דלת כניסה שקופה

yshafir

New member
דלת כניסה שקופה

שלום רב, אני גר ביחידת דיור קצת חשוכה וחשבתי להחליף את הפלדלת בכניסה בדלת שקופה. הדלת צריכה להיות חזקה ובטוחה. יש למישהו המלצה לגבי סוגים? יתרונות וחסרונות? כמה זה צריך לעלות? יש טרייד אין בדלתות? בתודה רבה, יובל

אם יש'ך תקציב, קבל תשובה.

כי יש דלתות המשלבות חלון מסורג כאשר צד אחד זה צ'ינצ'ילה והצד החיצוני שקוף. זו דלת כניסה מפח פלדה והסורג בפנים עשוי פלדה בעובי 4 מ"מ חתוך בלייזר ומאד חזק. יש גם גרסאות אחרות. ראה דוגמה בתמונה המצורפת. אם תרצה עוד מידע, תוכל לראות פה. בברכה, שרון דרורי

יש אפשרות לעשות דלת מאלומיניום

יש אפשרות בדלתות עץ ופלדה לעשות חלון עם סורג דקורטיבי

יש אפשרות לעשות זאת

כמו דלת אלומיניום כשהפנים כולו זכוכית והסורג לעשות עוד דלת אלומיום כשהוא בעצם נפתח לכיוון השני (זא אם הדלת זכוכית נפתחת לכיוון פנים אז הדלת הזו תיפתח לחוץ) דלת האלומניום או כל חומר אחר דומה יהיה עם שלבים כמו תריסים מקובעים- דומה לשאטרס כמו בתמונה המצורפת ההצעה הזו נובעת מכך שכתבת שזו יחידת דיור שאני מניחה שלא תרצה להשקיע בדלת פלדלת נוספת עם חלון כי כזו יש לפלדת ממש אבל ממש יפות ומעוצבות כמו זו למשל, שבמציאות נראית הרבה יותר יפה אך כמובן שהמחיר שלה הרבה יותר גבוה מהאופציה שנתתי למעלה.

מצטערת לאכזב אותך

אבל גם אם זה חיקוי הוא יותר מעודן מהדגמים של חוסם כמובן שלטעמי האישי

inbale

New member
דלת הכניסה שלנו ביום שבו הותקנה

דלת זכוכית כפולה של קליל שבתוכה יש תריס גלילה...דלת מדהימה.

טלטוש

New member
לא ממליצה על דלת שקופה

אני בבית אוהבת ללכת בתחתונים לא רוצה שכל מתרים שעובר בין הבתים גם אם הם פרטיים יכנס ויציץ בטעות.

yshafir

New member
מרתק

לפני שתספרי על דברים נוספים שאת אוהבת לעשות בבית, תני דעתך על האפשרות לדלת עם זכוכית מעורפלת.

טלטוש

New member
מעורפלת זה אומר פחות אור...

גרה בבית פרטי מותר לי ללכת בבית איך שאני רוצה

yshafir

New member
מעורפלת זה יותר אור מאטומה

אפשר לפתח את הנושא בפורומים אחרים בתפוז.

למעלה