דלת הרמוניקה

חופית882

New member
דלת הרמוניקה

האם מישהי יודעת אם ניתן למצוא דלת הרמוניקה שלא נראית זוועה?!
צריכים למרפסת כביסה שיוצאת מהמטבח, אין אפשרות להתקין דלת פנים רגילה מכיוון שהמשקוף של הדלת "יתנגש" עם השיש של המטבח, ואיש דלתות הציע לנו להתקין דלת פנים רגילה - בלי ההלבשה של המשקוף - אבל זה ייראה נוראי.
יש למישהי פתרון אחר או יודעת האם ניתן להשיג הרמוניקה נורמלית שלא תכער את המטבח?

lab229

New member
את יכולה לנסות אצל נגר שיעשה התאמה תפורה לתנאי השטח

אם אני מבינה נכון השיש בקו אפס (או קרוב) למפתח הדלת?
אגב,לא בהכרח חייבים הרמוניקה אפשר גם 2 כנפיים שתראה יותר כמו דלת יפה של ארון (בצביעה אטומה למשל)

חופית882

New member
תודה LAB, השאלה היא האם היא תהיה אטומה?

כי אני לא רוצה שריח של בישול/טיגון - יעבור למרפסת שירות.
חוצמזה, אני מתארת לעצמי שזה יעלה בהתאם, ואני מחפשת פתרון יותר זול, אם היה לי תקציב לזה כרגע - הייתי מעדיפה לעשות דלת אלומיניום וזכוכית של קליל.

lab229

New member
הדלת לא לא תהיה אטומה כמו דלת רגילה

אבל סביר להניח שזה יהיה מספיק מה גם שאני מניחה שיש אוורור בחדר שירות בנוסף למטבח (?). דלת כזו בצביעה עשוייה לעלות סביב 2500 ש"ח. אפשר לנסות לעשות דלת זכוכית (אולי חלבית כמו במקלחון) אבל גם לא תהיה אטומה כמו דלת רגילה אם כי שוב יתכן וזה יספיק עם אוורור (ותהיה זולה יותר מדלת בנגרות).

חופית882

New member
אכן יש אוורור בחדר שירות

יש חלון ענק, אבל אני לא תמיד משתמשת במייבש, ולא אוהבת לתלות כביסה בחוץ, ולכן חשבתי לתלות בתוךמרפסת השירות (היא מספיק גדולה), לכן גם אם החלון יהיה םתוח - ריח של טיגון ייתפס בכביסה התלויה.

lab229

New member
לא בטוחה שעם דלת רגילה לא יכנס ריח טיגון

לחדר השירות הסמוך .
אולי הפתרון הוא לתלות כביסה אחרי הטיגון :)
. אגב, זכוכית אסיד למפתח ברוחב 90 וגובה 210 ( עם צירים כמובן) עלתה להורים שלי עכשיו בשיפוץ 1800 שח כולל מדידה , הובלה והתקנה ( לא אטומה כמובן כמו דלת רגילה)

lab229

New member
נבי אולי לבדוק עם איש אלומיניום עלות של דלת כזו

לא חייב להיות קליל .

למעלה