דלתות שוב נסגרות

דלתות שוב נסגרות

חשבתי שהכל מתחיל להסתדר, להתיישר, חשבתי אך התבדיתי. וזה לא קל, זה מתסכל ומעציב לראות שוב איך ה"דלתות" נסגרות. חשבתי שהידברות היא הדרך הנכונה לזוגיות טובה...טעיתי! להידבר צריך 2, צריך רצון, צריך כל מה שלי אין..., הוא מראה רצון, הוא כאילו מקשיב, ומדברים ו...הכל זורם ושוב מתגלה שקר, ושוב החוסר אכפתיות, ושוב החוסר יחס ושוב...ושוב....! והוא, הוא אבא למופת, הוא אבא לתפארת הוא אבא מושלם, אך כבעל זה כמעט בלתי אפשרי: שקרים, חוסר יחס, חוסר פירגון, חוסר במה שנקרא בעל.... והייעוץ מתחיל להיראות כאשלייה, לא הולך. זה מתסכל, מעייף, מתיש וכואב ... די!

תני עוד מבט

יתכן שאת צודקת כשאת רואה שקר, חוסר איכפתיות, חוסר יחס וכד´. אבל יתכן גם שרף ציפיותיך גבוה מדי, ואת מצפה ממנו, ועכשיו, מיד, לדברים שהוא עוד לא מסוגל לתת. הרי תהליך ההתקרבות נולד מכך שיש ביניכם מרחק גדול מדי, ומרחק פירושו חוסר היכרות. במילים אחרות, רצוי אולי שתתיחסי אליו כמישהו שלא כ"כ מוכר לך, ושלא תצפי ממנו יותר מדי בטווח המיידי. במקום זאת, תנסי לאט-לאט לבנות את הציפיות שלך בהתאם למה שאת רואה וככל שאת לומדת להכיר אותו. תדמייני לך שזה עתה הכרתם ועכשיו את בשלב הלימוד והחיזור, למשל.

לורה

מתחברת למה שכתבה לך אליושה, להקטין ציפיות. גם הוא שרוי במתח, גם הוא עובר תקופה לא קלה, ושינויים משמעותיים לא קורים באחת. יצאתם למסע של תיקונים, יהיו בו עליות ומורדות, היי סבלנית, תני עוד טיפונת צ´אנס, תתרכזי בצדדים הטובים שלו(אבא מושלם) ואולי אולי אולי עם הזמן יהפך גם לבנזוג שאפשר יהיה להמשיך איתו חיים משותפים. בהצלחה לורה

modoo

New member
לא רוצה להשמע...

כאילו אני מתנגד להדברות, אך הסרט שלך לא מקורי, עוד הרבה אנשים מרגישים את שאת כל יום, כל היום כל הזמן. אם חס וחלילה מישהו כאן יגיד לך, תפרקי, תעזבי מהר, כולם יתנפלו עליו. אני מציע מהלך של "פירוק-ווירטואלי" כך תוכלי לקבל קנה-מידה אמיתי של עד לאן רוצה בעלך להרחיק לכת. וכך ההחלטה שתקבלי תהייה יותר ממצא.

שולח לך ../images/Emo24.gif

והלואי שיכולתי לשלוח לך גם כחות מחודשים. אין לי כל כך מה להגיד חוץ מלקוות שזה יסתדר בסוף לאיזשהו צד. עכבר

א ו ר1

New member
לורה יקרה

איזה כיף לך שאת יכולה לומר עליו שהוא אבא מושלם, כי אפילו את זה אני לא יכולה להגיד על בעלי. אני מניחה שאם הגעתם ליעוץ , אז בטח כבר ניסיתם הכל. ומי כמוני יודעת ששקרים זה הדבר הכי מרגיז בעולם, שקר הורס הכל ובלי אמון אי אפשר לחיות יחד. אם את אומרת די ,אז אולי באמת די... שלך אור

תודה....תודה

על התגובות, תודה על כל תגובה ותגובה ברגעים כאלה זה כ"כ מחמם את הלב וגורם לחיוך . =========================================== דלת אחר דלת נסגרה ועשינו הכל, כי נדמה שיש ברירה חייכנו, וצחקנו ובשטויות התעסקנו, ושוב מסיבה שלי לא ידועה השמחה נגדעה, דלת אחר דלת נסגרת והכל שב לקדמותו ואני לא יודעת מה קורה איתו, אבל גם כשהחיוך מסרב לצאת תמיד נחמה מוצאת עם חברות, עם חברים לא אוהבת לראות "כלים נשברים". שיהיה יום קסום עד כמה שאפשר

לורה החמודה...........

עצוב לדעת שאחרי המאמצים זה נגמר כך- לפחות את יכולה להתנחם בכך שניסית את הכל. אני מקווה שהכל יסתדר לבסוף, ואם לאו לפחות תהיי מאושרת איתו או בלעדיו. מאחלת לך את כל האושר והאהבה שיש בעולם, שרלוטה.

לורה המקורית

אין לי עצה ולא תשובות, רק יכולה להגיד שמבינה לליבך, ותודה שאת משתפת במה שאת מרגישה, מקווה שהכל יסתדר ביניכם על הצד הטוב ביותר, גם שולחת לך
העיקר שניסית ככל יכולתך, ואפילו אם זה יגמר אז בכל זאת יש חיים גם אחרי....

למעלה