דלתות פנים

taltul881

New member
דלתות פנים

היי לכולם,
אני בבירורים לגבי החלפת הדלתות בבית, כרגע מתמקדת בדלתות פנים.
יש לי כמה התלבטויות שאשמח להתייעץ איתכם בנוגע אליהן:
1. צבע הדלתות - מתלבטת בין שמנת ללבן. הקירוב יהיו בגוון שמנת וקיר אחד כנראה נצבע בגוון אדום. הריהוט בגווני עץ ומין כחול-אפור, אבל בסופו של דבר נחליף בטח את הריהוט מתישהו
2. דלתות עמידות מים: הבנתי שדלתות פולימריות הן עמידות בנזקי מים ושיש שתי אופציות בכיוון הזה - דלת שעשויה כולה מפולימר או דלתות שרק השליש התחתון שלהן מצופה פולימר. יש הבדלים נוספים שכדאי לקחת בחשבון בין סוגי הדלתות? מה עדיף לדעתכם?
3. אשמח להמלצות על חברות עם דגש על איכות הדלתות ושירות טוב

תודה :)

שרונטא1

New member
דלתות פנים עמידות במים

חושבת שכדאי ללכת על דלתות פולימר, יש לזה חשיבות בחדרים רטובים בהם כל הדלתנמצאת בסביבת לחות. מעבר לזה הבנתי שבגלל שהן עשויות יציקה אחת, הן מבודדות רעשים ממש טוב שזה לא פחות חשוב. קנינו את האקווה פלוס של הום סנטר, קיבלתם הרבה המלצות ומאוד מרוצים גם השירות וההתקנה היו בסדר גמור. לעניין הצבע, הן צבועות בתנור, כך שיכולה לבחור בכל צבע. הבנתי שיש מבצע התקנה חינם, בטח בגלל פסח

מרי פופ

New member
אני בעד דלתות לבנות למרות שאצלי הקירות אף פעם לא לבנים

פשוט השמנת בד"כ צהובות מידי.
אפשרי לצבוע במקרה ורוכשים דלת בצבע בתנור, אבל זה תמיד בעלות נוספת.
אני חושבת שדלתות עמידות במים זה גימיק בעיקר בבתים היום שבהם ההלבשות והמשקופים מפולימר ויש המון פרקט ומי בכלל כבר מציף את הבית?
לגבי חברה, מהזמן האחרון יש לי נסיון טוב עם רב בריח ודלתות דרור.

taltul881

New member
תודה למגיבים!

ותודה על ההסברים המעמיקים, העליתם שיקולים חשובים.
רב בריח זאת בהחלט אחת האופציות שאני בוחנת. דלת בגימור צבע כנראה שלא נעשה בגלל השיקול הכלכלי, מה גם שפורמייקה עדיין נראה טוב מאוד בעיניי.
בנוגע לסוגיית העמידות במים - מהניסיון שלי (בעיקר בחדר אמבטיה) הדלת מתנפחת ונרקבת בחלק התחתון ובגלל זה אני חושבת על דלתות עמידות מים (זה אכן פחות עניין של שטיפה בהצפה וכו'). הבנתי שעדיף שלא כל הדלת תהיה פולימר אלא רק החלק התחתון, כי כאמור אכן לא כל הדלת נרטבת

למעלה