבה .... טוב לשמוע .

nob

New member
דלתות כניסה מעץ

דלת כניסה עם עיצוב לא מסובך תהיה באזור 10000, דלת כנף וחצי כבר לכיוון 12000-15000 יש גם סוגים שונים של עץ, שלא כולם מתאימים לתנאי חוץ. אסור לשמוך על חנויות - באחד המקחמחת הציעו לי דלת מאורן, בחנות אחרת - דלת עם לוח סנדוויץ באמצע ומחופה לוחות עץ (לא זוכר איזה) משני צדדים, ועוד רצו 9800 על דלת סטנדרטית. עצים שהכי מתאימים לדלתות חוץ הם אגוז, דובדבן, מייפל וכמובן אלון, כאשר אלון יקר יותר בכמה אלפים. יש אופציה לקנות דלת מוכנה מיובאת מחו"ל, שזה יותר זול וגם די איכותי. אני ראיתי מבחר דלתות באחת החברות שמייבאת בתי עץ משבדיה. דלתות איכותיות במחירים שפועים יותר (כ7000) ובמלאי מידי חסרון - אם אתה צריך דלת לא בגודל סטנדרטי זה לא כבר מסובך. אם מתאים לך - אני יכול לתת פרטים של החברה. דלתות פלדה זולות משמעותית (קיבלתי הצעות באזור 8000 עבור דלת כנף וחצי וגובה 2.30)

A C D

New member
אצלנו - כנף וחצי

סה"כ כל הדלת 115 ס"מ, עץ אגוז אפריקאי - 14,500 ש"ח.

אני 27

New member
ושוב ...

תודה על המידע .

חשוב לדעת ולקחת בחשבון.

עץ מכל מין וסוג לא יעמוד בתנאים של נגיעה עם מים. גם לא מים של שטיפה. הנה תמונה שלת דלת מעץ מלא שעלתה אלפי שקלים ועברה ים טיפולים ע"י היצרן, תראה מה מים וחומר ניקוי עשו לה בחלק התחתון. שים לב שהדלת באזור מקורה, היא לא חשופה לשמש ולגשם. שיקול לדלת כזו צריך להעשות מתוך המחשבה שאולי יהיה צורך בטיפול לא זול בעתיד. בהצלחה, שרון דרורי

תמונה של דלת במקום מקורה נוסף.

מה שקורה למשקוף מעץ מלא שלא מוגן כראוי ע"י המתקין. אין מי גשמים, הכל מי שטיפה. בפעם הראשונה שראיתי את המשקוף, חשבתי שזה רק חיפוי עד שהראו לי שזה עת מלא. דלת של 12000 ש"ח.

למעלה